Philips PFL9732D/10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Philips 47PFL9732D/10

@Νασο: Εννοείται! Περιμένω
@GeoGeoGeo: Ευχαριστώ πολύ φίλε!

Καλησπέρα σε όλους, είμαι κι εγώ ένας από αυτούς τους αναποφάσιστους που καταλήγει δειλα δειλα και σιγά σιγα προς την αγορά της συγκεκριμένης LCD μετά από ένα πέρασμα απο sharp 46" Aquos LC-46XL2E επίσης 100Hz, την sony Bravia KDL-46X3500, και τέλος την Pioneer Plasma 50'' PDP-5080XD, αλλα ξεφεύγω κατά πολύ στο θέμα τιμής:bigcry:. Γέρνω προς την αγορά της Philips για το ambilight και μη γελάσετε:twoguns: την μια ίντσα παραπάνω. Τώρα αν κάποιος θέλει να με πείσει :music-smiley-005: για την Philips ευχαρίστως θα δω της παρατηρήσεις του, η για κάποια άλλη από τις παραπάνω ευπρόσδεκτα να δω τα σχόλια σας. Τέλος θα ήθελα τη βοήθεια σας για την καλύτερη τιμή που μπορώ να βρώ εντός ελλάδας για τις παραπάνω tv's. Ευχαριστώ....:worshippy:

Το Σάββατο βράδυ παρέλαβα την 42pfl9732D (αφού περίμενα κυριολεκτικά όλη τη μέρα να την φέρει η μεταφορική) σε αντικατάσταση της 32pf9731D.

.......

Με λίγα λόγια είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος από την επιλογή (τρόπος του λέγειν επιλογή - στην περίπτωσή μου ήταν μονόδρομος!!:antlers:). Περισσότερα νέα όταν θα παίξω με τις ρυθμίσεις (δυστυχώς λόγω φόρτου εργασίας θα γίνει το ΣΚ - θα προσπαθήσω τότε να ανεβάσω και φωτογραφίες).

Βαγγέλης

Καλορίζικη η ... αναβάθμιση ... και αναμένουμε παρουσίαση !!!

Ευχαριστώ Γιώργο!
Α, ένα update: Χθες παρατήρησα halo effect σε σκηνή με τρέξιμο και κοντινό φόντο τοίχο. Αυτό ελαχιστοποιείται/εξαφανίζεται αν μειωθεί ή σβησθεί το digital natural motion

Καλορίζικη και καλές θεάσεις.

Ναι εξαφανίζεται αν απενεργοποιήσεις όλα τα φίλτρα (δεν ξέρω ποιό από όλα ευθύνεται για αυτό), ενώ η εικόνα γίνεται πιο φυσική για τηλεόραση. Πολύ χειρότερη δηλαδή! Αυτό το ανεπαίσθητο παίξιμο στα περιγράμματα είναι απόρροια της επεξεργασίας και μπορεί να φανεί αν την ψειρίσεις σε συγκεκριμένες σπάνιες σκηνές. Νομίζω πάντως πως αν κοιτάς την ταινία και όχι την τηλεόραση, ποτέ δεν θα ψυλιαστείς πως υπάρχι κάτι. Είναι τόσα τα artifacts, ο θόρυβος και το παράσιτο που κόβει, που ας είμαστε δίκαιοι με το μηχανάκι.:SFGSFGSF:

Και στα τεστ πάντως προτείνεται, τα φίλτρα να μην ξεπερνούν το medium.

Ναι, το μαύρο πάσχει λίγο, για τηλεθέαση σε σχετικά σκοτεινό χώρο. Η sony Χ3500 έχει για παράδειγμα καλύτερο, αλλά ανεξάρτητα από το τι λένε τα τεστ, νομίζω η εικόνα της 9732 σε scaling SD, σε χειρισμό mpeg, σε χρωματική ακρίβεια κλπ είναι παρασάγγας μπροστά.

Έκανες πάρα πολύ καλή επιλογή!

Πάνος

Όσο για το buzzing, μου εμφανίστηκε σταδιακά 3-4 μέρες μετά, και στις 2 που άλλαξα. Στην πρώτη περισσότερο, στη δεύτερη κάπως λιγότερο. Τώρα πάλι, δείχνει πολύ ανεπαίσθητο. Τρέχα γύρευε. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το ρεύμα, ο διαχωρισμός 3φασικού ή κάτι εκτός τηλεόρασης;

Last edited:

Αλήθεια γιατί πόλλές φορές ορισμέμοι είναι ειδικότεροι των ειδικών ?
Αυτά τα EISA κανένας δεν υπολογιζει τι είναι ?
Απορώ, έχω διαβάσει ύνους για μηχανάκια που είναι μέτρια και έχω δεί φτιάρια για Βραβευμενα.....
Ισως να κάνω και λάθος αλλά νομίζω ότι η Philips ήταν και θα είναι αξιόλογότατη επιλογή αγοράς.

Δεν είναι απλώς αξιολογότατη, αλλά από τις κορυφαίες επιλογές

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους.
Φίλε panlask επισημαίνω και οποιαδήποτε αρνητικά μπορεί να διακρίνω διότι υπάρχουν φίλοι που θέλουν να αποφασίσουν και μπορεί τέτοια ανεπαίσθητα artifacts να τους πειράζουν.
Όμως συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για το θέμα του "ξεψειρίσματος". Για μένα η τηλεόραση πετάει και ήδη την απολαμβάνω στο έπακρο! Επίσης, προτιμώ να έχω μία μικρή ή ανεπαίσθητη ατέλεια σε σποραδικές (ή καθόλου) σκηνές από το να κλείσω τα βελτιωτικά της τηλεόρασης και να την εξισώσω με οποιαδήποτε άλλη... για αυτά τα βελτιωτικά - κυρίως - την διάλεξα άλλωστε!

Απάντηση: Philips 47PFL9732D/10

Aντε παιδια να γινουμε πολλοι.. εγω παραλαμβανω τη 42αρα, παρασκευη απο τον λαρισαιο και σε τιμη σουπερ

Απάντηση: Philips 42-47PFL9732D/10

Καλό μεσημέρι σε όλους...

Φίλοι μου άλλαξα λίγο τον τίτλο του θέματος (έβαλα και τις 42" στο παιχνίδι...γιατί γράφετε και για την 42άρα....)

Απάντηση: Philips 42-47PFL9732D/10

επίσης θάθελα ό,τι ρυθμίσεις γράψετε...να τις γράψετε σε αυτό το θέμα..ώστε νάναι όλα μαζεμένα...

σας ευχαριστώ...

συνεχίζουμε...

Re: Philips 42-47PFL9732D/10

Φίλοι...για την 42PFL9632D τι ακούτε.. ;;
Είδα στην έκθεση την 32αρα (μοναδική που έπαιζε με BR-ολες οι άλλες έπαιζαν απο demonstrator υποδεέστερα (κατα τον κ.Βεντούρη για να αποφευχθούν κριτικές τύπου:..εε με τέτοια πηγή καλά παίζουν..στο σπίτι τι γίνεται;). Ήταν ποοολύ καλή. Το ΠΛΑΙΣΙΟ εφερε τη 42PFL9632D... λιγότερο ambilight..λέει...ίδια ποιότητα..χαμηλή τιμή.

Η δικιά μου (47fl9732) δεν παρουσίασε αυτό με το buzzing...
Απόλυτη ησυχία....:Banane0:

Νέα αναβάθμιση .011 που δεν μας κάνουν τη χάρη να μας πουν τι διορθώνει.
Βγήκε πριν λίγο.

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/...L9732D/10&mid=Link_Software&hlt=Link_Software

Πάντως χλωμό το βλέπω με firmware να διορθώνεται το buzzing. Το Χμμμμ.... με βρίσκει σύμφωνο. Ευχαριστούμε όμως για την επισήμανση.

Πάνος

Last edited:

Η τελευταία αναβάθμιση περιλαμβάνει και τις προηγούμενες?

Τον θόρυβο τον κάνει μόνο όταν είναι κλειστή η τηλεόραση???