Philips PFL9732D/10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Philips 42-47PFL9732D/10

Και εγώ είχα το πρόβλημα με το τηλεκοντρόλ, 2 κανάλια , 2 volume κλπ. Αντικαταστάθηκε και όλα μια χαρα !!
:award:
Σε συνέχεια του θέματος με το γνωστό πρόβλημα στις 42/47pfl9732d....
Στο service ήταν ευγενέστατοι σε πρωτη φάση. Η Τηλεόραση θα αντικατασταθεί, ενώ είχε και πρόβλημα το τηλεκοντρολ που δεν είχα αναφέρει. Άλλαζε δυο καναλια μαζί ενώ κολούσε συχνα.. Μίλησα με τον τεχνικό (ο οποίος διάβαζει και το forum απο ότι μου είπε) και το πρόβλημα έχει παρουσιαστεί σε 3-4 τηλεοράσεις ενώ επισκευάζεται αν θέλει ο πελάτης με την αλλαγή της πλακέτας τροφοδοτικού και όχι με μια αντίσταση που ανέφερε κάποιος.
Το θέμα είναι οτι δεν υπάρχει 47αρα στα κεντρικά και εχώ μείνει χωρίς tv 20 μέρες...Άσε που μου έστειλαν 42αρα απο λάθος.. Αντε να δούμε τι θα γίνει....

Niko 312 περιμένω νέα σου.

Για το γνωστό πρόβλημα, αν επιβεβαιωθεί πως οι καινούργιες 9732 δεν έχουν πλέον κανένα θόρυβο, ίσως να προβώ σε αλλαγή. Τρίτη tv δηλαδή. Δεν μου αρέσει αυτό, γιατί τελικά θα πάρω κάποιο κομμάτι με κάποιο σοβαρότερο πρόβλημα....

Αν πάλι φτιάχνεται με την εξής διαδικασία: ξεβιδώνεις την πλάτη, αλλάζεις μια πλακέτα τροφοδοτικού (χωρίς κολητήρι), ξανακλείνεις την πλάτη, είναι μια χαρά, τότε θα ζητήσω να γίνει κατ' οίκον και ας πληρώσω την επίσκεψη στον τεχνικό. Δεν αντέχω να περιμένω το βάν, από τις 9 π.μ. - 3 μ.μ και να παίρνω και άλλες μέρες άδεια, όπως και να μείνω πάλι μέρες άνευ τηλεόρασης.

Π.

Re: Απάντηση: Philips 42-47PFL9732D/10

Για την 9900 υπάρχει δέσμευση τιμής οπότε δύσκολα θα την βρείς σε χαμηλότερη τιμή.
Την 47PFL9732 εγώ την πήρα 2800 πρίν κάνα μήνα οπότε άνετα θα την βρεις εκεί γύρω.. για ψαξτο......
-bye-
Ενημέρωσέ με σε παρακαλώ με pm από που βρήκες αυτή την τιμή????
Ο φόβος μου είναι τι προέλευσης είναι αυτές οι tv ή τι διαλογές.......
Υπάρχει κανονική εγγύηση της PHILIPS HELLAS ή μαιμού???
Δηλ. αν κάτι πάθει μέσα σε 1 έτος (δεν ξέρω ποιά είναι η ισχύς) απευθύνεσαι στη PHILIPS ή θα σου πεί δεν την έχω εισάγει, δεν είναι δική μου άρα πλήρωνε...
Ηταν πάντα η απορία μου
και επειδή πλησιάζει η ώρα της αγοράς (δίλημμα 42 ή 47)
τι να κάνω???

Ενημέρωσέ με σε παρακαλώ με pm από που βρήκες αυτή την τιμή????
Ο φόβος μου είναι τι προέλευσης είναι αυτές οι tv ή τι διαλογές.......
Υπάρχει κανονική εγγύηση της PHILIPS HELLAS ή μαιμού???
Δηλ. αν κάτι πάθει μέσα σε 1 έτος (δεν ξέρω ποιά είναι η ισχύς) απευθύνεσαι στη PHILIPS ή θα σου πεί δεν την έχω εισάγει, δεν είναι δική μου άρα πλήρωνε...
Ηταν πάντα η απορία μου
και επειδή πλησιάζει η ώρα της αγοράς (δίλημμα 42 ή 47)
τι να κάνω???

πιστεψε με δεν εχει καμμια σημασια αν θα παρεις 42 η 47
μετα απο λιγο καιρο θα την συνηθισεις και θα 'τρωγεσαι' για να παρεις μεγαλυτερη :Banane0:

Απάντηση: Philips 42-47PFL9732D/10

Σήμερα παραλαμβάνω από το πλαίσιο με €2899 την 47αρα. Μετα από την 37αρα Αμοι που την εχω 2 χρόνια πλέον (πολύ τίμια για τα λεφτά της) ελπίζω να έχω κάνει ένα βήμα πιο πάνω , σε εικόνα..... Για να δούμε

Niko 312 περιμένω νέα σου.

Για το γνωστό πρόβλημα, αν επιβεβαιωθεί πως οι καινούργιες 9732 δεν έχουν πλέον κανένα θόρυβο, ίσως να προβώ σε αλλαγή. Τρίτη tv δηλαδή. Δεν μου αρέσει αυτό, γιατί τελικά θα πάρω κάποιο κομμάτι με κάποιο σοβαρότερο πρόβλημα....

Αν πάλι φτιάχνεται με την εξής διαδικασία: ξεβιδώνεις την πλάτη, αλλάζεις μια πλακέτα τροφοδοτικού (χωρίς κολητήρι), ξανακλείνεις την πλάτη, είναι μια χαρά, τότε θα ζητήσω να γίνει κατ' οίκον και ας πληρώσω την επίσκεψη στον τεχνικό. Δεν αντέχω να περιμένω το βάν, από τις 9 π.μ. - 3 μ.μ και να παίρνω και άλλες μέρες άδεια, όπως και να μείνω πάλι μέρες άνευ τηλεόρασης.

Π.

panslak Ο τεχνικός μου είπε οτι το προβλημα διορθωνεται με την αλλαγή πλακέτας αλλά είναι θέμα του πελάτη αν θα το δεχτεί. Για τις νεες παραλαβές δεν τους έχει ενημερώσει η phlips αλλά μου είπε πριν παραλάβω να την δω πρώτα. Βέβαια όπως μου είπε παλι το πρόβλημα είναι σπάνιο....... Αλλά εγώ πιστεύω οτι απλα δεν το προσέχει κανεις.. Εγω περιμένω 20 μέρες τώρα. 42αρες λογικά έχουν γιατί μου έστειλαν μια καταλάθος.

Σήμερα παραλαμβάνω από το πλαίσιο με €2899 την 47αρα. Μετα από την 37αρα Αμοι που την εχω 2 χρόνια πλέον (πολύ τίμια για τα λεφτά της) ελπίζω να έχω κάνει ένα βήμα πιο πάνω , σε εικόνα..... Για να δούμε

Είμαι σίγουρος ότι θα νοιώσεις ότι έκανες ένα μεγααααάλο βήμα!

Σήμερα παραλαμβάνω από το πλαίσιο με 2899 την 47αρα. Μετα από την 37αρα Αμοι που την εχω 2 χρόνια πλέον (πολύ τίμια για τα λεφτά της) ελπίζω να έχω κάνει ένα βήμα πιο πάνω , σε εικόνα..... Για να δούμε

Καλορίζικη και αναμένουμε εντυπώσεις σε σχέση με το *άλμα* που έκανες...:SFGSFGSF:

Απάντηση: Philips 42-47PFL9732D/10

Λοιπόν , το ambilight κάνει όλη τη διαφορά σε θέαση ταινιών και όχι μόνο. Χαίρεσαι να κάθεσαι και να παρακολουθείς με τις ώρες.
Στο xbox360 , τι να πω? Μαγεία. 'Επαιζα το Halo3 και δεν ήθελα να σταματήσω...
Σε τηλεοπτικό σήμα πάρα πολύ καλή , κανένα πρόβλημα με "διπλές" μπάλες και άλλα τέτοια
Σε hd απο htpc , κάτι δε μου πήγαινε καλά . Βέβαια ακόμα είναι αρύθμιστη , αλλά με ξένισε λίγο αυτό.
Ναι έχω βάλει και το τελευταίο firmware.
Είμαι κατενθουσιασμένος . Φοβόμουνα μήπως μου φανεί μεγάλη μια 47αρα στα 3,20 μέτρα αλλά είναι τέλεια....

Καλημέρα members του forum
1η φορά γράφω και θέλω να ρωτήσω αν εχει συνδεσει κάπιος την 9732 με pc?
Εχω φτάχει ενα η/υ με xp , nvidia 8600, cable dvi to hdmi έχω 1920χ1080p αλλά οταν τρέχω κάτι μου βγαζει μήνυμα στην τv "unsupported video format" με μαύρη οθόνη.ακόμα και οταν κάνω scroll ston win explorer.
κάνω close την εφαρμογή με ALT F4 και επανέρχετε ?

Τι μπορεί να φταίει?

Έχω δοκιμάσει και σε άλλες αναλυσεις.
Έχω δοκιμάσει να ορίσω στην hdmi 1 or 3 pc -hdd/dvdr - game...
Έχω κάνει off το hdmi active control (πρέπει να ειναι το CEC)
Έχω το firm 064.14.11.
Έχω βάλει 2ο cable hdmi to dvi.

το ίδιο μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους.
Τελικά βρήκες τι φταίει με τη Philips? Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Την έχω συνδέσει σε ένα PC με μια NVIDIA 8600 GTS (καλώδιο HDMI to HDMI).
Κάθε 5-10 δευτερόλεπτα μου πετάει μαύρη οθόνη και μου γράφει "Unsupported format" ή "No video signal" και μετά ανάβει πάλι!
Όταν το συνδέω σε 22'' monitor με DVI to DVI παίζει κανονικά...
Δεν ξέρω τι να υποθέσω πια (πρόβλημα της Philips, του καλωδίου, της τροφοδοσίας του PC?). Έκανα και ένα upgrade το firmware της 9732 αλλά τίποτα.

Σήμερα παραλαμβάνω από το πλαίσιο με 2899 την 47αρα. Μετα από την 37αρα Αμοι που την εχω 2 χρόνια πλέον (πολύ τίμια για τα λεφτά της) ελπίζω να έχω κάνει ένα βήμα πιο πάνω , σε εικόνα..... Για να δούμε
Ακόμη περιμένουμε τις εντυπώσεις....

Εντάξει niko312, ευχαριστώ.
Όταν σου φέρουν με το καλό την καινούργια πές μου αν είναι εντάξει.

Επίσης, όλος ο κόσμος παίρνει 47άρα εκτός από εμένα!!:frusty:
Άτιμε Κωτσόβολε, που είχες 950 διαφορά τις 5"!!
Τελικά δεν πρέπει να παίρνει κανείς κάτι που πρωτοβγαίνει....

Π.

Last edited:

Τελικά δεν πρέπει να παίρνει κανείς κάτι που πρωτοβγαίνει....

Έτσι είναι...
Τα χρυσοπληρώνουμε και βγαίνουμε και χωρίς να το θέλουμε σχεδόν beta testers... έλα όμως που μας πιάνει η κάψα...

Eρωτηση
Αν εχω εναν εξωτερικο σκληρο δισκο με διαφορα αρχεια φωτο η βιντεο κλπ, σε διαφορες μορφες, ξερει κανεις να μου πει σε ποια φορματ η 9732 Θα κανει steaming ποια ειναι αυτα?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Philips 42-47PFL9732D/10

Ακόμη περιμένουμε τις εντυπώσεις....

Πρωτες εντυπώσεις από 10-12-2007 στη σελίδα 43 του thread. Ελειπα μια εβδομάδα ταξίδι και δυστυχώς δεν έχω παίξει ακόμα με τις ρυθμίσεις

Καλησπέρα σε όλους.
Τελικά βρήκες τι φταίει με τη Philips? Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Την έχω συνδέσει σε ένα PC με μια NVIDIA 8600 GTS (καλώδιο HDMI to HDMI).
Κάθε 5-10 δευτερόλεπτα μου πετάει μαύρη οθόνη και μου γράφει "Unsupported format" ή "No video signal" και μετά ανάβει πάλι!
Δεν ξέρω τι να υποθέσω πια (πρόβλημα της Philips, του καλωδίου, της τροφοδοσίας του PC?). Έκανα και ένα upgrade το firmware της 9732 αλλά τίποτα.

Παιδιά καλησπέρα καλός σας βρήκα..
Συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που έχετε κάνει..
Είμαι και εγώ λοιπόν νέος κάτοχος τις 37PFL9732D/10 και έχω ακριβός το ίδιο πρόβλημα..
Έχω ένα HTPC με NVIDIA 8600 GTS (καλώδιο HDMI to HDMI)
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Ευχαριστώ

Καλησπέρα σε όλους.
Αυτή η τηλεόραση δεν σηκώνει τόσο μεγάλη ανάλυση όταν την συνδέεις με pc. Ρύθμησε την κάρτα γραφικών σου πιο χαμηλά και θα παίξει.

Με απλα λογια, δεν μπορεις να δεις ταινια μεσω pc σε αναλυση 1900x1080?

Τι κουφο ειναι αυτο?

Επειδη θελω να αγορασω την 42", αν οντως ισχυει, θα στραφω σε αλλη μαρκα.