Philips PFL9732D/10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Philips 42-47PFL9732D/10

Ενα ερωτημα λοιπον θελω να υποβαλω
με τα HDMI μου την ακρη πως θα βγαλω
ετσι ρωταω τωρα εσας μια σοβαρη εταιρεια
ποιος ειναι ο υπεθυνος γιαυτη τη μ@λακια

Με κοροιδευουν φιλοι μου με σαμσουνγκ και με σονυ
ακομα και 2-3 με LG μου κανουνε καψωνι
αυτο δεν ειναι δυνατον να γινετε σ εμενα
καντε τα να δουλεψουνε σωστα τα γ@μημενα

αν θελει αναβαθμηση να μου το πειτε ευθεως
να αισθανθω βρε αδερφε και γω λιγο ωραιος
να νοιωσω υποστηριξη πως εχω απ την εταιρεια
και οχι να μ αφησετε μες τα λουτρα τα κρυα

εστειλα μειλ και με φαξ ολο το προβλημα μου
ελπιζω να μην χρειαζετε να στειλω το μπαμπα μου
ευχαριστω το χρονο σας που χετε αφιερωση
παρακαλαω και το θεο μη μ εχετε .........γειωση

οχι οτι αν δεν λυθει ,δεν ειναι και σπουδαιο
μα να μου μου λεν οι φιλοι μου .......που ειν η εικονα οεο ?

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:Mεγαλε.... εσυ και ο καρβελας!!
Τελικος περα απο την πλακα οσο περισσοτερο διαβαζω αυτο το thread τοσο περισοτερο ξενερονω με την παρτη της (εγω ο φιλιπσακιας) και μερικες φορες αναφωτιεμαι.. Philips? Philips? Philips? ρε συ αυτη καποτε δεν εβγαζε μονο λαμπογυαλια?

Απάντηση: Philips 42-47PFL9732D/10

Σε πιανει το ποιητικο σου καθε Παρασκευη βραδυ.

Ευγε νεε μου :grandpa:

Ενα ερωτημα λοιπον θελω να υποβαλω
με τα HDMI μου την ακρη πως θα βγαλω
ετσι ρωταω τωρα εσας μια σοβαρη εταιρεια
ποιος ειναι ο υπεθυνος γιαυτη τη μ@λακια

Με κοροιδευουν φιλοι μου με σαμσουνγκ και με σονυ
ακομα και 2-3 με LG μου κανουνε καψωνι
αυτο δεν ειναι δυνατον να γινετε σ εμενα
καντε τα να δουλεψουνε σωστα τα γ@μημενα

αν θελει αναβαθμηση να μου το πειτε ευθεως
να αισθανθω βρε αδερφε και γω λιγο ωραιος
να νοιωσω υποστηριξη πως εχω απ την εταιρεια
και οχι να μ αφησετε μες τα λουτρα τα κρυα

εστειλα μειλ και με φαξ ολο το προβλημα μου
ελπιζω να μην χρειαζετε να στειλω το μπαμπα μου
ευχαριστω το χρονο σας που χετε αφιερωση
παρακαλαω και το θεο μη μ εχετε .........γειωση

οχι οτι αν δεν λυθει ,δεν ειναι και σπουδαιο
μα να μου μου λεν οι φιλοι μου .......που ειν η εικονα οεο ?

συν όλα τάλλα... και ποιητής ο μάστορας....:ADFADF1:

Πρεπει να ειμαι απο τους τυχερους
Ουτε σφυριγματα,ουτε προβληματα με τα HDMI,ουτε με τα κλειδωματα και τις καρτες γραφικων
παντως παρολο που ειμαι υπερευχαριστημενος αν ειχα διαβασει ολα αυτα πριν την αγορασω εννοειται οτι θα πηγαινα για αλλη μαρκα χωρις σκεψη

@ smoothbore : Εύγε νέε μου!!!!!:SFGSFGSF:Μου έφτιαξες την διάθεση!!! Στειλ'το και στην Philips!!! Αν έχουν χιούμορ,ευθιξία και καλή διάθεση σίγουρα θα μας το λύσουν το πρόβλημα!!!:2thumb22sup:

Ευχαριστώ,

koukoulis

Καντο copy paste και στειλτο στην εδω αντιπροσωπεια και γραψε απο κατω ...........σμουθμπορατσης απο Ζωνιανα :flipout::flipout:

ΥΣ
Εγω τα χω με την ακατανομαστη ( Sony)

Εχει στείλει ο DimitrisP e-mail στην Philips και του εγραψαν οτι θα απαντούσαν σε τεσσερις εργάσιμες μέρες δηλαδή σήμερα.
Πιστεύω οτι για μην έχει postάρει ακόμα ο φίλος μας, προφάνώς περιμένει και αυτός την απάντηση. Ας περιμένουμε 1-2 μέρες ακόμα.
Πάντως το πρόβλημα υφίσταται και σε άλλες χώρες και αν ψάξετε λιγο στο www.avforums.com θα βρείτε άρκετά σχετικά posts.

koukoulis

Παιδιά πήρα απάντηση Δευτέρα Απόγευμα ....

τι μου λένε:

Αγαπητέ κύριε,

Σας ευχαριστούµε για την επιστολή σας σχετικά µε την 47PFL9732D/10.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για επίλυση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, θα πρέπει να απευθυνθείτε στο εξουσιοδοτημένο service της Philips στην Αθήνα. Σας παραθέτουμε τα στοιχεία του:

Κούρφαλης και Λολοσίδης Ο.Ε., Σινιοσόγλου 5 & Φιλικής Εταιρείας, Νέα Ιωνία, (δίπλα στο σταθμό Νέα Iωνία και πίσω από το κτίριο Αθήνα 2004). Τηλ: 210 2725250 & 255. ‛Ωρες λειτουργίας 8:00 - 4:00, Δευτέρα - Παρασκευή.

Για περισσότερες πληροφορίες µην διστάσετε να επικοινωνήσετε εκ νέου µαζί µας αναφέροντας τον αριθµό αρχείου πελάτη, 50-150926687.

Με φιλικούς χαιρετισµούς,

PHILIPS

Τµήµα Εξυπηρέτησης Πελατών

Δεν πρόλαβα να τους πάρω τηλέφωνο ούτε χτες ούτε σήμερα ... οπότε από αύριο θα έχω νεώτερα....

(Βασικά τους πήρα την Τρίτη αλλά μετά από κανά πεντάλεπτο στην αναμονή με έκλεισαν και δεν ξαναδοκίμασα λόγω γενικότερου πηξίματος)

Αλήθεια τι Firmware έχετε στο PS3 ? το δικό μου είναι 1.9Χ κάτι

Μίλησα σήμερα με το Service...

Πρέπει να έρθουν να την πάρουν (θα στείλουν φορτηγό) για να την κοιτάξουν και στην συνέχεια είτε να την επιδιορθώσουν (αναφέρθηκε και σε αλλαγή μητρικής πλακέτας) είτε να την αντικαταστήσουν ....

Ο τεχνικός που μίλησα δεν έχει ξανακούσει παρόμοιο πρόβλημα (? ?) ... (No comments ... nobody knows)

Το θέμα είναι ότι θα μείνω χωρίς τηλεόραση από 5-7 εργάσιμες ... πράγμα το οποίο δεν είμαι προετοιμασμένος να το κάνω για τέτοιας φύσης πρόβλημα.

Φαντάζομαι ότι με κάποιο Firmware θα διορθωθεί ... αλλά και πάλι αυτό ίσως να μην γίνει ποτέ....

Εσείς τι θα κάνατε ?

Πολύ δραστική λύση μου ακούγεται για πρόβλημα που δεν έχουν ξανακούσει και δεν ξέρουν που οφείλεται. Αν είχα διαβεβαίωση οτι γνωρίζουν 100% περί τείνος πρόκειται , θα έμπαινα στην διαδικασία του service. Πάντως στην Αγγλια απ'οτι διάβασα στο avforums, σε αντίστοιχο περίπου πρόβλημα που είχαν οι 9732(και οχι μόνο) με το Sky HD, λύθηκε με upgrade(ας ελπίσουμε οτι η Philips θα ανταποκριθεί το ιδιο σύντομα).Πάντως θα περιμένω λίγο ακόμα, μετά θα στέιλω και εγω mail μπας και καταλάβουν οτι δεν είσαι μόνος σου- (όσο περισσότεροι δήλώσουν το πρόβλημα τους τόσο καλύτερα)-και αν στο επόμενο firmware upgrade δεν γίνει τίποτα, θα σκεφτώ σοβαρα τη λύση του σέρβις. Φυσικά θα συνεχίσω να ενήμερώνομαι μεσω αυτου του thread, οπότε αν κάποιος έχει οποιοδήποτε νεο για το θέμα μας, ας κάνει τον κόπο να postάρει. Θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα!!!

Ευχαριστώ

koukoulis

Με το τελευταιο firmware upgrade που εκανα δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα κλειδωνουν τα hdmi kανονικα χωρις προβλημα αν και εγω δεν εχω πανακριβα
καλωδια.Δεν πιστευω οτι χρειαζοντε η τηλεορασεις servis αλλα κατι παιζεται με το ps3 kai το κλειδωμα που εχουν τα hdmi.οσο για το να διαλεγαμε αλλη μαρκα τηλεοραση που διαβασα τρεις φιλοι μου πηραν SAMSUNG και οι τρεις εχουν προβλημα και παρακαλανε το servis να ερθουν να τις παρουν και αυτοι
δεν δινουν δεκαρα.Εγω ειμαι πολυ ευχαρηστιμενος απο την aurea kai δεν θα την αλαζα με καμια αλλη μαρκα και νομιζω οτι και απο θεμα εξυπηρετησης στο servis ειμαστε πολυ καλυτερα με την philips.

Δεν ξέρω τι λέτε,αλλά την 9732 μου την εχω ερωτευτεί ,επίσης είναι μεγάλη -----παγιδα.:music-smiley-005:

Αν και έχω το τελευταίο firmware και μόνο μία hdmi σύνδεση (sony DVDR 1070 σε 1080p upscaling), έχω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες δει αυτό το "unsupported video format" ή "no signal", ενώ το ρηκορντεράκι είναι σε Timer και γράφει. Είναι πολύ καινούργιο και θα δοκιμάσω υπό ποιές συνθήκες γίνεται αυτό, καθότι τις τελευταίες ημέρες 2-3 δεν είχα πρόβλημα. Το καλώδιο hdmi είναι πανάκριβο (belkin pureAV).

Πάντως, όλα αυτά τα θέματα (σφύριγμα, συγχρονισμός κλπ) η philips θα έπρεπε να τα είχε προσέξει τριν βγάλει την top line τηλεόρασή της, για την οποία ζητάει τόσα λεφτά.

Π.

Καλησπέρα.Ο λόγος για αυτό το μήνυμα έιναι το dvd που βάζεις για να αναπαραχθεί είναι NTCS σύστημα ...στο pal δεν θα το παρατηρήσεις!!!
Εγώ θα ήθελα να σε ρωτήσω : philips 9732 47´ ή sony 46x3500 ?

Δεν έχω κανένα dvd σε ntsc σήμα.
Δεν έβαλα κανένα dvd, ότι παίζει από το δίσκο.

Εγώ ήθελα να στρίβει η βάση και μου αρέσει το ambilight. Άρα 9732. Αν όχι, τότε δες και την X3500. Θα έχεις καλύτερα σκοτεινά, παρά το οτι η philips μπορεί γενικά να έχει λίγο καλύτερη εικόνα.

Π.

Aυτό που αναπαράγεται απο τον δίσκο ειναι NTCS!
Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου ...τώρα μου απομένει να αποφασίσω 42' ή 47' ιντσών?