Ήρθε χθες το μεσημέρι η 70pus8535. Ταχύτατος ο Κωτσόβολος, παραγγελία Κυριακή και παράδοση Τρίτη, το δε sms έλεγε παράδοση από 11:24 έως 13:24 - ελβετική ακρίβεια:bigcry:. Κρεμάστηκε χθες το απόγευμα με πολύ κόπο με τη βοήθεια της γυναίκας μου που φώναζε "δεν μπορώ, θα μου πέσει..." :jester:.
Πρώτο σχόλιο για τις πλαινές θύρες οι οποίες δεν είναι προσβάσιμες όταν κρεμαστεί στον τοίχο, συνεπώς πρέπει να έχετε προνοήσει για όλες τις συνδέσεις. Αυτό είναι πρόβλημα για το βάλε - βγάλε του σκληρού δίσκου για παράδειγμα.
Για τα υπόλοιπα, προερχόμενος από την Samsung 46B650 του 2009, αρχικά το μέγεθος και το Ambilight προκαλούν... πολιτισμικό σοκ

arty:. Αν και φοβόμουν το μέγεθος, τελικά μου φαίνεται ... μικρή. Για το δε Ambilight...μαγεία... απορώ πως έβλεπα τηλεόραση χωρίς αυτό...χαχα. Παρά τη σύσταση για απόσταση 15 τουλάχιστον εκατοστών από τον τοίχο, δουλεύει εξαιρετικά και με την τηλεόραση κρεμασμένη και μάλιστα σε καφέ τοίχο (υπάρχει σχετική ρύθμιση για το χρώμα του τοίχου).
Ποιότητα κατασκευής πολύ καλή, ειδικά το τηλεκοντρολ διπλής όψης φοβερό. Σύνδεση στο δίκτυο και αρχικές ρυθμίσεις πολύ εύκολες, το δε Android πολύ γρήγορο, κυριολεκτικά πετάει. Στο μόνο που αργεί λίγο, είναι στην αλλαγή από κανάλι σε κανάλι. Η υβριδική παίζει άψογα με το κόκκινο κουμπί, ακόμα και στην ΕΡΤ.
Όμως, μόλις περάσει ο αρχικός ενθουσιαμός, θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες για τα θεματάκια που έχει με πιξελιάσματα, κυρίως στο τηλεοπτικό και στο youtube, λιγότερο στο Netflix και σε κατεβασμένο υλικό στον VLC. Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ με ειδικές ρυθμίσεις, θα το κάνω στο τριήμερο και ελπίζω να βελτιωθεί. Ακόμα και όχι, και με δεδομένο ότι δεν βλέπω τηλεοπτικές εκπομπές, είμαι 90% ευχαριστημένος και ευελπιστώ να τη φέρω στα μέτρα μου.