philips SHL 3300

christos

Supreme Member
6 August 2006
5,483
πέρα μαχαλάς
Αρχισα να ψαχνω για καινουργια ακουστικα οταν καταφερα να σπασω τα sennheiser hd 600 αγουροξυπνημενος .Τα υπολοιπα ακουστικα μου επισης θελουν το σερβις τους .Επρεπε λοιπον ειτε να φτιαξω τα υπαρχοντα με ενα σημαντικο κοστος αλλα και να εχω κατι να ακουω χωρις μεγαλο ρισκο μεχρι τοτε .
Στην κατηγορια τιμης που ηθελα να κινηθω (κατω απο 50 ευρω) οι επιλογες ειναι περιορισμενες , εκτος αν πετυχαινα κατι ιδιαιτερο .Οπως μια μεγαλη εταιρια που θα της ξεφευγε ενα καλο ακουστικο σε χαμηλοτερη κατηγορια τιμης .Για διαφορους λογους η πρωτη που σκεφτηκα ηταν η philips .Ειναι μια εταιρια που εφτια χνε προιοντα που συχνα ξεφευγαν απο την καθιερωμενη τιμολογιακη πολιτικη .Ψαχνοντας επεσα σε ενα review στο head-fi.org .Εδειχνε καλη περιπτωση .
Τωρα τα εχω περιπου ενα μηνα οφειλω να πω οτι ειναι μια εξαιρετικη περιπτωση ακουστικων .
Εχουν ενα ιδιαιτερο ηχο αλλα ειναι εξαιρετικα ευχαριστος στα αυτια (τα δικα μου τουλαχιστον )
Τα χαρακτηριστικα ειναι ..Πολυ καλη περιγραφη των οργανων με "εντονο" ογκο .Μια "σοκολατενια" -βελουδινη υφη σε ολο το φασμα ,πολυ καλες κορυφωσεις χωρις να σκληραινουν ποτε .Ακομα και κακες ηχογραφησεις δεν ενοχλουν ,αν και δειχνουν το προβλημα .
Συνολικα θα ελεγα οτι εχουν τονισμενες μεσαιες μαλακα πριμα και χαλαρο χαμηλο αλλα με εντονη παρουσια Με ενα τροπο μου θυμισαν ηχο spendor αλλα με τα οργανα να ειναι πιο μπροστα και με καλυτερη σαφηνεια .
Τα κακα ειναι οτι η κατασκευη ειναι εντελως πλαστικη και η εφαρμογη στο κεφαλι χαλαρη ,εχουν δε την ταση να γλυστρανε .
Επισης οντας κλειστου τυπου σε απομονωνουν τελειως απο το περιβαλλον .
Οι ακροασεις εγιναν με nexus 7 2013 ,iphone 4,ipad .Aρα υποθετω οτι ειναι ευκολοοδηγητα ακουστικα μιας και παιζουν σχετικα δυνατα .
Συμπερασματικα θα ελεγα οτι ειναι ευκαιρια αυτα τα ακουστικα τουλαχιστον για τα δικες μου εμπειριες , και για τα αυτια μου .

Philips headset headband 18-25000hz 32ohm 108db dj black

slika9-Philips-SHL3300-Slusalice-46323213v800h600.jpg

http://www.amazon.co.uk/Philips-SHL...&keywords=philips+shl+3300#productDescription

Last edited:
Ωραία παρουσίαση Χρήστο! :smile:
Η κατηγορία αυτή (η σχετικά οικονομική) είναι αυτή με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για πολύ κόσμο. Και είναι ακριβώς εκείνη για την οποία έχουμε τις λιγότερες πληροφορίες.
Για τις μεγαλύτερες κατηγορίες γράφουμε συνέχεια...