- PHILIPS TV Line-up 2010 -

Εξαφανίστηκαν όλες οι περσινές τηλεοράσεις τη σειράς 9000 από το site της philips. Λέτε επιτέλους να έρθουν τα νέα μοντέλα;

Σύμφωνα με την πολιτική της philips,όπως σίγουρα γνωρίζεις,αν γίνει έτσι θα είναι μεγάλη έκπληξη. Βέβαια το "κοσμοιστορικό-σωτήριο" έτος 2010-του 3D-όλα είναι πιθανά. Αλήθεια υπάρχει καμμιά ένδειξη-διαρροή σχετικά με την τιμολόγηση της 9705 ???

Απάντηση: Re: - PHILIPS TV Line-up 2010 -

Εξαφανίστηκαν όλες οι περσινές τηλεοράσεις τη σειράς 9000 από το site της philips. Λέτε επιτέλους να έρθουν τα νέα μοντέλα;

Να έρθουν που???

Στο site ή στην αγορά???.....:vroam:

:flipout: -bye-

Και στο site, είναι μια καλή αρχή... :grinning-smiley-043
Να πάρουν και ταμπελάκι "ΝΑ" :flipout:
(Λες αντί για "ΝΕΑ" να υπονοούν "Never Available" και να μας το λένε με τρόπο;;; :flipout:)

Πάντως απογοητεύτηκα. Έψαξα όλα τα ευρωπαϊκά σαιτ, και πουθενά μοντέλο 9705, ούτε καν η 32άρα που πουλιέται εδώ και 1 μήνα στην Ελλάδα.
Ή μας έχουν για πολύ early adopters, ή για χρεοκοπημένους και θα έρθει μόνο η 32άρα... :flipout:

Η αρχή (32pfl9705)είναι το ήμισυ του παντός.Τώρα με τη 40αρα πάμε στο 75%.Σιγά-σιγά και με φειδώ,παιδιά,ώστε να υπάρξει χρόνος ικανός για να προσαρμοστούμε ομαλά απ' το τεχνολογικό σοκ.... Αλήθεια,θέλω να πιστέψω ότι θα το πάθω,όμως δεν είμαι σίγουρος.... Αναμονή,τώρα, να στηθούν στα καταστήματα-ειδικά η 46αρα. I want to believe, πάντως, σε μια x-files κατάσταση..

Το post του φίλου CASPER που αφορούσε αγορά νέας τηλεόρασης, μεταφέρθηκε εδώ...

PHILIPS TV 5605 ή 7605

...μιας και εδώ ήταν εκτός θέματος (άσχετα αν ήταν μεταξύ δύο Philips).

Ψιλο-άσχετο, αλλά σήμερα βρήκα αυτό:

http://jointspace.sourceforge.net/

Από ότι κατάλαβα, είναι ένα project που τρέχει εδώ και ένα χρόνο, και επιτρέπει σε χρήστες να γράψουν και να τρέξουν δικές τους εφαρμογές σε τηλεοράσεις την φίλιπς. Αν και δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις, ακούγεται ενδιαφέρον...

Ψιλο-άσχετο, αλλά σήμερα βρήκα αυτό:

http://jointspace.sourceforge.net/

Από ότι κατάλαβα, είναι ένα project που τρέχει εδώ και ένα χρόνο, και επιτρέπει σε χρήστες να γράψουν και να τρέξουν δικές τους εφαρμογές σε τηλεοράσεις την φίλιπς. Αν και δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις, ακούγεται ενδιαφέρον...

Το συγκεκριμενο project ενεργοποιηθηκε στη σειρα 9ΧΧ4 με το προτελευταιο λογισμικο.
Νικος

Ναι, το είδα. Διάβασα και όλο το documentation μαζί με τα ποστς στο φόρουμ...

Τί κάνεις με αυτό το project βρε παιδιά ???

Το συγκεκριμένο firmware θα κάνει άραγε για την 9705 ??? :idea:

Τί κάνεις με αυτό το project βρε παιδιά ???

Το συγκεκριμένο firmware θα κάνει άραγε για την 9705 ??? :idea:

Στην ουσια αν καταλαβα καλα ειναι ενα ειδος ανοικτου λογισμικου που επιτρεπει στην τηλεοραση να εκτελει αφαρμογες που στηριζονται σ αυτο οι οποιες ομως μπορει να σχεδιαζονται και απο απλους χρηστες με σαφη ομως γνωσεις προγραμματισμου. Θελω να πω δεν θα προερχονται μονο απο την εταιρια.
Οσο για το αν θα συμπεριλαμβανεται το κομματι αυτο του λογισμικου στη νεα σειρα δεν βλεπω τον λογο γιατι οχι αφου προκειται στην ουσια για πολιτικη της εταιριας.
Νικος

Καλο μου ακουγεται .......... για την 9703 μαλλον ειμαι μεσα ετσι φιλε petasi?

Βασικά αναφέρουν οποιοδήποτε μοντέλο έχει μενού Home, εν δυνάμει μπορεί να το υποστηρίξει με την κατάλληλη ανανέωση λογισμικού. Απλά, ανάλογα την σειρά δεν υπάρχει και η υποστήριξη υλικού για κάποιες λειτουργίες, οπότε αυτές θα λείπουν από το λογισμικό.

Philips 40PFL8605 Review

http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34/in-depth-review/4712-philips-40pfl8605-review.html

UNTITLED.jpg

P1010530.JPG

Eδώ... έχουμε θέμα.... Η ανακλαστική επιφάνεια όχι μόνο καθρεπτίζει οτιδήποτε, αλλά δημιουργεί και είδωλο σε θέαση υπό γωνία....

LCD με είδωλα πλάσμα... :flipout:

Πάντως τα διαγράμματα είναι τραγικά, και δεν "έρχονται" κιόλας... :tdown:

Πάντως,εσύ ψύχραιμα απολαμβάνεις την αναμονή σου,έχοντας επενδύσει στο μέλλον και την τεχνολογία.....:2thumb22sup:
Κανένα νέο από τη philips ???