-Philips TV Line-up 2021-

εφαρμογή Apple TV για το λειτουργικό σύστημα Android TV της Google είναι διαθέσιμη για λήψη από χθες . Και έτσι επίσης στις τηλεοράσεις Android της Philips. Όλα τα μοντελα με Android λειτουργικο της Philips από την έκδοση 8 Oreo θα υποστηρίζονται , δηλαδή όλες οι τηλεοράσεις από το 2016 (με εξαίρεση την τηλεόραση με ανάλυση FullHD, που έχουν μόνο Android TV 7). Οι τηλεοράσεις Android 2021 Philips θα έχουν προεγκατεστημένη την εφαρμογή. Επιπλέον, τα Dolby Vision και Dolby Atmos θα υποστηρίζονται από την εφαρμογή στις τηλεοράσεις από το 2019. Η εφαρμογή βρίσκεται στη Συλλογή εφαρμογών της Philips ή, όπως συνήθως, στο Google Play Store ."

Με αυτη την αναβαθμιση με την Apple tv να προστιθεται στις Τηλεορασεις της Philips,κατι που ελειπε σε σχεση με τον ανταγωνισμο, θεωρρω πως πλεον υπαρχει πλεονεκτημα εναντι των ανταγωνιστων, συγκρινομενη με διαφορα.
Έχουν ακόμα να βάλουν homekit κι airplay που έχει πλέον κ tv 400€

η εναλλακτικη ειναι η 856 με την διαφορετικη βαση 😛 (η ιδια τηλεοραση ειναι στη ουσια) εμενα προσωπικα δε με ενοχλει γιατι θα την τοποθετησω σε τοιχο.
Ναι, αλλα η 77αρα δεν εχει εναλλακτική σε αλλη βαση. Και οσοι δεν την θελουν στον τοιχο (οπως εγω) εχουμε προβλημα. Θα βρω βεβαια λυση αλλα....

δεν ηξερα πως το apple tv ειναι κριτηριο για αγορα τηλεορασης, προσωπικα την περιμενα και γω την εφαρμογη μπας και κοψω το απαραδεκτο νετφλιξ,αλλα με το καλημερα διαπιστωσα πως η εφαρμογη που περιμενα ειναι ακομη χειροτερη ....5 ευρω καπελο τον μηνα και να πληρωνω αλλα 5 για προβολη....
νομιζω πως μπορω ν αντεξω με τον σκληρο μου δισκο τα 1080 που προσφερουν διαφορες εφαρμογες και με το νετφλιξ

δεν ηξερα πως το apple tv ειναι κριτηριο για αγορα τηλεορασης, προσωπικα την περιμενα και γω την εφαρμογη μπας και κοψω το απαραδεκτο νετφλιξ,αλλα με το καλημερα διαπιστωσα πως η εφαρμογη που περιμενα ειναι ακομη χειροτερη ....5 ευρω καπελο τον μηνα και να πληρωνω αλλα 5 για προβολη....
νομιζω πως μπορω ν αντεξω με τον σκληρο μου δισκο τα 1080 που προσφερουν διαφορες εφαρμογες και με το νετφλιξ

Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Θα δεις που σιγά σιγά όλοι θα βάζουν έξτρα καπέλο σε κάθε μεγάλο blockbuster που θα βγάζουν. Να δω μετά τους υποστηριχτές του streaming τι θα λένε.

Πάντως καλά κάνανε και το βάλανε καθώς σχεδόν όλοι πλέον το υποστηρίζουν το Apple TV. Αλλά έπρεπε να προσθέσουν και το Airplay και HomeKit.

Ένας τύπος στο avforums λέει ότι υπάρχει NDA μέχρι τις 30 Ιουνίου για τις καινούργιες OLED. Μετά θα βγουν τα πρώτα reviews. Δεν ξέρω αν όντως ισχύει (λέει ότι γνωρίζει κάποιον reviewer που του το είπε) αλλά ίσως αυτό δικαιολογεί και το γιατί μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει ούτε ένα review να βγαίνει. Και δεν έχουμε νέα και από τον κο Σιδηρόπουλο να μας κατατοπήσει τι γίνεται...

Υπομονή παιδιά. Αν ισχύει 2 εβδομάδες έμειναν. Εγώ προσωπικά ελπίζω να δω review από τον Vincent του HDTVtest. Είναι από τους λίγους reviewers που πραγματικά εμπιστέυομαι.

.
Ενας αλλος τυπος στο AVForums εγραψε την παρακατω "ανησυχητική" ειδηση που αφορά την 77αρα OLED
.
Screenshot 2021-06-15 180145.jpg
.
Aυτο ακουγεται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ, σε ολοκληρη Βρεττανική αγορά η εταιρία θεωρει "απίθανη" (unlikely) την κυκλοφορία της 77αρας. Αν ειναι ετσι για τετοια τεράστια αγορά (και αν η παραπανω ειδηση ειναι σωστή), για την Ελλάδα θα πρέπει να αποκλειεται εντελώς η πιθανοτητα κυκλοφορίας της. Θα παρακαλούσα θερμά τον κο Σιδηροπουλο να παρει θεση και να μας πληροφορησει επισημα αν η 77αρα θα ελθει στην Ελλάδα. Αν υπάρχει πιθανοτητα να μην ερθει ας το ξερουμε απο τωρα οσοι ενδιαφερομαστε για τετοια διάσταση για να προσανατολιστούμε αναλόγως.

• Like
Reactions: den
Όλες οι εταιρείες πουλάνε τηλεοράσεις με μεγάλη γκάμα επιλογών, οι μεγάλες αλυσίδες κάνουν φοβερές προσφορές και η philips άφαντη από την ελληνική αγορά...και οι λίγοι πιστοι αναμενουμε...δεν γίνεται δουλίτσα έτσι...μάθημα marketing πως να απαξιωσετε το προϊόν σας...

• Like
Reactions: knick
Αφαντη απο όλες τις αγορες στο middle to high end τμημα της αγοράς.

Γιατί την έχεις δει καθόλου στο low end? Εγώ γενικά δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που είδα τηλεόραση Philips γενικά από κοντά. Πιο πολύ θυμάμαι να βλέπω κάτι τελείως απλές FUNAI και F&U άντε και καμιά THOMSON παρά PHILIPS.

Φθηνα μοντελα προηγουμενων ετών υπάρχουν στην αγορά. Το Crazy Sundays του e-shop.gr για παραδειγμα βγαζει σχεδον καθε βδομαδα ενα μοντελο της Philips σε καλη τιμη κ με άμεση διαθεσιμότητα, που σημαινει εχει πολλα κομματια να πουλησει. Για παραδειγμα κοιταξτε αυτη τη βδομαδα εδω. Το συγκεκριμενο καταστημα προσφερει έντεκα συνολικά μοντελα (ακομη κ 65΄΄). Το φθηνοτερο απο αυτα μαλιστα (το 32PHS6605) το αγορασα προ 3μηνου για το επαγγελματικο γραφειο μου και ειμαι καταευχαριστημενος με την αποδοση της (γι αυτο που τη θελω, δλδ φωτεινοτητα, καλα σχετικα χρωματα, Netflix κλπ) σε τιμη-χωμα 194 €. Παντως το προβλημα διαθεσιμοτητας της εταιρίας ειναι πια παρα πολυ σοβαρο και ο κοσμος (κ σε ξενα φορουμ που διαβαζω) αγανακτεί. Η Philips χανει πελατες κ ειναι κριμα.

Προσωπικα εχω πει για την 77αρα,σαν εσχατη λυση,οτι θα προσπαθησω να την φερω απο το εξωτερικο εαν φτασουμε στο σημειο να μην κυκλοφορήσει στην Ελλάδα.Εχω ομως εμπιστοσύνη στον Κ.Σιδηροπουλο και πιστευω οτι θα μας "φτιαξει" .

Καλά όλα αυτά αλλά η Philips να κοιτάξει να φτιάξει τα προβλήματα που υπάρχουν τώρα και είναι πιο σημαντικά.

Διαβάστε εδώ. Δεν αρχίσαμε καλά. Σε πολλές OLED 705 έχουν εμφανιστεί οριζόντιες γραμμές οι οποίες εξαφανίζονται προσωρινά με την επιλογή 'clear residual image' αλλά ξαναεμφανίζονται μετά από κάποιες ώρες. Άγνωστο αν είναι θέμα hardware ή με ένα firmware update μπορεί να φτιάξει. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ το νήμα που έχει γίνει χαμός από τους πρώτους αγοραστές.

• Like
Reactions: Red1 and Lobo10
"The 77 inch model is planned for the German, French and Benelux markets and will come out no earlier than the end of August. Whether it will be available in other markets depends on the headquarters in Amsterdam. Kind Regards, Philips TV Consumer Care"

"The 77 inch model is planned for the German, French and Benelux markets and will come out no earlier than the end of August. Whether it will be available in other markets depends on the headquarters in Amsterdam. Kind Regards, Philips TV Consumer Care"

Για εσάς που ζαχαρωνετε την 77αρα δεν είναι καθόλου καλό νέο αυτό.

Επικοινωνησα με τον κο Σιδηροπουλο για το θέμα της 77αρας και υποσχεθηκε να απαντησει εως Δευτερα ή Τρίτη, εδω στο φορουμ. Εγω, ανυπομονος ων, επικοινωνησα με τον CEO κο Βουζα στο Linkedin και εκεινος απαντησε μεσω του κου Uslenghi στο mail μου. Ιδου η απαντηση του (με κοινοποιηση κ στον κο Σιδηροπουλο)
.
Screenshot 2021-06-18 003321.jpg
.
Αν κ τα Αγγλικά του κου Uslenghi δεν ειναι κ τα καλυτερα (αυτο το "this skus" τι σημαινει ακριβως δεν καταλαβα, θελω τη βοηθεια του κοινου) απο τη 2η παραγραφο του καταλαβαινω οτι μαλλον δεν θα δουμε 77αρα στην Ελλάδα, αν κ τυπικα αφήνει το θεμα ανοικτό με κυκλοφορια παντα απο Οκτωβριο κ μετά (γι αυτο μας ειχε προϊδεάσει κ ο κος Σιδηροπουλος βέβαια). Περισσοτερες διευκρινισεις φανταζομαι να δώσει ο κος Σιδηροπουλος στην αναμενόμενη τοποθετηση του σε μερικες μερες..... Δεν βαριεσαι, μια ελπιδα ειχαμε, παει κι αυτή.

Attachments

• Screenshot 2021-06-18 003321.jpg
    Screenshot 2021-06-18 003321.jpg
    253.9 KB · Views: 10
Last edited:
SKUs, κοινώς κωδικοί/προϊόντα. Πάντως, στο thread δεν είναι εύκολο να βρει πληροφορίες για τα μοντέλα 2021. Πολλά posts με προσωπικά σχόλια και λίγα -μη επαναλαμβανόμενα- στοιχεία για τις τηλεοράσεις. Από την άλλη, φταίει και η TPVision/Philips για αυτό...

Επικοινωνησα με τον κο Σιδηροπουλο για το θέμα της 77αρας και υποσχεθηκε να απαντησει εως Δευτερα ή Τρίτη, εδω στο φορουμ. Εγω, ανυπομονος ων, επικοινωνησα με τον CEO κο Βουζα στο Linkedin και εκεινος απαντησε μεσω του κου Uslenghi στο mail μου. Ιδου η απαντηση του (με κοινοποιηση κ στον κο Σιδηροπουλο)
.
View attachment 182416
.
Αν κ τα Αγγλικά του κου Uslenghi δεν ειναι κ τα καλυτερα (αυτο το "this skus" τι σημαινει ακριβως δεν καταλαβα, θελω τη βοηθεια του κοινου) απο τη 2η παραγραφο του καταλαβαινω οτι μαλλον δεν θα δουμε 77αρα στην Ελλάδα, αν κ τυπικα αφήνει το θεμα ανοικτό με κυκλοφορια παντα απο Οκτωβριο κ μετά (γι αυτο μας ειχε προϊδεάσει κ ο κος Σιδηροπουλος βέβαια). Περισσοτερες διευκρινισεις φανταζομαι να δώσει ο κος Σιδηροπουλος στην αναμενόμενη τοποθετηση του σε μερικες μερες..... Δεν βαριεσαι, μια ελπιδα ειχαμε, παει κι αυτή.

Απλά λέει ξεκάθαρα ότι η 77αρα στην Ελλάδα δεν θα έρθει. Στις αγορές που θα βγει που από ότι φαίνεται θα είναι αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω (Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο) θα κυκλοφορήσει από Οκτώμβριο και μετά.

Όσο πάει και τα κάνει καλύτερα η Philips. Εντάξη εμένα δεν με ενδιαφέρει η 77αρα αλλά βλέπω ζήτηση και με τις τιμές που συζητούνται και τα παράθυρα κυκλοφορίας που υπάρχουν τώρα δεν πρόκειται ποτέ η Philips να ανταγωνιστεί τους 3 μεγάλους. Έτσι δεν κάνεις δουλειά.

Εδώ υποτίθεται ότι η OLED 806/856 θα κυκλοφορήσει από Ιούλιο και ακόμα ούτε επίσημες τιμές δεν ξέρουμε. Τραγικό.

• Like
Reactions: den
Καλημερα παιδια και απο εμενα! Παρακολουθω με μεγαλη αγωνια και ανησυχια ολη την συζητηση μεχρι στιγμης...Ενδιαφερομαι και εγω για την oled 806 την 77αρα! Για διαθεσιμοτητα στην Ελλαδα δεν βλεπω φως και η τιμη της θα ειναι στα υψη οταν και αν ερθει (πιθανον και πανω απο 5000 φοβαμαι.. σχεδον οσες δυο LG OLED 77 CX) και ολη αυτη η αναμονη γιατι μας αρεσει το ambilight...Ελπιζω ο κυριος Σιδηροπουλος να μας δωσει μια λυση τις επομενες ημερες...

Last edited: