-Philips TV Line-up 2021-

Δυστυχως η απογοητευση μεγαλωνει για την 77αρα! Το ξερω οτι εχω καταντησει γραφικος αλλα με την τιμη αυτη παιρνεις δυο oled lg cx 77, οπως εχω ξαναπει! Τωρα οσο αφορα εμενα ή θα περιμενω πολυ μεχρι να την βρω κατω απο 4000Ε που το βλεπω πολυ δυσκολο ή θα παω σε philips 75αρα 9506 mini led (εφοσον ειναι λογικη η τιμη) ή σε lg cx 77 ή 65αρα 806 ή θα περιμενω την 77αρα 807...Γενικα, ειναι δυσκολη η αποφαση γιατι θελω ambilight οπωσδηποτε και 75-77αρα! Επισης, στην Ελλαδα δεν βλεπω να εχουν κυκλοφορησει ουτε τα βασικα μοντελα και οπου εχω δει τιμες της 2021 σειρας, ειναι τραγικες, ενω στο εξωτερικο κυκλοφορουν σχεδον ολα τα μοντελα! Οποτε αν τελικα ερθει η 77αρα στην Ελλαδα θα ερθει το 2022 απο οτι βλεπω και με ακομα χειροτερη τιμη απο αυτη προβλεπω! Ολες οι ελπιδες μας πλεον στηριζονται στον κυριο Σιδηροπουλο μηπως γινει κανενα θαυμα!

Last edited:
Οι ίντσες κάνουν τη διαφορά φίλτατοι. Τα oled panel δεδομένα έχουν μικρές διαφορές μεταξύ τους.

Εννοείται ότι η χειρότερη oled είναι ανώτερη σε ποιότητα κινηματογραφικής εικόνας από την πιο ακριβή LCD.

Όλα αυτά μέχρι να γίνουν προσιτές οικονομικά οι micro led. Αργούμε πολύ ακόμα όμως γι'αυτό.

Η μόνη αναβάθμιση μέχρι τότε σε oled είναι οι ίντσες, όχι το μοντέλο.

Συμβουλή: Μη κάνετε έκπτωση στις ίντσες.

• Like
Reactions: den
Πάντως είναι τραγικό η 77άρα CX να κοστίζει 2800 αυτή τη στιγμή και η 806 να κάνει 4500 όταν έρθει. Όσο ακριβό και να είναι το Ambilight τέτοια τραγική διαφορά δεν δικαιολογειται. Ακόμα και 4000 να έχει πάλι δεν δικαιολογεί την τιμή της.

Ουσιαστικά η Philips με αυτή την τιμολογιακή πολιτική απευθύνεται απλά σε αυτούς που θέλουν οπωσδήποτε ambilight και που θα πληρώσουν οσο οσο και όχι σε αυτούς που θέλουν μία καινούργια καλή τηλεόραση.

• Like
Reactions: Lobo10 and den
Ο τρόπος που λειτουργεί το marketing της Philips δείχνει ότι δεν θέλει να πάρει μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά.

Ίσως δεν μπορούν παράγουν κιόλας περισσότερα κομμάτια.

Πιθανόν οι υψηλές τιμές έχουν να κάνουν και με την ποσότητα των Oled Panels που αγοράζουν από την LG Display. Λιγότερα panels => υψηλότερο κόστος αγοράς από τους Κορεάτες.

• Like
Reactions: knick
Οι ίντσες κάνουν τη διαφορά φίλτατοι. Τα oled panel δεδομένα έχουν μικρές διαφορές μεταξύ τους.

Εννοείται ότι η χειρότερη oled είναι ανώτερη σε ποιότητα κινηματογραφικής εικόνας από την πιο ακριβή LCD.

Όλα αυτά μέχρι να γίνουν προσιτές οικονομικά οι micro led. Αργούμε πολύ ακόμα όμως γι'αυτό.

Η μόνη αναβάθμιση μέχρι τότε σε oled είναι οι ίντσες, όχι το μοντέλο.

Συμβουλή: Μη κάνετε έκπτωση στις ίντσες.
Απο την 1η προταση σου ειναι καταφανες οτι ΔΕΝ προτεινεις την 77αρα της Philips αλλά ( εφ όσον "τα oled panel δεδομένα έχουν μικρές διαφορές μεταξύ τους" κ δεν αναφερεις τον παραγοντα ambilight) μια φθηνοτερη 77αρα του ανταγωνισμού.
Oσον αφορά τη συμβουλή σου (τελευταια σειρά), ισχυει αν καποιος μπορει να δώσει ευκολα 5 χιλιαρικα (τρεχουσα τιμή) για την 77αρα (μικρη λεπτομερεια...). Για ολους τους υπολοιπους ειναι ακυρη.

Απο την 1η προταση σου ειναι καταφανες οτι ΔΕΝ προτεινεις την 77αρα της Philips αλλά ( εφ όσον "τα oled panel δεδομένα έχουν μικρές διαφορές μεταξύ τους" κ δεν αναφερεις τον παραγοντα ambilight) μια φθηνοτερη 77αρα του ανταγωνισμού.
Oσον αφορά τη συμβουλή σου (τελευταια σειρά), ισχυει αν καποιος μπορει να δώσει ευκολα 5 χιλιαρικα (τρεχουσα τιμή) για την 77αρα (μικρη λεπτομερεια...). Για ολους τους υπολοιπους ειναι ακυρη.

77αρες ψάχνετε οι περισσότεροι, σε αυτούς απευθύνομαι. Επιπλέον είναι σημαντικό να μην γίνουμε οπαδοί ακόμα και στους κατασκευαστές τηλεοράσεων.

Είμαστε καταναλωτές και ψάχνουμε να βρούμε το προϊόν που κάλυπτεΙ τις ανάγκες μας βάσει κόστους.

Μπορείς να αγοράσεις μια 77αρα oled αυτή τη στιγμή στα 2800€ + 600€ Philips Hue για ambilight και δεν δίνεις 4500€ αν και εφόσον έρθουν Ελλάδα.

Οπαδός της τσέπης μου είμαι μόνο.

Αν θεωρείς άκυρη την άποψή μου και ψάχνεις μεταμεσονύκτιους διαξιφισμούς προσπέρασε τα γραφόμενά μου.

Υπάρχουν όμως και άλλοι εδώ μέσα που έχουν αντίστοιχους προβληματισμούς και θεωρώ φρόνιμο να μην απαξιώνουμε διαφορετικές απόψεις από τη δική μας.

Σε νήματα τηλεοράσεων γράφουμε, όχι σε thread ομάδας της super league.

Υ.Γ. Η πρόταση μου ήταν να μην κάνετε έκπτωση στις ίντσες παρεμπιπτόντως, όχι ποια θα αγοράσει ο καθένας.

Last edited:
Ο τρόπος που λειτουργεί το marketing της Philips δείχνει ότι δεν θέλει να πάρει μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά.

Ίσως δεν μπορούν παράγουν κιόλας περισσότερα κομμάτια.

Πιθανόν οι υψηλές τιμές έχουν να κάνουν και με την ποσότητα των Oled Panels που αγοράζουν από την LG Display. Λιγότερα panels => υψηλότερο κόστος αγοράς από τους Κορεάτες.

Σίγουρα παίζει ρόλο χωρίς βέβαια να ξέρουμε πόσο μεγάλο. Και σε αυτό οφείλεται και στο γεγονός ότι η Philips δεν υπάρχει στην Αμερική που είναι μία μεγάλη αγορά στις τηλεοράσεις.

Εγώ άλλο διερωτώμαι. Η TP Vision δεν μπορεί να προμηθευτεί περισσότερα panels και για αυτό δεν ανοίγεται και σε άλλες αγορές ή η απόφαση της να μείνει εκτός Αμερικής έχει ως αποτέλεσμα να ζητάει λιγότερα κομμάτια;

Όποιο πάντως και να ισχύει από τα δύο ο μικρότερος αριθμός πανελς σιγουρα ανεβάζουν την τελική τιμή των μοντέλων της.

Και μην ξεχνάμε και το γεγονός ότι η Philips σε αντίθεση με την LG έχει και έξτρα κόστος μεταφοράς των πάνελ στη Ευρώπη που έχει και το εργοστάσιο παραγωγής της. Παίζει και αυτό σίγουρα ρόλο στο τελικό κόστος.

• Like
Reactions: Lobo10
Αν θεωρείς άκυρη την άποψή μου και ψάχνεις μεταμεσονύκτιους διαξιφισμούς προσπέρασε τα γραφόμενά μου.

Υπάρχουν όμως και άλλοι εδώ μέσα που έχουν αντίστοιχους προβληματισμούς και θεωρώ φρόνιμο να μην απαξιώνουμε διαφορετικές απόψεις από τη δική μας.
H διατυπωση μιας αλλης γνωμης ονομαζεται "μεταμεσονυκτιος διαξιφισμός"... ???. Η μηπως η λεξη "ακυρη" ηταν υβριστικη ? Δεν συνεχιζω , κριμα...

H διατυπωση μιας αλλης γνωμης ονομαζεται "μεταμεσονυκτιος διαξιφισμός"... ???. Η μηπως η λεξη "ακυρη" ηταν υβριστικη ? Δεν συνεχιζω , κριμα...
Ήταν πέρα για πέρα επιθετικό το σχόλιο σου. Απαξίωσες τα γραφόμενά μου.

Κρίμα × 2

Σίγουρα παίζει ρόλο χωρίς βέβαια να ξέρουμε πόσο μεγάλο. Και σε αυτό οφείλεται και στο γεγονός ότι η Philips δεν υπάρχει στην Αμερική που είναι μία μεγάλη αγορά στις τηλεοράσεις.

Εγώ άλλο διερωτώμαι. Η TP Vision δεν μπορεί να προμηθευτεί περισσότερα panels και για αυτό δεν ανοίγεται και σε άλλες αγορές ή η απόφαση της να μείνει εκτός Αμερικής έχει ως αποτέλεσμα να ζητάει λιγότερα κομμάτια;

Όποιο πάντως και να ισχύει από τα δύο ο μικρότερος αριθμός πανελς σιγουρα ανεβάζουν την τελική τιμή των μοντέλων της.

Και μην ξεχνάμε και το γεγονός ότι η Philips σε αντίθεση με την LG έχει και έξτρα κόστος μεταφοράς των πάνελ στη Ευρώπη που έχει και το εργοστάσιο παραγωγής της. Παίζει και αυτό σίγουρα ρόλο στο τελικό κόστος.
Η ΤPVision παντως ετοιμαζεται για την ταραταζουμ παρουσιαση της επομενης εβδομαδας με λιγα κομματια να κυκλοφορουν σε μερικες αγορες σε τιμες ακρως ΜΗ ανταγωνιστικές. Ωραιος που ειναι ο κοσμος.

Ήταν πέρα για πέρα επιθετικό το σχόλιο σου. Απαξίωσες τα γραφόμενά μου.

Κρίμα × 2
Δεν απαξιω κανεναν ανθρωπο κ τη γνωμη του, διαφώνησα με μερος του σχολιου σου. Τοσο απλα. Δεν το ανεχτηκες καν.... Τελος. Δεν θα κουρασουμε αλλο τους φιλους επειδη απλα με παρεξηγησες, ελεος δλδ

Last edited:
Να αυτά γίνονται όσο αργεί η κυκλοφορία...θα αρχίσουμε να πλακωνόμαστε μεταξύ μας. Κοίτα να δεις που μόλις έρθουν Ελλάδα τα νέα μοντέλα θα λέμε περασμένα ξεχασμένα 😂😂😂

Ένταξη παιδιά ας ηρεμήσουμε λίγο. Ο καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του. Αν θέλω να δώσω 10 χιλιάρικα για τηλεόραση γούστο μου και καπέλο μου. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι όλες οι απόψεις πρέπει να είναι απόλυτα σεβαστές. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος εδώ. Ο καθένας πρατει βάση του τι θέλει.

Καλά πάντως το ότι την άλλη εβδομάδα θα ανακοινωθεί η 936 όταν δεν έχουμε δει καν αυτές που ανακοινωθηκαν σχεδόν 6 μήνες πριν εμένα μου φαίνεται πολύ σουρεαλ. Και το ακόμα πιο κωμικό είναι ότι ήδη υπάρχει παρουσίαση από Έλληνα της 936 όταν θεωρητικά αυτή την στιγμή που μιλάμε επίσημα ακόμα αυτό το μοντέλο δεν υπάρχει 😂😂😂😂

Ζούμε μοναδικές στιγμές με την Philips.

• Like
Reactions: knick and Lobo10
Δεν απαξιω κανεναν ανθρωπο κ τη γνωμη του, διαφώνησα με μερος του σχολιου σου. Τοσο απλα. Δεν το ανεχτηκες καν.... Τελος. Δεν θα κουρασουμε αλλο τους φιλους επειδη απλα με παρεξηγησες, ελεος δλδ
Έγραψες "άκυρη" άρα απαξίωσες.

Προσέχουμε τι γράφουμε σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε.

Πραγματικά έλεος όμως.

Παρακαλειται οποιος θελει να διατυπώσει μια γνωμη διαφορετική απο του φιλου Lobo10 να το σκεφτει πριν το κανει. Αντιρρησεις δεν δεχομαστε (εκτός και αν τον γνωριζετε).
Καταντησαμε κουραστικοι, εγω σταματω κ ζητω συγνωμην απο τους φιλους για την κοκορομαχια (την οποια ουτε κατα διανοια επεδιωξα)

Παρακαλειται οποιος θελει να διατυπώσει μια γνωμη διαφορετική απο του φιλου Lobo10 να το σκεφτει πριν το κανει. Αντιρρησεις δεν δεχομαστε (εκτός και αν τον γνωριζετε).
Καταντησαμε κουραστικοι, εγω σταματω κ ζητω συγνωμην απο τους φιλους για την κοκορομαχια (την οποια ουτε κατα διανοια επεδιωξα)
Δεν βλέπω να σταματάς, αντιθέτως θέλεις να γράψεις την τελευταία πρόταση.

Είμαστε ενήλικες υπενθυμίζω. Είναι ευδιάκριτο ότι ενοχλήθηκες με τη διαφορετική άποψη.

Άλλο διαφωνία, άλλο απαξίωση.

Καλό βράδυ

Οτι και να εχει ειπωθει, οσες και να ειναι οι αρνητικες νοτες περι τιμων και της αφιξης των, ερχεται ενα τετοιο βιντεο σαν το πιο πανω και τα "κρυβει" ολα. Θα περιμενω για την 65-ρα 806. Ετσι απλα. Λακωνικα. Τα υπολοιπα εχουν ειπωθει, τα θετικα, μυριες φορες.

• Like
Reactions: knick and tgiamour
ΛΥΣΣΑΞΤΕ ! 🤣🤣
Λύσσα: Νόσος που προσβάλλει κατα κόρον αδημονουντες υποψήφιους αγοραστές των τηλεοράσεων Philips στην Ελλάδα (και όχι μόνο). Η νόσος εμφανιζεται καθε χρόνο γυρω στον Ιανουαριο (οταν ανακοινωνονται τα νεα μοντελα της εταιρίας) και διαρκεί καθ'ολο σχεδόν το ετος, μιας και αυτα τα μοντελα τελικά δεν ερχονται ποτέ. Τα συμπτώμτα ειναι σιελορροια, αϋπνία, νυχτερινοι OLED εφιάλτες, οπτικες ψευδαισθησεις τυπου ambilight και άναρθρες κραυγές. Η διάγνωση ειναι απλή, μόλις ο ασθενης δει μια TV Philips στο ιντερνετ ή αλλου παθαινει την ως ανω παρακρουση. Η θεραπεία ειναι η αγορά νεας TV Philips αλλα οπως ξερετε η θεραπεία ειναι ακριβή κ δυσευρετη. Πάνες και σαλιάρες δεν βοηθάνε (για τη σιελορροια). Η αγορά μιας TV αλλης μαρκας μπορει να ελαφρυνει τα συμπτωματα αλλα η νόσος παραμενει ύπουλα ενεργή και παρουσιαζει απρόβλεπτες εξαρσεις με ενοχλητικά συμπτώματα για πολύ καιρό (χρονια COVID νόσος, ενα πράμα). Εν πολλοις μια δυσίατη (για να μην πω ανιατη) νόσος.
Περαστικά (μας)

Εγώ από την άλλη πάλι τα βλέπω όλα αυτά τα βιντεάκια με μία απάθεια πλέον. Μην ξεχνιόμαστε παιδιά, οι συγκεκριμένες ανακοινώθηκαν αρχές του χρόνου και ήδη μπαίνουμε Σεπτέμβριο. Βέβαια και το σαλάκι ακόμα τρέχει και βέβαια την 55αρα 856 θα την πάρω λόγω του ότι οι επιλογές με τα χαρακτηριστικά που θέλω δυστηχώς με ωθούν σε μόνο αυτή την επιλογή αλλά πλέον οτιδήποτε λιγότερο από το κουτί της στο σαλόνι μου δεν με εξιτάρει πλέον.

Πάντως δεν ξέρω αν έχει καμία σημασία ή όχι αλλά από ότι είδα στο Σκρουτζ την 855 πέρσι κ Κώτσος την έφερε στις 7 Σεπτεμβρίου. Λέτε η ιστορία να επαναληφθεί???