-Philips TV Line-up 2021-

Μάλιστα...καλά νέα για σας τους 77αριδες. Είδες αν επιμένει κάποιος τι γίνεται...

3 εβδομάδες έμειναν για το τέλος...για αντε να δούμε.

Μάλιστα...καλά νέα για σας τους 77αριδες. Είδες αν επιμένει κάποιος τι γίνεται...

3 εβδομάδες έμειναν για το τέλος...για αντε να δούμε.
Ma οι 65αρες ερχονται πρωτες, αυτο ειναι σιγουρο, και θα χουμε και επιδειξη σειρας 8 σε μαγαζι (55αρα ή 65αρα δεν ξερω)

Το είπα από την άποψη ότι υπήρχε κίνδυνος να μην έρθει καθόλου η 77αρα. Ας ελπίσουμε ότι και οι 55αρες θα έρθουν μαζί με τις 65αρες.

Θα σας πω την ουσια οσων διημείφθησαν μεταξύ εμου κ της ...πηγής μου. Θα προσπαθησω δλδ, διότι το παραπανω σχολιο του viper550 δεν μ' αφηνει να συγκεντρωθώ (από τα γέλια 🤣 🤣 🤣 🤣 )
Λοιπον, τα πραγματα πάνε καλά κ συμφωνα με το χρονοδιαγραμμα, και στο τέλος Σεπτεμβρίου (βαριά αρχες Οκτωβρη) θα έχουμε ΣΙΓΟΥΡΑ τη σειρά 8 στην Ελλάδα σε 55'' και 65''. Το φοβερο ειναι οτι σ' αυτο το χρονκο διάστημα (ή και λιγο αργοτερα, αλλα οχι Νοεμβριο κ Δεκεμβριο) υπάρχει μεγαλη πιθανότητα να εχουμε και την 77αρα !!!!!. Η σειρα 9 θα ερθει καλα Χριστουγεννα (και αν...), την εχει προπαραγγειλει ολη η Βορεια Ευρωπη (Ολλανδια, Γερμανια, Βελγιο) και τα κομματια εξαφανιζονται πριν ακομα παραχθουν. Το καταστημα που θα φιλοξενησει την live εκθεση μοντελων της σειρας 8 και 9 (της περσινης ομως 9, αν καταλαβα καλά, της 935) εχει ηδη επιλεγει (δεν μου ανακοινωθηκε ομως ποιό), θα ειναι καταστημα που παιζει με ακριβα μοντελα γενικως διαφορων μαρκων και αναμενεται με ενδιαφερον.
Ειδικά για την 77αρα: τα πρωτα κομματια που θα ερθουν θα ειναι μονο τεσσερα (4) κ αυτα λογω της επιμονης μας, ημων των φανατικων, να τα ζηταμε. Κανονικα 77αρες δεν θα ερχονταν στην Ελλαδα αλλα κατοπιν επιμονης του ιδιου θα ερθει τελικα μία παλετα (=4 κομματια). Απο αυτα, τα 3 θα φυγουν σε μενα, tgiamour και den και το 4ο σε καποιον αλλο τυχερό που θα προλαβει. Moλις θα τα εχει Ελλάδα θα μιλησει ο ίδιος προσωπικά με το καταστημα διαθεσης για να εγγυθηει την καλυτερη δυνατη τιμή την οποια κ θα μαθουμε πριν την αγορά της για να αποφασισουμε αν θα την παρουμε. Με το που θα αποφασισουμε κ τον ειδοποιησουμε σχετικά τα κομματια θα κλειδώσουν σε μας (στην καλυτερη δυνατη τιμή) πριν την επισημη διαθεση τους . Να πω εδω οτι η τιμη για την Ελλαδα επιβαρυνεται με τα ακριβότερα μεταφορικά (απο Πολωνια) απο οτι αλλες χωρες οπότε εκει θα παιχτει μεγαλο θριλλερ. Θα στειλω και pm συντομα στους ενδιαφερόμενους. Αυτα, κ τωρα βαρατε με...
Καλησπέρα! Κατ' αρχάς ένα ευχαριστώ για την όλη προσπάθεια με την αγαπημένη πλην δυσεύρετη Philips. Παρακολουθώ το νήμα και θεωρώ πως είναι πραγματικά σημαντική η συμβολή των φίλων του forum.
Η δική μου τηλεοπτική OLED ιστορία ξεκίνησε με την 55άρα OLED803 (από μία entry level 50ρα plasma) και η διαφορά στην εικόνα ήταν χαώδης, το δε ambilight απλά εκπληκτικό. Και κατά την ταπεινή μου γνώμη καθόλου gimmick... Δυστυχώς το έχασα όταν (πολύ γρήγορα) πήγα σε 65ρα LG C9. Χορταστικό το μέγεθος αλλά το ambilight λείπει.... Τώρα αισθάνομαι ότι και πάλι πεινάω για ίντσες :D οπότε η 77ρα 806 φαντάζει μονόδρομος...
Θα τολμήσω λοιπόν να ζητήσω να είμαι ο τέταρτος της παλέτας! :p

• Like
Reactions: knick
Ευτυχώς ... όχι! Νομίζω ότι οι 77 ίντσες είναι ταβάνι. Μεταφορικά και κυριολεκτικά! 😂

Καλησπέρα! Κατ' αρχάς ένα ευχαριστώ για την όλη προσπάθεια με την αγαπημένη πλην δυσεύρετη Philips. Παρακολουθώ το νήμα και θεωρώ πως είναι πραγματικά σημαντική η συμβολή των φίλων του forum.
Η δική μου τηλεοπτική OLED ιστορία ξεκίνησε με την 55άρα OLED803 (από μία entry level 50ρα plasma) και η διαφορά στην εικόνα ήταν χαώδης, το δε ambilight απλά εκπληκτικό. Και κατά την ταπεινή μου γνώμη καθόλου gimmick... Δυστυχώς το έχασα όταν (πολύ γρήγορα) πήγα σε 65ρα LG C9. Χορταστικό το μέγεθος αλλά το ambilight λείπει.... Τώρα αισθάνομαι ότι και πάλι πεινάω για ίντσες :D οπότε η 77ρα 806 φαντάζει μονόδρομος...
Θα τολμήσω λοιπόν να ζητήσω να είμαι ο τέταρτος της παλέτας! :p
O knick φανηκε πολυ προβληματισμένος. Ωστε βρεθηκε ο 4ος ανθρωπος ? Και ποιος θα ειναι αυτός που θα παρει την 4η μονακριβη συσκευή ? Σε τι χερια θα τη δώσουμε ? Χωρις να το πολυσκεφτει εστειλε μηνυμα στους αλλους δυο πρακτορες.
- Tgiamour, ξεψάχνισε τον, ονομα, διευθυνση, ιστορικό παλαιότερων τηλεοράσεων, κινηματογραφικες πεποιθησεις κλπ
- Den, γινε η σκιά του, μαθε που παει, με ποιους συναστρεφεται, αν εχει κρυφες σχεσεις με LG ή Samsung, τα πάντα
Ο ιδιος θα αναλάμβανε να τον καλοπιάσει και να δει αν κρυβει κατι... Το μυστηριο πλησιαζε στην κορυφωση του. Σε λιγες βδομαδες θα ξερανε αν και πότε θα παραδοθει το "εμπόρευμα", η πολύτιμη τετραπλή παλετα. Η ομαδα φαινεται οτι εκλεινε, ο στόχος ηταν κοντά...

Ηταν αργα, εσβησε το τσιγαρο του και πηγε για υπνο. Μια σκεψη δεν ελεγε να ξεκολλήσει απο το μυαλο του: "ακομα δεν την ειδαμε, 77αρα τη βαφτισαμε". Χμμμ, αυριο θα επικοινωνουσε παλι με τον Ironbird, τον συνδεσμο του στα κεντρικα, θα τον ειδοποιουσε για τον 4ο ανθρωπο και θα επαιρνε την εγκριση του.

ΥΓ Φυσικά κ θα εισαι ο 4ος φιλε dimpate, εφ' οσον η παλετα "εκλεισε" εχουμε ελπιδες για την καλυτερη δυνατη τιμη

Πάντως σας ζηλεύω παίδες. Μακάρι να είχα χώρο και εγώ για τέτοιο θηρίο αλλά η γυναίκα και το σύνθετο που έχουμε μέχρι 55 επιτρέπουν :rolleyes: :cautious:

• Like
Reactions: tgiamour
Tην προσοχή σας παρακαλώ "77άρηδες":
Ενημερωθηκε ο Ironbird για τον "4ο της παλέτας" και περιμενω ενημέρωση "για το πότε, πόσο και πώς" (ετσι ακριβως το διατυπωσε)
Καλο βραδυ

• Love
  • Like
Reactions: den and tgiamour
Μαζί με την τελεόραση κανονικά η Philips πρέπει να μας δώσει και ένα πληκτρολόγιο δώρο. Το δικό μου έχει αρχίσει να ρετάρει από τα πολλά refresh σε "διάφορα" σάιτ αναμένοντας διαθεσιμότητα!!!

Αφού είμαι σίγουρος ότι θα αναρωτιούνται γιατί η συγκεκριμένη IP μπαίνει στο store τους κάθε 10 λεπτά :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

• Like
  • Haha
Reactions: spmk and knick
We unbox the Philips 806 4K OLED TV with 5th-gen P5 engine, 4-sided Ambilight & HDMI 2.1, as well as go through the picture settings in the user menu.

Our review sample is the 65-inch version, model number 65OLED806, but the Philips 806 is also available in 48-inch (Philips 48OLED806), 55-inch (55OLED806) and 77-inch (77OLED806) screen sizes.

This video was graded and uploaded in HDR10, and so is best watched on an HDR display.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

πηγή : hdtvtest.co.uk

17 μήνας και ακόμα τίποτα.

Σαν το μαρτύριο της σταγόνας ένα πράγμα... 😂
Εχθές μιλησα με τον γνωστο μου απο Κωτσοβολο.Δεν έχουν ημερομηνία παραλαβής.Γενικά δεν τους ενημερώνουν πότε θα παραλάβουν τις τηλεορασεις, απλά εμφανίζονται στις αποθήκες τους.Απ' ό,τι καταλαβα αυτο αφορα ολες τις εταιριες δεν είναι μονο η phillips.

Εχθές μιλησα με τον γνωστο μου απο Κωτσοβολο.Δεν έχουν ημερομηνία παραλαβής.Γενικά δεν τους ενημερώνουν πότε θα παραλάβουν τις τηλεορασεις, απλά εμφανίζονται στις αποθήκες τους.Απ' ό,τι καταλαβα αυτο αφορα ολες τις εταιριες δεν είναι μονο η phillips.

Αυτό κατάλαβα και εγώ. Πριν μερικές μέρες που ρώτησα την εξυπηρέτηση πελατών τους το ίδιο μου είπαν. Δεν ξέρουν τίποτα. Είναι θέμα του προμηθευτή. Τότε αγαπούλα μου τι το βάζεις το διαφημιστικό ότι έρχονται σύντομα??? Πιο πολύ με ξενερώνεις έτσι παρά με κάνεις να ανυπομονώ...

Και εγώ σαν χαζός που είμαι διερωτόμαι...αυτός ο προμηθευτής σαν την Kinder έκπληξη εμφανίζεται δηλαδή? 🤪 Μία συννενόηση δεν υπάρχει? Κάποιο χρονοδιάγραμμα, κάποιο πρόγραμμα, κατιτίς ρε παιδί μου? Τι, έτσι εμφανίζεται στις αποθήκες του Κωτσόβολου χωρίς καμία πληροφόρηση και λέει "γεια σας παίδες έχω φρέσκο πράμα. Θα πάρετε???" :unsure:o_O:cautious:

Γίνεται ρε παιδιά μία τόσο μεγάλη αλυσίδα να μην γνωρίζει πότε παραλαμβάνει νέα προιόντα??? Πολύ κουφό μου ακούγεται αυτό το πράμα.

Πάντως επειδή είμαι γενικά πολύ γκατζετάκιας και έχω αγοράσει πάμπολες συσκευές ανά τα χρόνια αυτό με την Philips είναι πραγματική πρωτοπορία. Δεν θυμάμαι, εγώ τουλάχιστον, εταιρία να ανακοινώνει προιόν και να το κυκλοφορεί 8 μήνες μετά! Θα πρέπει να το κάνουν σεμινάριο για μάρκετινγκ προς απόφυγή!!! 😁

Δεν θυμάμαι, εγώ τουλάχιστον, εταιρία να ανακοινώνει προιόν και να το κυκλοφορεί 8 μήνες μετά!
8 μηνες κατα δηλωση τους... Μην εισαι σιγουρος, δεν το λεω για να σε αγχωσω (εξ αλλου εγω σας μετεφερα την πληροφορια για τελος 9/2021) αλλα για να σε προσγειώσω στη σκληρη Ελληνικη Philips πραγματικοτητα.
Ο Vincent παντως με εφτιαξε με το unboxing :).
Καλημερα σε ολους

8 μηνες κατα δηλωση τους... Μην εισαι σιγουρος, δεν το λεω για να σε αγχωσω (εξ αλλου εγω σας μετεφερα την πληροφορια για τελος 9/2021) αλλα για να σε προσγειώσω στη σκληρη Ελληνικη Philips πραγματικοτητα.
Ο Vincent παντως με εφτιαξε με το unboxing :).
Καλημερα σε ολους

Μπαα, δεν με αγχώνεις. Η αλήθεια είναι ότι έχω φάει τόσο ξενέρωμα με αυτή την αναμονή που πλέον είμαι σε φάση...αφασίας o_Oo_Oo_O Όταν είναι να έρθει ας έρθει. Δεν μπορώ να κάνω και κάτι άλλο έτσι κι αλλιώς. Είμαι λιγάκι εγκλωβισμένος στο συγκεκριμένο μοντέλο.

Καλό το βιντεάκι του Vincent. Σε περίπου 2 εβδομάδες θα δούμε και το review του. Κάτι μου λέει ότι θα βγει το review και τηλεόραση ακόμα δεν θα έχουμε :cautious::confused: