-Philips TV Line-up 2021-

... πλέον είμαι σε φάση...αφασίας o_Oo_Oo_O Όταν είναι να έρθει ας έρθει...
Ειναι αυτό που λεμε "δεν περιγραφω άλλο..." :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Παντως ειμαι σιγουρος οτι θα εισαι όχι απο τους πρωτους αλλά ο πρώτος (κυριολεκτικα) που θα τσιμπησει την 856 οταν ερθει με το καλο (εκτός και αν σε προλαβει ο enigmatiko40) :cool: (y). Αυτο να σε παρηγορει, μετα θα μαθαινουμε απο σενα .

Ειναι αυτό που λεμε "δεν περιγραφω άλλο..." :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Παντως ειμαι σιγουρος οτι θα εισαι όχι απο τους πρωτους αλλά ο πρώτος (κυριολεκτικα) που θα τσιμπησει την 856 οταν ερθει με το καλο (εκτός και αν σε προλαβει ο enigmatiko40) :cool: (y). Αυτο να σε παρηγορει, μετα θα μαθαινουμε απο σενα .

Δεν έχεις και πολύ άδικο! 🤪 Βασικά θα την χτυπήσω αμέσως μόλις την δω διαθέσιμη κυρίως γιατί φοβάμαι μην φέρουν λίγα κομμάτια και μετά χρειαστεί να περιμένω δεν ξέρω και εγώ πόσο μέχρι να ξαναείναι διαθέσιμη. Γιατί σε μία τέτοια περίπτωση το χαρακίρι δεν το γλιτώνω :p

Από ότι βλέπω έγινε πλέον διαθέσιμη και η 65αρα OLED705. Μέχρι τώρα μόνο η 55αρα υπήρχε. Εμείς πότε θα πάρουμε σειρά? εεεε? :mad::confused:

Η πλάκα είναι όμως ότι ενώ υποτίθεται ο Κωτσόβολος φέρνει τις Philips δεν έχει καμία OLED αυτή την στιγμή. Και την 705 δεν την έχω δει να την προσφέρει καθόλου.

Είπα να γράψω καμιά ραψοδία μιας και Δευτέρα πρωί αλλά λέω το έχουμε φτάσει που το έχουμε φτάσει το νήμα στα πατώματα, μην το αποτελειώσουμε τελείως 😁 😁

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!...και ας είμαι πικραμένος....και δεν έχω τηλεόραση και δεν νικήσαμε τον ΟΦΗ χτες. Αίσχος! Πως να ξεκινήσει έτσι η εβδομάδα!!! 🤪 🤪

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!...και ας είμαι πικραμένος....και δεν έχω τηλεόραση και δεν νικήσαμε τον ΟΦΗ χτες. Αίσχος! Πως να ξεκινήσει έτσι η εβδομάδα!!! 🤪 🤪
Καλημερα και απο μενα
Κουραγιο viper. Oχι για την τηλεοραση, για την ομαδα σου :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: (πω πω παει, ξεφευγει το πραγμα, πλακα εχει να το γυρισουμε στο χουλιγκανισμο τωρα το thread o_Oo_Oo_O )

Σε αυτο το καταστημα που αν δεν κανω λαθος ειναι Βρεττανικο, εχει μια ιδεα απο τιμες σε ολες τις oled τηλεορασεις της Philips. Λιγο υπομονη. Τελος Σεπτεμβρη πλησιαζει. Τον φαγαμε τον γαιδαρο...

• Like
Reactions: spmk
Σε αυτο το καταστημα που αν δεν κανω λαθος ειναι Βρεττανικο, εχει μια ιδεα απο τιμες σε ολες τις oled τηλεορασεις της Philips. Λιγο υπομονη. Τελος Σεπτεμβρη πλησιαζει. Τον φαγαμε τον γαιδαρο...

Το Currys ναι είναι Βρετανικό κατάστημα...και από τα πιο γνωστά μπορώ να πω.

Μεγάλος γάιδαρος είναι αυτός ρε enigmatiko40....πολύ μεγάλος γάιδαρος!!!...... :cautious: :cautious: :cautious:

• Like
Reactions: enigmatiko40
Η 77 αρα στα 4473€ στο παρακατω κατάστημα.

Με την προσφορά που την συνοδευει μέχρι αρχές Οκτωβρίου (500€ επιστροφη ) την βλεπουμε να πεφτει για 1η φορα κατω απο το φραγμα τον 4000€ (τελικη τιμη 3973€ )

Είπα κι εγώ, κρύωσε ο καιρός, κρύωσαν και ο έρωτας των παιδιών με την Philips.
Όχι όμως, λάθος έκανα, καιροφυλακτούν πίσω από τα αναχώματα με το καριοφίλι ανά χείρας...
.
Δεν εχεις ιδέα απο ...παλαβούς
.
epanastasi-21.jpg

PHILIPS Ή ΘΑΝ!!!!......εεεε....για τι πράγμα μιλάμε?

Είδα Σταυρούς, καριοφιλια, λάβαρα και είπα να! Η επανάσταση ξεκίνησε! Οι νέες Philips επιτέλους ήρθαν! Δεν πρόλαβε να αλλάξει ο αιώνας πρώτα! Με ταχύτητες που θα ζήλευε και ο Flash του Zack Snyder τα ξεφτερια μας τις έφεραν πρώτοι από όλους για να ικανοποιησουν την δίψα των απανταχού Ελλήνων Philipo-ταλιμπαν!

Περικυκλωστε τον Κωτσο γρήγορα! Μην μας τις πάρουν και δεν προλάβουμε. Στα όπλα! Στα όπλα!!!!

............τι?........... Δεν ήρθαν ακόμα? :oops: :cautious: :cautious:

Πάει και αυτή η εβδομάδα...και προκοπή δεν είδαμε. Τηλεοράσεις δεν είδαμε και ούτε προοπτική βλέπουμε. Τέτοιο ξενερωμα πάντως ούτε περιμένοντας το PS5 δεν είχα φάει. Α ρε Philips...τέτοια κατάντια. Όλοι στην Ευρώπη τις χαίρονται και εμείς ακόμα περιμένουμε τα κοκαλακια...

Φαινεται πως περα απο την αντιπροσωπευση εντος Ελλαδος (πολλως τα εχουμε πει), η γραμμη παραγωγης σε εργοστασιακη κλιμακα, εννοωντας στην κεντρικη γραμμη εργοστασιακης μοναδας στην Κινα ή στην Πολωνια και την Ολλανδια, μπορει να καταφερνει στο μαξιμουμ αυτον τον αριθμο εξαγωγων προϊοντων απο τις "γραμμες" παραγωγης της.
Μπορει εκει να ειναι οι "κοκκινες" γραμμες της και τοσα στο μαξιμουμ να μπορει να καταφερει.
Δεν δικαιολογω την υπομονη μας, μητε εχω οφελος να υποστηριξω την καθυστερηση τους, μιας κι εγω περιμενω σαν ολους μας, αλλα υποθετω με σοφρωνα λογικη και εστιαζω σε λογικη λυση. Ταπεινη μου αποψη, μπορει να ειμαι λαθος. Παντως σε ολη την Ευρωπη μεχρι στιγμης εχουν δοθει-πωληθει ελαχιστα κομματια διοτι εχουν διατεθει λιγοι κωδικοι σε καταστηματα προφανως. Ειδομεν.

Last edited:
Έχει γραμμη παραγωγής στην Κίνα η Philips? Ήξερα ότι όλη η παραγωγή γίνεται στο εργοστάσιο της TP Vision στην Πολωνία. Και κύριος λόγος καθυστέρησης της κυκλοφορίας των νεών τους μοντέλων είναι λόγω του ότι πρέπει να μεταφέρουν τα πάνελς με κοντεινερ στην Ευρώπη στο εργοστάσιο της TP Vision.

Ειχα την εντυπωση πως προμηθευεται αλλα και κατασκευαζει στην Κινα η TP VISION. Λαθος μου. Παιρνοντας πληροφοριες απο το Wiki, αναφερει εδρα Αμστερνταμ. Ανακαλω το "Κινα" παραυτα!!! ☺️☺️☺️

Η έδρα της μπορεί να είναι Ολλανδία. Αλλά το εργοστάσιο της TP Vision είναι σίγουρα Πολωνία. Απλά δεν ξέρω αν έχει και άλλη γραμμή παραγωγής εκτός αυτής.

• Like
Reactions: enigmatiko40
Μιας και δεν κουνιέται φύλλο είπα να γράψω κάτι να ζωντανέψω λίγο το νήμα αλλά έχω ξεμείνει από ιδέες.

Βασικά έχω αρχίσει να ανησυχώ ότι ούτε την παρέλαση δεν θα δούμε στην 856...ούτε την παρέλαση...