Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση Πάνο. Βοήθησες πολύ. Δεν με πειράζει να περιμένω λίγο εφόσον είναι έτσι όπως λες.. Αλλά πάλι δεν είμαι σίγουρος αν θα υπερτερεί στο τηλεοπτικό σήμα έναντι της τωρινής Plasma..
Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση Πάνο. Βοήθησες πολύ. Δεν με πειράζει να περιμένω λίγο εφόσον είναι έτσι όπως λες.. Αλλά πάλι δεν είμαι σίγουρος αν θα υπερτερεί στο τηλεοπτικό σήμα έναντι της τωρινής Plasma..
Χωρίς να έχω άποψη για τις δύο που ανέφερες, θα με προβλημάτιζε η αγορά philips plasma και μάλλον θα πήγαινα για την LCD ανεξαρτήτου χρήσης.
Γιατί ?
Μπαμπη, για να καταλαβουμε κι εμεις και να μπορουμε να σε βοηθησουμε οσο περισσοτερο γινεται...θα πας αποκλειστικα δηλαδη για αγορα Philips? Δεν υπαρχει περιπτωση να αγορασεις καποια αλλη μαρκα?
ΟΚ, κανενα προβλημα, εδω ειμαστε για να λεμε τις αποψεις και τις εμπειριες μας σχετικα με το χομπυ μας. Οσον αφορα τωρα τις 2 τεχνολογιες, παντα σε σχεση με τη Philips, θα συμφωνησω με το Γιωργο που ειπε προηγουμενως οτι η εν λογω εταιρια εχει ριξει το βαρος της στην κατασκευη κορυφαιων LCD TV και οχι τοσο πολυ σε PLASMA TV. Επομενως αφου εχει ετσι η κατασταση και θα παρεις Philips, καλυτερα να πας σε LCD. Βεβαια το θεμα ειναι οτι στα κορυφαια της μοντελα, σε αυτα δηλαδη που κανει και την διαφορα με αλλα LCD μοντελα αλλων ανταγωνιστικων εταιριων, εκει οι τιμες της ειναι απο λιγο εως παρα πολυ τσιμπημενες...Αυτη ειναι ομως τοσο καιρο η πολιτικη της Philips, οσο κι αν φωναζουμε εμεις οι καταναλωτες...Παντως πρεπει να ομολογησω οτι οταν ειδα απο κοντα καποια κορυφαια LCD μοντελα της να παιζουν τηλεοπτικο σημα, πραγματικα εχει τεραστια διαφορα (για εμενα, αλλα και για αλλους εμπειρους φιλους) στην ποιοτητα της εικονας σε σχεση με τις υπολοιπες αλλων γνωστων εταιριων. Φοραει καταπληκτικη τεχνολογια πανω, σε αυτο της βγαζω το καπελο!!! Αλλα αυτη η τιμη της βρε παιδι μου.......:damnyou:
Αν εχεις πολυ καλη ακρη, πηγαινε με κλειστα ματια!!! Η τηλεοραση ειναι κορυφαια! Μην νομιζεις, οσο ακριβη κι αν ειναι, κι εγω επειδη σιγα σιγα παω προς κρεμασμα :hanged: στο καινουριο σπιτι ειμαι μεταξυ της 47αρας 9732 και της 50αρας Plasma Kuro Pioneer 508XD. Εκτος κι αν μεχρι το Μαρτη-Απριλη βγουν παλι τιποτα αλλα και με μπερδεψουν παλι...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.