Phono Stage βασισμένο στο Τrichord Dino

Η ζάχαρη έφταιγε... :)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν στα είπανε καλά Salas με τα usb.

Είναι τελικά τόσο απλό όσο το να πιεις ένα ποτήρι νερό...

Πλάκα κάνω, εντάξει μέχρι να στηθεί σωστά είναι η μανούρα με τις επιλογές.

Το πικάπ είναι αντικείμενο φροντίδας και προδέρμ που θα είναι πάντα επίκαιρο αγχολυτικό ακόμα και όταν με ένα κουμπί θα εμφανίζονται μπάντες ολογράμματα στο σαλόνι μας να παίζουν παραγγελιές :Banane0:

Α, σε μένα δεν πιάνουν αυτά. Τα κλώτσησα απο νωρίς και ησύχασα,,, απο παλιάααα,,, απο τότε που το πικαπ έπαιζε καλύτερα απο το CD (φλαμπε το νήμα).
Πες τα στον λεμόνια και τον ΔημΔημ που είναι αισθηματίες :ban-aki:

Αν είχα ταινιοθήκη μέχρι και ανοιχτής ταινίας με καρούλια θα αναπαλαίωνα :Banane0:

Τελευταία παίζω με τις θέσεις των ηχείων. Πρακτικά, όταν είμαι μόνος στο σπίτι περπατάνε προς το μέσο του δωματίου και έρχονται κανα μέτρο πιο κοντά μεταξύ τους. Αποτέλεσμα: κακές πρίμες κόπιες να παίζουν πολύ πιο ευχάριστα. Πιο γεμάτος ήχος και πιο σαφής στερεοφωνική εικόνα. Πιο στενή στον οριζόντιο άξονα, πιο μεγάλο βάθος μπροστά πίσω. Οι καλές κόπιες (κυρίως αγγλικές δεκαετίας 60-70-αρχές 80), όπως και να τα έχω τα ηχεία καλά ακούγονται. Ανάλογα με το στήσιμο, αλλού χάνουν, αλλού κερδίζουν, αλλά γενικά είναι καλά.

Νάτα μας!
Μου χαλάτε και τον Salas, τον μόνο που είναι πάντα in focus σε ότι γράφει.

Σάλας, πρόσεξε με ποιους κάνεις παρέα...ειδικά αυτόν τον more peers είναι τόσο μπερδεψούρας όπως ήταν παλιότερα τα αντίστοιχα καλώδια δικτύου peer to peer.
Εσύ όπως ξέρεις in focus...

:earmuffs: Έτσι! Linux σε στικάκι και σαλιγκάρι αρχαίο atom notebook θα ξηγηθώ. Ντακάκι φτήνια και δεμένο το Swiffer στην ουρά του καλωδίου USB να μην ξεχνώ να ξεσκονίζω τα βινύλια.

Λεμόνιας, πιο φοκους πεθαίνεις είναι ο άνθρωπος, άστον να εκφραστεί.
Για τα ψηφιακά σε νήμα phono stage γράφει και κάτι για αναπαλαιώσεις. Πόσο πιο φοκους πιά? (με πιάννιεις?:grandpa:)

Και ακόμα δεν άκουσε το βουβάλι μου, ή το βουβάλι του Υπέρηχα, ας ούμε :flipout:

Το δικό σου μην το ακούσει καλύτερα. Δεν θα ξαναφήσει ντακ να περάσει το κατώφλι του.

Το δικό σου μην το ακούσει καλύτερα. Δεν θα ξαναφήσει ντακ να περάσει το κατώφλι του.

Ωχ γράφει και ο ΓΔ στη diy!
Μανόλο δήλωσε παραίτηση!

(εκτός αν μας ανοίξει chat o άμπασος θείος)

Λεμόνιας, πιο φοκους πεθαίνεις είναι ο άνθρωπος, άστον να εκφραστεί.
Για τα ψηφιακά σε νήμα phono stage γράφει και κάτι για αναπαλαιώσεις. Πόσο πιο φοκους πιά? (με πιάννιεις?:grandpa:)

Και ακόμα δεν άκουσε το βουβάλι μου, ή το βουβάλι του Υπέρηχα, ας ούμε :flipout:

Ακριβώς στο θέμα του πόσο πιο ιστορία είναι να κάτσει πικάπ και πόσο πιο εύκολα ξεκουρδίζει με μικρές αντιφάσεις στο σύστημα εκεί που το ψηφιακό ευκολότερα περνάει. Pick your own poison που λέγανε και στο χωριό.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Θα του δώσω δανεικό το δικό μου το dac και δεν θα ξαναβγάλει σχεδίαση RIAA στον αιώνα τον άπαντα... :)

Νομίζεις, σκέπτομαι νέα σχεδίαση για πολύ χαμηλής εξόδου κεφαλές LMC σε μεσοπρόθεσμο πλάνο :ears:

Ακριβώς στο θέμα του πόσο πιο ιστορία είναι να κάτσει πικάπ και πόσο πιο εύκολα ξεκουρδίζει με μικρές αντιφάσεις στο σύστημα εκεί που το ψηφιακό ευκολότερα περνάει. Pick your own poison που λέγανε και στο χωριό.

Μια χαρά είναι όλα Νίκο. Μουσικούλα παίζουν και την παίζουν καλά (δε λέω σωστά γιατί imo θέλει πιο πολύ διερεύνηση, που προσωπικά δεν θέλω να την κάνω).
Και τα ψηφιακά πάντως, ανεξαρτήτως τιμής, έχουν τις προτιμήσεις τους...

Αν γίνει τη Πέμπτη η επόμενη ακρόαση με αυτά που είπαμε νομίζω θα το διαπιστώσεις. Εύκολα.
Δεν θέλω να προκαταβάλλω κάτι, δεν λέω τίποτε άλλο.

:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Phono Stage βασισμένο στο Τrichord Dino

Mιας και το νήμα πηρε φωτιά να προσθεσω κι εγω τη γνώμη μου που στην παρουσα φάση ταυτιζεται με του αγαπητου Salas-Νικος απο οτι διαβάζω, πικαπ φροντίδα και προδέρμ.
Αυτή τη στιγμή ο συνδιασμός pierre lurne romeo romance με benz mc gold - emille chaam - zingali 115 και φυσικα το υπο εξεταση Phono Stage βασισμένο στο Τrichord Dino ειναι οτι καλύτερο εχω ακούσει. Για όσους δεν γνωρίζουν εδω και 2 χρονια ειχα εγκαταλειψει το βινυλιο για το soekris dac με bib του Νικου jlsound i2s board και lundall στην εξοδο σε συνδιασμό με ενα υπολογιστή i7 με ssd δισκο και 12giga μνημη που παίζει ultra hi-res αρχεια. Δηλωνω οτι το αναλογικό μου ακουγετε καλύτερα (τις πιο πολλες φορές) και η κόντρα υπαρχει μονο αναμεσα σε hi-res αρχεία και βυνιλιο τα απλά flac δεν εχουν ελπίδα. Φυσικά όλα εξαρτωνται απο την ποιοτητα εγγραφης του κάθε μέσου, οποτε προσπαθω να σιγκρίνω τις πιο καλες εγγραφες των δυο κόσμων.

Salas, Πόσο χαμηλής εξόδου το νέο phono? Αυτά μας λες κι ανοίγει η όρεξη πρωί πρωί!!!! Για πιο βραχυπρόθεσμο πλάνο, που βρίσκει κανείς πλακέτες/υλικά για το SFP?