Phono Stage βασισμένο στο Τrichord Dino

Δεν ακούω πια από βινύλιο (έχει πιάσει σκόνες όλο το σχετικό σύστημα).

Το φόνο παραδόξως είναι μόνιμα ΟΝ ώστε να είναι ετοιμοπόλεμο!!

Αν μπορείς να ακούσεις ΜΜ στο σπίτι σου, πολύ ευχαρίστως να στο δανείσω...

αγγλοαμερικάνοι λενε:
if it ain't broke don't fix it.

Και αυτή είναι η συμβουλή μου...

Το ιδιο και το δικό μου αναλογικό συστημα ειχε αράχνες, που τρεχουν τρομαγμένες να γλιτωσουν απο τη βελόνα τωρα. :music-smiley-005:
Εμεις οι Ελληνες λέμε ο εχθρός του καλού ειναι το καλύτερο. Να γραψω Ελληνες η Hi-endαδες???

Εγώ δύσκολα θα του ξαναδώσω ευκαιρία (του βινυλίου).

Έχω ένα πολυτάλαντο φορητό dac και με εξυπηρετεί αυτή την εποχή 100% στις χαϊφιντελιστικές μου ανησυχίες... :)

Aπο αποψη ανεσης και εξυπηρετησης πάσο, αλλα το Dark side of the moon σε 180γρ που στριφογυριζει τωρα που γράφω αλλα μου θυμίζει και ευχαριστεί τα αυτια μου που του εδωσα ευκαιρία.

Moυ αρεσουν πολυ τα ακρα σε αυτο το phono, και Σταυρο σιγουρα δεν θα μπω στη διαδικασία να το συγκρινω 1-2 με το ντακ. (Οχι ακόμα τουλαχιστον)

Για να γυρισουμε λιγο στο θεμα μας τα τσοκ που βλεπω στο δικο μου δεν τα βλεπω στο σχεδιο του Σαλας.

Καλημέρα Δημήτρη με την πρωτη ευκαιρία θα το ξανανοιξω γιατι μιας και δεν εχει προβλημα με τη θερμοκρασία το εχωσα κάτω απο αλλα μηχανηματα που θελουν περισοτερο αερα. Παρολαυτα καθαρίζοντας το απο αυτή τη πλαστελινη κατα 90% περνω και τα γραμματα μαζι.

πάντως οι φωτογραφίες σου δεν βοηθάνε καθόλου.
Μάλλον είχε δαχτυλιά ο φακός του κινητού ή κάτι τέτοιο.

Eιχε το φλας ενεργό το κινητό και δεν το πηρα καν χαμπάρι. Το φλας δεν κάνει για κοντινές.

Εγώ δύσκολα θα του ξαναδώσω ευκαιρία (του βινυλίου).

Έχω ένα πολυτάλαντο φορητό dac και με εξυπηρετεί αυτή την εποχή 100% στις χαϊφιντελιστικές μου ανησυχίες... :)

Κρίμα να κάθεται το salas χωρίς να κάνει τίποτα. Γνωστός που το έχει φτιάξει μου έχει πει τα καλύτερα. Με τι κεφαλή παίζει το αναλογικό;

Αρχικά είχα MC (VDH The Frog).

Επειδή δεν χωνευόταν ο ήχος με τίποτα (14+ χρόνια), γύρισα δοκιμαστικά σε ΜΜ (Arcam με βελόνα SAS) κάνοντας και τις αντίστοιχες μετατροπές στο FSP. Τελικά το αποτέλεσμα και πάλι υστερούσε στ' αφτιά μου. Κατόπιν εγκατέλειψα. Δεν είναι θέμα του FSP...

Η κατασκευή μου εδώ:

http://avclub.gr/forum/showthread.php/119731-My-Salas-Folded-Simplistic-Phono-Oh-My!

Με MM παιζει το Salas του Σταυρου (κριμα εχω μονο mc), μπορεις να μας πεις 2 λογια για το συστημα του γνωστου σου που ακουσες το Salas?
Σταυρο ωραιο κουτι απο πού?

Τελειο κορυφαία κατασκευή οντως, στο λινκ εχει κι αλλα παρομοια θα χτυπησω ενα αλλα με δισκολευουν οι κινεζοι που δεν βάζουν διαστασεις.