Phono stage Musical Fidelity XLPS V3

archbish

Established Member
12 March 2007
257
Τεσσάρων μηνών. Δίνεται λόγω αναβάθμισης. Δεχεται ΜΜ και ΜC κεφαλές ταυτόχρονα (αν έχετε δυο βραχίονες να ταίσετε). Η επιλογή γίνεται με πιεστικό διακόπτη στο πίσω μέρος που είναι εύκολα προσβάσιμο καθώς το βάθος της συσκευής είναι μικρό. Aν πιστεύετε στα reviews το stereophile το κατατάσσει στα "recommended B". Εγώ απλά σας λέω πως είναι πολύ καλό στα λεφτά του αλλά καθώς ήταν (ακόμα μία) βιαστική αγορά έχω πειστεί πως δεν ματσάρει σωστά με την Dynavector μου. Σε κάθε περίπτωση είναι σε άριστη αισθητική και λειτουργική κατάσταση.

Αν τυχόν έχετε η βρειτε και το τροφοδοτικό της σειράς (που αναβαμίζει αισθητά όλες τις συσκευές V3), μπορείτε να βελτιώσετε ακόμα περισσότερο το ηχητικό αποτέλεσμα.

Δυνατότητα ακρόασης στο σύστημά σας αν μένετε Αθήνα (ή στα περιξ και είστε ευέλικτοι στις μετακινήσεις).

τηλ 6937205576
Χριστόδουλος Παπαδήμας

300 ευρώ.

Στην πορεία το εν λόγω phono stage δέχτηκε μια ελαφριά περιποίηση από την exclusive audio για να ανέβει λίγο το gain του πράγμα που βελτίωσε λίγο τη συνέργεια του με την dynavector μου χωρίς όμως να με ικανοποιεί πλήρως το τελικό αποτέλεσμα. Για μένα η αναβάθμιση είναι μονόδρομος, αλλά για κάποιον άλλο το ΧLPS V3 είναι ευκαιρία. Ειδικά στην νέα του τιμή
€250

νέα τιμή 220.

Δεν έχει κλείσει ακόμα χρόνο και είναι κάτω από τη μισή τιμή.

stereophile class "B"

Φίλε μου Ηδη η Exclusive Audio ToΠροσφερει Καινουργιο στα 250Ε.Λυπαμαι Πρεπει να Πέσεις και αλλο αρκετά.

Φίλε μου Ηδη η Exclusive Audio ToΠροσφερει Καινουργιο στα 250Ε.Λυπαμαι Πρεπει να Πέσεις και αλλο αρκετά.

Προφανώς πρέπει να ψωνίσεις από εκεί αφού σε συμφέρει.
Αλλιώς δώσε προσφορά.

Προφανώς πρέπει να ψωνίσεις από εκεί αφού σε συμφέρει.
Αλλιώς δώσε προσφορά.

και αν θες πάρε και τηλέφωνο σε μαγαζί που το πουλάει ως μεταχειρισμένο στα 550 (ακριβότερο κι από τιμή αντιπροσωπείας ακόμα και την εποχή που ήταν σε παραγωγή) . Το είδα στον τελευταίο ΗΧΟ...

Παρόλα αυτά Χριστούγεννα είναι, χρήμα δεν παίζει γενικώς...

Συνεπώς ή θα το πάρει κάποιος στα 200 (ΝΕΑ ΤΙΜΗ)

ή μετά τη λήξη των εορτών θα αποσυρθεί ως αγγελία. Και είτε θα μου μείνει για να συνοδεύσει το παλιό μου πικάπ που λέω να το αναστήσω ή θα το χαρίσω σε κάποιον φίλο.

Καλές γιορτές σε όλους.

ΥΓ. Ακόμα και στο Εbay δεν υπάρχει τόσο χαμηλή τιμή στο συγκεκριμένο μηχανάκι.