Photo Gallery για τα μέλη του AVClub!

Billy the Kid

Moderator
Staff member
Mετά την αναβάθμιση της πλατφόρμας παρέχεται στα μέλη του AVClub η δυνατότητα να δημιουργήσουν τη δική τους Photo Gallery στο φόρουμ.
Απο το User CP (πίνακας ελέγχου χρήστη) στο πάνω μέρος στης σελίδας πηγαίνουμε στην αριστερή στήλη Networking>Pictures & Albums και ακολουθούμε τις οδηγίες.
Τα αλμπουμς θα εμφανίζονται στο εξής στο κάτω δεξί μέρος του προφίλ μας.
Πρίν λίγο έκανα ένα test με τρείς φωτογραφίες, μπείτε στο προφίλ μου να τις δείτε.
Το μέγιστο όριο είναι 60 εικόνες 600*600px (97kb) για κάθε χρήστη .
Επίσης μπορούμε να σχολιάζουμε τις φωτογραφίες απο το comments κάτω απο καθε εικόνα.

Ευχαριστούμε το admin team του AVClub για τη δυνατότητα αυτή:grinning-smiley-043

Last edited:
Re: Photo Gallery για τα μελη του AVClub!

Πολύ καλό. Καιρός ήταν. Μη μένουμε πίσω.

Πολύ ωραία!!!

Άντε να αρχίζουμε να φορτώνουμε σιγά σιγά.

(Off: και μια ενότητα για αγοραπωλησίες καθαρά φωτογραφικών ειδών και θα είμαστε ακόμα καλύτερα!!!!)

Ψιτ… γα να μην σας ψάχνουμε… εφόσον έχει ανεβάσει κάποιος άλμπουμ… για ενημερώστε να σας θαυμάσουμε.
Το κοινό διψά για φωτογραφίες :-)

Απάντηση: Re: Photo Gallery για τα μέλη του AVClub!

Ψιτ… γα να μην σας ψάχνουμε… εφόσον έχει ανεβάσει κάποιος άλμπουμ… για ενημερώστε να σας θαυμάσουμε.

Μια καλή ιδέα είναι να μπεί το link της gallery στην υπογραφή μας πχ my gellery ή Οι φωτογραφίες μου

Εγώ ανέβασα 4-5 φωτογραφίες.

Οι οποίες είναι εδώ

Και για να έχουμε καλό ρώτημα πως γίνεται να φαίνεται το hyperlink σαν π.χ. εδώ

Last edited:
Απάντηση: Re: Photo Gallery για τα μέλη του AVClub!

Εγώ ανέβασα 4-5 φωτογραφίες.

Οι οποίες είναι εδώ http://www.avclub.gr/forum/album.php?albumid=9

Επιλέγεις τη λέξη με τον κέρσορα και μετα insert link απο το αντίστοιχο εικονίδιο.

Για να βγει αυτό το αποτέλεσμα:
Και για να έχουμε καλό ρώτημα πως γίνεται να φαίνεται το hyperlink σαν π.χ. εδώ.

πρέπει να γράψεις αυτό:
HTML:
Και για να έχουμε καλό ρώτημα πως γίνεται να φαίνεται το hyperlink σαν π.χ. [url=http://www.avclub.gr/forum/album.php?albumid=9]εδώ[/url].