PhotoVision 2009

Kαλησπερα σε ολους.Μολις επεστρεψα απο την Photovision.Eιναι η πρωτη φορα που πηγα,αλλα δεν ενθουσιαστηκα καθολου !

Απάντηση: Re: PhotoVision 2009

Kαλησπερα σε ολους.Μολις επεστρεψα απο την Photovision.Eιναι η πρωτη φορα που πηγα,αλλα δεν ενθουσιαστηκα καθολου !

Θα ηθελες να μας πεις τι δεν σου αρεσε ?
(η δομη της εκθεσης-λιγοι εκθετες-φτωχα περιπτερα) ?
Σκεπτομαι να παω το Σαββατο.

Εδώ στην τελευταία Photokina που πήγε φίλος , είδε μιζέρια σε σχέση με παλιότερες διοργανώσεις, εμείς θα κάναμε τη διαφορά?

Αλλά θα πάω τιμής ένεκεν...
Μάλλον Κυριακή απόγιομα... έτσι , για το ...μώτο!

Περιπτερα με φωτογραφικο εξοπλισμο ελαχιστα.Νikon,Pentax,Sony και δεν θυμαμαι ποιο αλλο.Αρκετα απο τα διαφορα περιπτερα δεν ειχαν τελειωσει ουτε τα βαψιματα και δεν ειχαν εκθεσει τιποτα.Εφθασα στην εκθεση μολις ειχε ανοιξει τις πορτες.Mου περασε ο ενθουσιασμος με τον οποιο ξεκινησα να παω και δεν κοιταξα τιποτα αλλο εκτος απο σακιδια μεταφορας φωτογραφικου υλικου.Αλλα και σ' αυτα τιποτα το ιδιαιτερο.Παρ'ολα αυτα θα ξαναπαω,να σχηματισω και μια δευτερη γνωμη,ελπιζοντας οτι ολα θα ειναι ετοιμα.Αν συνεννοηθειτε να πατε,ειδοποιηστε με.Ευχαριστω.

Περιπτερα με φωτογραφικο εξοπλισμο ελαχιστα.Νikon,Pentax,Sony και δεν θυμαμαι ποιο αλλο.Αρκετα απο τα διαφορα περιπτερα δεν ειχαν τελειωσει ουτε τα βαψιματα και δεν ειχαν εκθεσει τιποτα.Εφθασα στην εκθεση μολις ειχε ανοιξει τις πορτες.Mου περασε ο ενθουσιασμος με τον οποιο ξεκινησα να παω και δεν κοιταξα τιποτα αλλο εκτος απο σακιδια μεταφορας φωτογραφικου υλικου.Αλλα και σ' αυτα τιποτα το ιδιαιτερο.Παρ'ολα αυτα θα ξαναπαω,να σχηματισω και μια δευτερη γνωμη,ελπιζοντας οτι ολα θα ειναι ετοιμα.Αν συνεννοηθειτε να πατε,ειδοποιηστε με.Ευχαριστω.

Συμφωνώ και γω. Τιποτα ιδιαίτερο (ουτε η canon δεν ειναι). Τα περισσότερα περίπτερα αναφέρονται σε κορνιζες αλμπουμ και εκτυπώσεις. Καμία σχεση με την προηγούμενη του 2007 ή 2005.

Η τιμη εισοδου ειναι 6Ε χωρις εγγραφή (ή προεγγραφή). Με προεγγραφή ειναι 3Ε. Βεβαια μπορείς να κάνεις επιτοπου εγγραφή εκει στα γκισε και παίρνεις καρτα επισκεπτη για ολες τις μερες δωρεάν.

Last edited:
Yπηρχε μονο ο Τσακναριδης(αν θυμαμαι καλα)με μερικους φακους και σωματα Canon,καθως και ορισμενοι φακοι της Sigma.Περιμενα εντελως διαφορετικα την ολη διοργανωση.

sunsea, va_iv, ειδατε αν εχει reflectors, softboxes, umbrellas, studio lights και τα συναφη? Κυριως η Lastolite μ ενδιαφερει. Ειδατε τιποτα?

sunsea, va_iv, ειδατε αν εχει reflectors, softboxes, umbrellas, studio lights και τα συναφη? Κυριως η Lastolite μ ενδιαφερει. Ειδατε τιποτα?

Για τη συγκεκριμενη δε θυμαμαι. Εξοπλισμο studio είχα παντος, (6-7 τουλαχιστον) ειδικα με HD cameras και τα συναφή

παιδια η olympus η panasonic είναι στην έκεθση να δούμε και καμιά βιντεοκάμερα
Επίσης canon - nikon??
Τελικά αξίζει να πάμε??
Μην ξενιτευτούμε τσάμπα και τρέχουμε

Nικο,δεν πρεσεξα αν υπηρχε η Lastolite.Aν τα καταφερω αυριο μπορει να ξαναπαω.

Σημερα το απογευμα περασα και εγω απο την εκθεση. Μαλιστα εκει συναντηθηκα κ με τον daisdim (Δημητρη) και καναμε την βολτα παρεα.

Εγω δεν την βρηκα κακη αλλα παιζει ρολο και το τι ζητας. Και επισης δεν εχω παει σε καμια προηγουμενη.

ενα μικρο φωτορεπορταζ απο την εκθεση.

Εδω με με την D3x και τον 14-24 στα χερια. Ηδη ενοιωθα ...καλυτερος ανθρωπος:BDGBGDB55:

attachment.php

Και εδω η πρωτη στο avclub φωτο :guitarist:απο την D3x και τον 14-24 . Ζητησα και εβαλα την καρτα μου στην D3x.

Στα 1600 iso και στα 24mm με φ/6.3.

attachment.php

Εδω δεν φαινεται αλλα τα 1600 εχουν περισσοτερο θορυβο απο οτι περιμενα.

Εδω στο περιπτερο του κ Τσακναριδη (sigma).

attachment.php

οπου ευγενεστετα σου επιτρεπουν να δοκιμασεις οποιο φακο θες.

Εδω δοικιμασα τον 50αρι 1.4

εδω στο 2.2. Μια που εβγαλα στο 1.8 μου φανηκε λιγο σοφτ αλλα μαλλον ηταν δικο μου λαθος.

attachment.php

Και μια απο Γιαννατο για τους φανατικους cameramen.

attachment.php

Attachments

• DSC_8827 - Version 2.jpg
    DSC_8827 - Version 2.jpg
    98.6 KB · Views: 91
  • DSC_9173 - Version 2.jpg
    DSC_9173 - Version 2.jpg
    119.9 KB · Views: 91
  • DSC_8838 - Version 2.jpg
    DSC_8838 - Version 2.jpg
    78 KB · Views: 91
  • DSC_8804 - Version 2.jpg
    DSC_8804 - Version 2.jpg
    134.2 KB · Views: 92
  • DSC_8850 - Version 2.jpg
    DSC_8850 - Version 2.jpg
    126.7 KB · Views: 92
Βεβαια ο Γιαννατος ειχε κ αλλα ποιοτικοτερα θεματα :flipout:

attachment.php

Σας εχω πει οτι εγω την "πιστευω" την samsung :grinning-smiley-043

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Attachments

• DSC_8856 - Version 2.jpg
    DSC_8856 - Version 2.jpg
    74.2 KB · Views: 92
  • DSC_8859.jpg
    DSC_8859.jpg
    84.9 KB · Views: 91
  • DSC_8848 - Version 2.jpg
    DSC_8848 - Version 2.jpg
    124.6 KB · Views: 92
  • DSC_8807 - Version 2.jpg
    DSC_8807 - Version 2.jpg
    103.7 KB · Views: 90
και μερικες απο διαφορα περιπτερα

Attachments

• DSC_8826 - Version 2.jpg
    DSC_8826 - Version 2.jpg
    123.2 KB · Views: 13
  • DSC_8819 - Version 2.jpg
    DSC_8819 - Version 2.jpg
    136.3 KB · Views: 17
  • DSC_8822.jpg
    DSC_8822.jpg
    147 KB · Views: 16
  • DSC_8813 - Version 2.jpg
    DSC_8813 - Version 2.jpg
    161.6 KB · Views: 17
και εγω πηγα χτες, και δοκιμασα τον 50αρι της sigma αλλα για 4/3.
Μου φανηκε και εμενα οτι θελει λιγο κλεισιμο, αν και ο φωτισμος δεν ηταν και καλητερος.Ειναι παντως τεραστιος σε σχεση με το δικο μου 50αρι της olympus.
κατα τα αλλα πολλες κορνιζες και album:) αλλα αμα ενδιαφερει καπιον εξοπλησμος για studio εχει αρκετο ενδιαφερον

Είχα πάει και εγώ χθες.
Μιας και ήταν η πρώτη φορά που πηγαίνω σε φωτογραφική έκθεση μπορώ να πω ότι έμεινα αρκετά ευχαριστημένος.
Πήγα για δύο βασικούς λόγους στην έκθεση. Να δώ από κοντά στο Γιαννάτο ένα Giottos τρίποδο που ήθελα και να δοκιμάσω στη μηχανή μου τον Sigma 10-20. Τα έκανα και τα δύο!
Παράλληλα έπιασα στα χέρια μου την D3x που νομίζω θα είναι και η πιό κοντινή επαφή μας... :flipout:
Γενικώς ήταν ωραία έκθεση.
Μου έκανε εντύπωση η απουσία της Canon παρ' όλα αυτά...

Τελικα πηγα κι εγω χτες, δεν ηταν τοσο κακη οσο τη περιμενα.
Ελειπαν φυσικα τα μεγαλα ονοματα (Canon - sony - olympus) σαν αντιπροσωπειες αλλα ευτυχως ηταν καποιοι εμποροι που ειχαν καποια μοντελα απο αυτες.
Σιγουρα, τη παρασταση εκλεψαν (οχι θετικα) τα πολλα περιπτερα με albums αλλα τι να κανουμε?

Ας ειναι καλα και μερικες "καυτες" παρουσιες που μας εκαναν να ξεχασουμε ολα αυτα...

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Attachments

• IMG_3544.jpg
    IMG_3544.jpg
    64.9 KB · Views: 43
  • IMG_3547.jpg
    IMG_3547.jpg
    97.6 KB · Views: 43
  • IMG_3555.jpg