For home users, a Raspberry Pi B works just fine for 10-15+ clients
Για το synology δεν μπορώ να βοηθήσω. Σε περίπτωση που γίνεται πάντως, αν διαβάσεις πιο πριν είναι ξεκάθαρο ποιές διαφημίσεις μπορεί και ποιες δεν μπορεί να κόψει.
Το βέλτιστο είναι συνδυασμός λύσεων. Πχ. pi-hole για όλες τις συσκευές και μετά επιπρόσθετα μέτρα για κάθε μια απ' αυτές.
ευχαριστώ πολύ και τους 2.
κάποια στιγμή θα δοκιμάσω να το εγκαταστήσω στο synology και θα επανέλθω.
Φαντάζομαι εννοείς περιορισμό από το router ώστε να μην μπορούν οι clients να αλλάξουν dns, ε;
Προσωπικά δεν έχω πειράξει τίποτα στο router. Όσοι παίρνουν με dhcp παίρνουν μόνο από το router. Pi-hole χρησιμοποιούν μόνο όσοι clients έχουν ρυθμιστεί χειροκίνητα.
Το έβαλα και εγώ μέσω docker στο xpenology και μετά απο μερικές ώρες queries blocked 1.400 percent block 28%, αν και όπως έγραψα πριν έχω adblock στο ρούτερ, α, και όλα αυτά μόνο στο tablet που χρησιμοποιώ για σερφαρισμα
υπάρχει κάποιος οδηγός στο πως γίνεται?
Για τις θύρες βάζειςναι το έχω κατεβάσει , μετά από εκεί κατέβασα και το "diginc/pi-hole:latest" μέσω του docker και μετά κάπου το έχασα με τις ρυθμίσεις του.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.