Πιάσε την γάτα !

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πιάσε την γάτα !

Τελικά το παιχνίδι δεν έχει νόημα. Ξεκινάει αρκετά καλά αλλά από ένα σημείο και μετά γίνεται τρελό. Βλέπωντας τις λύσεις σε μερικά και πάλι το νόημα για να το βγάλεις είναι άστα να πάνε. Επίσης έχει και άλλα links μέσα στην σελίδα και πάει λέγωντας. Δεν είναι να περάσεις την ώρα σου αλλά να φας τις μέρες σου.

Είπαμε είναι εξαιρετικά δύσκολο, αν θες να το λύσεις μόνος σου, ακόμα και με hints. Εγώ το βλέπω ώς πρόκληση και το παλεύω καιρό τώρα, με μακρόχρονα διαλείμματα γιατί αλλιώς δεν γίνεται... Είμαι στο 32 τώρα και το 31 σκέψου μου πήρε 2 μέρες να το βρώ. Και έχει 99 σύνολο. Πρέπει να σου αρέσουν οι γρίφοι, αλλιώς δεν γίνεται δουλεία σίγουρα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πιάσε την γάτα !

Είπαμε είναι εξαιρετικά δύσκολο, αν θες να το λύσεις μόνος σου, ακόμα και με hints. Εγώ το βλέπω ώς πρόκληση και το παλεύω καιρό τώρα, με μακρόχρονα διαλείμματα γιατί αλλιώς δεν γίνεται... Είμαι στο 32 τώρα και το 31 σκέψου μου πήρε 2 μέρες να το βρώ. Και έχει 99 σύνολο. Πρέπει να σου αρέσουν οι γρίφοι, αλλιώς δεν γίνεται δουλεία σίγουρα.

Αυτό που είπες είναι το απόλυτο κριτήριο. Αντικειμενικά είναι κάτι που απαιτεί να του αφιερώσεις αρκετό χρόνο, δεν είναι απλό σταυρόλεξο!

Εάν λοιπόν σου αρέσουν οι γρίφοι τον αφιερώνεις, αλλιώς όχι!

και από τη μεριά μου :grinning-smiley-043, 32 lvl!!!!

Τελικά η γατούλα δεν είναι τόσο έξυπνη. Πηγαίνει πάντα προς την κοντινότερη έξοδο, οπότε μπορείς να κερδίζεις χρόνο αφήνοντας την να πηγαίνει προς μία τρύπα που εσύ μπορείς να καλύψεις εύκολα πριν φύγει, ενώ ταυτόχρονα την κυκλώνεις απο πίσω.