Φιλιππε τα hd της 11510v τα κατεβαζω με το Αρις 2,3μ στη Σαλονικη αρα ισως λογω οτι εισαι πιο βορεια πεφτει αποτομα το σημα!
gab
@kliton
... και περιορίσου στις επιδόσεις του κατόπτρου με αναφορές σε ελεύθερα κανάλια. Ο λόγος προφανής. Ελπίζω να καταλαβαίνεις..
Υποπτευομαι οτι τα εχεις ολα 'free'.
Μα τα παντα ολα θες να δεις ?
Ασε και τιποτα.
Οπως όμως πολύ καλά θα γνωρίζεις το card sharing είναι συνυφασμένο με την οικονομική εκμετάλλευση των πελατών αλλά και με την βλάβη των οικονομικών συμφερόντων των παρόχων και ως εκ τούτου παράνομο.Με ευκαιρία αυτά τα post, θέλω να σχολιάσω το θέμα του τι βλέπει ο καθένας, και το πως το βλέπει. Είναι δικαίωμα του καθενός να αναφέρεται σε λήψεις συνδρομητικών πακέτων. Είτε αυτές τις έχει αγορασμένες είτε όχι, από τη στιγμή που δεν αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο τα παρακολουθεί, δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό.
Και πηγαίνοντας λίγο παραπέρα, αν είναι κάποιο card sharing που δεν θίγει κανένα δικαίωμα των παρόχων, αυτό είναι της ανταλλαγής συνδρομών με συνδρομητές άλλων χωρών. Από την στιγμή που δεν μπορεί κάποιος Ιταλός να αγοράσει το ελληνικό πακέτο, και κάποιος Έλληνας να αγοράσει το ιταλικό, η ανταλλαγή των συνδρομών τους δεν μειώνει τα έσοδα σε κανέναν από τους δύο παρόχους. Δε νομιμοποιείται κανένας πάροχος να διαμαρτύρεται για αυτού του είδους το card sharing, από τη στιγμή που είναι το μόνο προϊόν (η συνδρομητική τηλεόραση) που δεν διακεινείται ελεύθερα στην ελεύθερη αγορά της ευρωπαϊκής ένωσης.
Οπότε κατά τη γνώμη μου, οι συστάσεις σε αναφορές λήψεων συνδρομητικών πακέτων είναι άστοχες και άκυρες.
Με ευκαιρία αυτά τα post, θέλω να σχολιάσω το θέμα του τι βλέπει ο καθένας, και το πως το βλέπει. Είναι δικαίωμα του καθενός να αναφέρεται σε λήψεις συνδρομητικών πακέτων. Είτε αυτές τις έχει αγορασμένες είτε όχι, από τη στιγμή που δεν αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο τα παρακολουθεί, δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό.
Και πηγαίνοντας λίγο παραπέρα, αν είναι κάποιο card sharing που δεν θίγει κανένα δικαίωμα των παρόχων, αυτό είναι της ανταλλαγής συνδρομών με συνδρομητές άλλων χωρών. Από την στιγμή που δεν μπορεί κάποιος Ιταλός να αγοράσει το ελληνικό πακέτο, και κάποιος Έλληνας να αγοράσει το ιταλικό, η ανταλλαγή των συνδρομών τους δεν μειώνει τα έσοδα σε κανέναν από τους δύο παρόχους. Δε νομιμοποιείται κανένας πάροχος να διαμαρτύρεται για αυτού του είδους το card sharing, από τη στιγμή που είναι το μόνο προϊόν (η συνδρομητική τηλεόραση) που δεν διακεινείται ελεύθερα στην ελεύθερη αγορά της ευρωπαϊκής ένωσης.
Οπότε κατά τη γνώμη μου, οι συστάσεις σε αναφορές λήψεων συνδρομητικών πακέτων είναι άστοχες και άκυρες.
Οπως όμως πολύ καλά θα γνωρίζεις το card sharing είναι συνυφασμένο με την οικονομική εκμετάλλευση των πελατών αλλά και με την βλάβη των οικονομικών συμφερόντων των παρόχων και ως εκ τούτου παράνομο.
Παρόλα αυτά, το τι θα κάνει ο καθένας στο σπίτι του είναι καθαρά δική του υπόθεση και δική του ευθύνη, όμως θα επιμείνω στη θέση τού να μη γίνονται αναφορές στο φόρουμ σχετικές με το card sharing αυτής της μορφής.
@malakudi
Σαφώς και δε χρειάζεσαι συνδρομή για να δεις αν κλειδώνει μια συχνότητα, αλλά ο φίλος έγραψε μεταξύ άλλων:
"den vlepo ta soyidika sto thor mono ta HD vlepo ta alla einai dyskola.ston astra 28.2 pali exo provlima.ta setanta ta vlepo oriaka."
Συνεπώς φωτογραφίζει τον εαυτό του ως παράνομο χρήστη CS και σε αυτόν τον τομέα εστιάζονται οι αντιρρήσεις μου..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.