Πιάτο εκτός σπιτιού και μεγάλη απόσταση καλωδίου

Καλησπερα σας και παλι!

Σημερα μου εδωσαν τις προσφορες και θα ηθελα να σας τις δειξω να μου πειτε και εσεις την γνωμη σας.

Θα ηθελα να μου πειτε αν πιστευετε οτι ειναι ενταξει, εχω την εντυπωση οτι ειναι λιγο τσιμπημενη η τιμη.

ειναι καποια απο τις 2 πιο ελλειπης ? ποια θα επιλεγατε?

ΥΓ: απο οτι βλεπβ δεν εχουν βαλει τα καλωδια μεσα τα οποια ειναι αρκετα μετρα

προσφορα.jpg

προσφορα2.jpg

Last edited:
Για να συγκρίνεις θα πρέπει να έχεις και τα προιόντα που θα σου βάλουν, είναι ολίγον αόριστες οι προσφορές.

Πιθανολογώ ότι ο πρώτος δουλεύει με προιόντα της ikusi, το κάτοπτρο είναι gibertini μάλλον, το lnb MTI (ίσως)....ο πολυδιακόπτης μπορεί να είναι ο IKUSI SM 1708 ... Δεν είναι κακή η τιμή...

Για τον δεύτερο δεν μπορώ να πω κάτι..

Ζήτα αναλυτικά τα υλικά ψάξε, ρώτα και για δουλειές τους και κρίνε..

Μια χαρά μου φαίνονται οι τιμές αν το δεις συνολικά.

Οκ, μπορεί αν πάρεις ένα ένα τα υλικά που σου έδωσαν και τα ψάξεις στο intenret να τα βρεις φθηνότερα, αλλά γενικά είναι μια χαρά.
Η εργασία 200+φπα για όλα αυτά είναι πολύ καλά.
(πιάτο 1.2 με 3 δορυφόρους, κεραία, ενισχυτής, πολυδιακόπτης, διαμορφωτές)

Ο πρώτος βάζει μέσα επιπλέον σε σχέση με τον δεύτερο 2 διαμορφωτές + ματάκια.

Η προσφορά του πρώτου μ αρέσει λίγο πιο πολύ, αν και θα ήθελα αναλυτικά ποιά προϊόντα βάζουν.

Αυτό βέβαια δεν το κάνουν για να μην πας και τα συγκρίνεις αλλού και ειδικά στο internet που οι τιμές είναι λίγο σκοτωμένες...

τελικα υπαρχει θεμα, μιλησα με τον δευτερο σημερα και μου ειπε πως με την συγκεκριμενη προσφορα μπορω να δω μονο μεχρι 2 δορυφορους μαζι με την νοβα, και οχι 3 που ηθελα , γιατι αυτος ο πολυδιακοπτης ειναι 9 εισοδων και χρειαζομαστε μεγαλυτερο που η τιμη του μου ειπε εκτοξευετε στα 600 ευρω .