Πιάτο για Astra 1H (?) στη Ρόδο

ms|ayrton

New member
15 January 2011
1
Γειά σας παιδιά, συγχαρητήρια για το forum, μπαίνω πρώτη φορά, κ έχω μείνει με ανοικτό το στόμα.:worshippy:
Πολύ πράμα:music-smiley-005:

Τεσπα, έχω μια ερωτησούλα..
Πριν 2 μέρες ανακοίνωσε η FOM (Formula One Management) πως επιτέλους θα στέλνει σήμα σε native HD..

Θα'θελα να ρωτήσω, μένω στη Ρόδο, κ θα 'θελα να πιάσω

BBC One HD
η στη χειρότερη,

Sky Sports (Deutschland).

μήπως ξέρει κανείς τι πιάτο θα χρειαστώ;
ένα φιλαράκι που ρώτησα, μου είπε 3 μέτρα για BBC =/

Με 1.2m channel master κάνω δουλειά;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!:D

p.s.
έκανα ένα απλο googlάρισμα για να δω σε ποιο δορυφόρο είναι το SkySports Deutschland, άρα, ενδέχεται να βρήκα και λάθος [Αstra 1H], sorry ;D

Τα κανάλια αυτά, όποια κι αν είναι sky.de, orf, rtl, tf1, spor1 κλπ θα είναι με κάρτα (συνδρομητικά) οπότε εκτός από πιάτο θα χρειαστεί να δεις και αυτό το θεματάκι.
Αν θες ελεύθερο κανάλι όπως το BBC One HD, τότε πας για 3μετρο και βάλε..

Όσον αφορά αυτό που ρωτάς για τη Ρόδο και τον 1H , καλύτερα να περιμένεις να σου απαντήσουν κάποιοι εκεί κοντά ή που γνωρίζουν τι εστί. Αλλά νομίζω πως με ένα πιάτο που έχει τη μιρκότερη διάμετρο στο 1.20 θα σαι οk. Αν και εδώ που τα λέμε το Sky Sport HD 2 είναι στον 1M που βγαίνει και με 90cm

O Astra 1H ειναι ο πιο δυσκολος του συμπλεγματος 19.2Ε. Καποιες αναφορες του παρελθοντως δειχνουν την εξης εικονα για την Ροδο: Τα πρωτα σηματα μεν σκανε απο 90εκ, με 1.20μ μπορεις να κανεις ληψη καποιων συχνοτητων αλλα το συνολο τους απαιτει καλορυθμισμενη 1.80μ και παλι δεν εγγυαται η 24ωρη ληψη εφοσον διπλανες συχνοτητες των πολυ ισχυρων 1L/M δυσκολευουν πολυ την κατασταση. Το προβλημα περιμενουμε να λυθει οταν θα βγει εκτος λειτουργιας ο 1H. Ο προβλεπομενος χρονος ζωης του ειναι ως το 2014. Ως τοτε, μακαρι να αλλαχτει νωριτερα, τα πραγματα δεν θα αλλαξουν. Οταν γινει προβλεπεται ληψη ακομα και στη Ροδο με 90εκ ολων των συχνοτητων απο τις 19.2Ε συμπεριλαμβανομενων και του Sky D.