Πιατο για ΟΤΕ TV lnb καλωδιο

Στο κουτί δε θυμάμαι μπορεί να ήταν και ένα καφέ χαρτόκουτο στενόμακρο όπου μπαίνει το μπράτσο αλλά,
σε πιο σημείο είναι χαραγμένο το ανάγλυφο να το κοιτάξω αύριο το πρωί?

Απάντηση: Re: Πιατο για ΟΤΕ TV lnb καλωδιο

Prometheus# Αν ψάξεις στο φόρουμ θα δεις πως έχει ξαναγίνει κουβέντα για τα πιάτα.
Το δικό μου της υπογραφής το μικρό το ακριβοπλήρωσα για gibertini αλλά όπως βλέπεις το αναφέρο σαν no name γιατί πουθενά δε γράφει αυτό που μου είπανε πως πληρώνω για να είναι.
Αυτά με λίγα λόγια.
Εσύ τι έκανες τελικά?

τελικα παρελαβα το πιατο και τα συναφη και εγινε και η εγκατασταση...ουτε και εγω ειδα να λεει καπου τη φιρμα,εκτος απο το χαρτι οδηγιων μεσα στο μακροστενο καφε κουτι με το μπρατσο και τις βιδες....τωρα αν παιζει να ειναι μουσαντενιο τι να πω...ας πανε να γαμ....νε...μεχρι που κλειδωσε η παραγγελια μια χαρα και απαντουσανε στα mail μου...οταν τους εστειλα ενα τελευταιο οπου ρωτουσα για το υλικο,απαντηση καμια...δε χαλιεμαι...γενικα σε αυτη τη χωρα που ζουμε και τετοια κωλοφαρα που ειμαστε υπομενω οπως ολοι μας τετοιες συμπεριφορες...η ουσια ειναι οτι απο σημα και ποιοτητα σηματος ολα καλα,και επισης να ξαναευχαριστησω ολα τα παιδια για το χρονο τους....

Εκεί που είναι βιδωμένη η "πλάτη" του κατόπτρου.

Ανέβηκα τώρα γιατί το ξέχασα και τράβηξα μερικές. Δε βλέπω G

Attachments

• IMG_1.jpg
    IMG_1.jpg
    84 KB · Views: 84
  • IMG_2.jpg
    IMG_2.jpg
    39.1 KB · Views: 84
  • IMG_3.jpg
    IMG_3.jpg
    76 KB · Views: 84
  • IMG_4.jpg
    IMG_4.jpg
    82.3 KB · Views: 84
Το OP100 είναι. Στην πρώτη και τελευταία φωτογραφία δες το σχεδιασμένο κατοπτράκι με το "G" μέσα του. Έχω κι εγώ ένα από δαύτα.:ernaehrung004:

Αυτό είναι το G? :SFGSFGS5:
Έλεγα πως θα είναι χαραγμένο πάνω στο πιάτο.
Ακόμα μία κοντινή

Attachments

• IMG_1 - ΓŽβ€˜ΓŽΒ½Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.jpg
    IMG_1 - ΓŽβ€˜ΓŽΒ½Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.jpg
    114.5 KB · Views: 71
παιδια εχω δει σε περιγραφη πιατου να ανφερεται με ΑZ/EL και χωρις ΑΖ/ΕL σε τι ακριβως αναφερεται αυτο?

Το αλουμίνιο είναι πιο ελαφρύ με αποτέλεσμα να έχει και αντοχή στον άνεμο. Διαχρονικά σα μέταλλο και το ατσάλι γερό είναι.
Επίσης και στα λεφτά υπάρχουν διαφορές.

διαφορα στην αποαλβη σηματος υπαρχει? δικαιολογειται η χρηματικη διαφορα?

Απάντηση: Re: Πιατο για ΟΤΕ TV lnb καλωδιο

το polar mount ειναι για την κινηση του πιατου (αριστερα-δεξια τοξο) , το AZ/EL ειναι η βαση του πιατου για σταθερη ληψη (πανω -κατω)

POLAR
http://www.eurosat.gr/index.php?route=product/product&product_id=272

AZ/EL
http://www.stavrianos-dw.gr/product_info.php?cPath=327_154&products_id=8747

Έχεις δίκιο.Είχα παλιά την απορία πώς γίνεται να πουλιέται κάτοπτρο χωρίς τη βάση του και το θυμήθηκα.Υπάρχουν και τώρα καταστήματα πάντως που το αναφέρουν σαν Polar Mount AZ/EL.Και εννοούν φυσικά το Polar mount.

διαφορα στην αποαλβη σηματος υπαρχει? δικαιολογειται η χρηματικη διαφορα?

Απολαβή σε ποιές συχνότητες όμως? :smile:
Αν προσέξεις ένας κατασκευαστής με όνομα, δίνει απολαβή για κάθε κάτοπτρο σε κάποιες συχνότητες.
Εσύ μπορείς να δεις τι απολαβές δίνει ο κάθε κατασκευαστής για τα κάτοπτρα του και να συγκρίνεις.
Άποψή μου σε πιάτα no name (φασόν ή τύπου τάδε) μεταξύ αλουμινίου σιδήρου και ατσαλιού δε μπορείς να μιλήσεις για απολαβές.