Πιάτο και 2 LNB

doros

AVClub Addicted Member
19 June 2006
1,411
Ηράκλειο Αττικής
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα πιάτο και 2 lnb για hotbird & astra. Είμαι εντελώς άσχετος και βασικά θέλω κάτι φτηνό. Τι άλλο παρελκόμενο χρειάζομαι (δέκτη και καλωδίωση έχω); Έχετε να προτείνετε κάποια μαγαζιά να πάω να δω; Μένω στο Ν. Ηράκλειο.

δορυφορικα Νεα τευχος Ιανουαριου εχει αφιερωμα σε κομπλε σετ ...εγω ασχετο με αυτο που ρωτας εβαλα στο ματι ενα 90 Τoro με 8 lnb ...

παντως αν πιανουν τα χερακια σου με 150-200 ευρω εισαι μια χαρα ...μαγαζι δεν μπορουμε να σου προτείνουμε για ευνοητους λογους αντε καλες θεασεις

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα πιάτο και 2 lnb για hotbird & astra. Είμαι εντελώς άσχετος και βασικά θέλω κάτι φτηνό.
Κάτοπτρο καλό είναι να πάρεις διαμέτρου 1,2 μ.. Αφού θες φτηνό, το tecatel είναι ό,τι πρέπει για σένα. Θα χρειαστείς δύο lnb χαμηλού θορύβου (0.3 db και κάτω) και ένα διακόπτη DiSEqC 4/1. Όλα αυτά θα σου κοστίσουν βαριά 100 ευρώ. Χρόνια πολλά και καλές αγορές!

Ευχαριστώ πολύ και τους 2 σας.

Γιατί δεν μπορούμε να πούμε μαγαζιά; Εννοώ, πως λέμε πως υπάρχει κάτι κομπιουτερίστικο στο ΠΛΑΙΣΙΟ και το e-shop...

Κάτοπτρο καλό είναι να πάρεις διαμέτρου 1,2 μ.. Αφού θες φτηνό, το tecatel είναι ό,τι πρέπει για σένα. Θα χρειαστείς δύο lnb χαμηλού θορύβου (0.3 db και κάτω) και ένα διακόπτη DiSEqC 4/1. Όλα αυτά θα σου κοστίσουν βαριά 100 ευρώ. Χρόνια πολλά και καλές αγορές!

Τι πλεονέκτημα έχω με τα χαμηλού θορύβου lnb;

Ο διακόπτης είναι για να παίρνει το σήμα από τα 2 lnb και να το δίνει σε 1 (στο καλώδιο που περιμένει);

Τι πλεονέκτημα έχω με τα χαμηλού θορύβου lnb; Ο διακόπτης είναι για να παίρνει το σήμα από τα 2 lnb και να το δίνει σε 1 (στο καλώδιο που περιμένει);
Με lnb χαμηλού θορύβου θα έχεις μεγαλύτερη ένταση σήματος και, αρκετά συχνά, και μεγαλύτερη ποιότητα σήματος. Για το DiSEqC όπως το γράφεις.

έχω την απάντηση που θέλεις αλλά δε στη λέω :violent-smiley-030:
εγώ βλέπω hispasat / astra /hotbird