Πιάτο με σκουρια

th3m1s

Senior Member
9 October 2015
338
Αχαρνές (Αθήνα)
Ένας φίλος εχει ένα πιάτο 80αρι στο οποίο η σκουριά εχει καλύψει σχεδόν όλη την επιφάνεια του. Τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις? Μπορεί με βάψιμο να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση η πάει για πέταμα και αγορά νεου?

Μόνο τη μπογιά να βάλεις και τον κόπο που θα χρειαστεί, δεν αξίζει με τίποτα. Να μιλούσαμε για κανένα θηρίο, θα το βλέπαμε αλλιώς.Φυσικά, δεν μιλάμε για κατάσταση σαν αυτή της φωτογραφίας που έβαλε ο Νίκος...

Με πολύ λίγα χρήματα, η αγορά αντίστοιχου καινούργιου είναι σαφώς προτιμότερη.

Το δικο μου το mabo, μπορει να μην σκουριασε, αλλα ξεβαφει αγριως.
Απορω πως εχει μεινει ακομα βαφη επανω του. Κατι πρεπει να το κανω.

Στην ίδια κατάσταση με το πιάτο στις φωτό είναι. Σίγουρα η αγορά νέου θα ήταν η καλύτερη λύση. Είπαμε μήπως και το σώσουμε αλλιώς θα γίνει γλάστρα.

Μαγαζί με Δορυφορικά στην Γερμανια εχει βαλει πιατο με Σκουριά για "κράχτη"..."μην γελάς μαζι μου και εγώ ημουν κάποτε ωραίο"😂
5b6d97e1d135b526ee537f73d1e2aaba.jpg

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Και αυτό μπορεί να γίνει 😀😀😀. Ποσό όμως η σκουριά επηρεάζει τη λήψη? δυστυχώς δεν μπορούμε να το δούμε στον φίλο μου διότι η εγκατάσταση του είναι εκτός λειτουργίας αρκετό καιρό. Κάνω αυτή την ερώτηση περισσότερο για ενημερωτικούς λόγους.

Όπως είπε και ο Χάρης πιο πάνω δεν αξίζει τον κόπο. Η μπογιά και το πινέλο θα κάνουν γύρω στα 10 ευρώ δεν σου βάζω τον κόπο και την κούραση. Αν ψάξεις στο skroutz για τιμές σε 80cm καινούργια κάτοπτρα ξεκινούν από 14 ευρώ.