Πιάτο ναι, αλλά τί ακριβώς?

Αν ζητάς και τα ουκρανικά συμφωνώ!

Αλλιώς κατεβαίνει με κέντρο 28 / 26 / 23 / ακόμα και με 19.2 θα σου βγει ~ΟΚ

Πάντως το παληκάρι άλλο ρώτησε αρχικά.
Προσωπική μου άποψη να κάτσει με τη Nova για αρχή και εν συνεχεία ας ψαχτεί και βλέπει προς τα που θα κινηθεί.
Προτείνω να μην βιαστεί καθώς οι γνώσεις του προς το παρόν είναι περιορισμένες και πολύ πολύ συγκεκριμένες. Αργότερα αν του μπει και αυτού το μικρόβιο των δορυφορικών, κάνει την κίνησή του.

:offtopic:
dermitzakis ΜΗ με απειλείς με αποκλεισμό απ το forum με τα ωραία σου pm (και δεν είναι καν δικιά σου δουλειά αυτό το πράγμα), ΕΣΥ έγραψες ΤΗΝ μπαρούφα πιο πριν και μας τα λες και από πάνω.
Μωρέ μπράβο θράσος που έχεις

Last edited:
Απάντηση: Re: Πιάτο ναι, αλλά τί ακριβώς?

:offtopic:
dermitzakis ΜΗ με απειλείς με αποκλεισμό απ το forum (
και δεν είναι καν δικιά σου δουλειά αυτό το πράγμα)

με τα ωραία σου pm, ΕΣΥ έγραψες ΤΗΝ μπαρούφα πιο πάνω και μας τα λες και από πάνω.
Μωρέ μπράβο θράσος που έχεις

Εγώ σε απείλησα;Εγώ σου είπα πως απλά δεν θα το θεωρήσω μομφή προς το πρωσοπό μου,αν και έστειλα πμ στον Φίλιππο...

Edit:
β) Δεν επιτρέπονται επιθέσεις σε άλλους χρήστες ή Διαχειριστές. Συγκεκριμένα, η δυσφήμιση, ο χλευασμός, η επιθετική ειρωνεία και κάθε είδους προσωπικές προσβολές θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση, και θα υπάρχει σύσταση προς το μέλος και σε περίπτωση υποτροπής περιορισμός πρόσβασης του μέλους για ένα χρονικό διάστημα.

Το παραπάνω έκανες προς το πρώσοπό μου.

Last edited:
όπως επίσης όταν γράφουμε χαζομάρες (για hellassat παράκεντρα με 60εκ πιάτο με κέντρο 13 κιόλα), καλό είναι να παραδεχόμαστε πως είπαμε βλακεία και αυτό
-αλλά εσύ εμφανίζεσαι με pm και μου γράφεις.. ότι μου γραψες τέσπα γιατί ούτε που το διάβασα μέχρι τέλος

όπως επίσης όταν γράφουμε χαζομάρες (για hellassat παράκεντρα με 60εκ πιάτο με κέντρο 13 κιόλα), καλό είναι να παραδεχόμαστε πως είπαμε βλακεία και αυτό

Εν τω μεταξύ δε σε βλέπω να λες κάτι στον akaOTE μας συμφορουμίτη που ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ τον κόσμο εδώ στα «εγκαταστάσεις - εξοπλισμός – υλικά».

Απλά ανεπίτρεπτο.

@firestarter

Κατ' αρχήν μιας και το topic ΞΕΦΥΓΕ (γενικά και ειδικότερα) δεν θα αποκομίσεις και πολλά. Θα προσπαθήσω να στα συμμαζέψω όσο μπορώ.

1.Κατ αρχήν δεν είναι ΠΟΛΥ άστοχη η αγορά του πακέτου. Απλά σε ΚΑΠΟΙΑ στιγμή η ΝΟΒΑ θα βγάλει HD κανάλι οπότε θα έπαιρνες και HD δέκτη αν περίμενες. Βέβαια η ΝΟΒΑ δεν έχει και καμμια παράδοση να δίνει σοβαρούς δέκτες οπότε...

2 Απ´οτι καταλαβαίνω θέλεις να επεκτείνεις (upgrade) το συστηματάκι σου. Με δεδομένο οτι έχεις ~100 ευρώ (αυτό ρώτησα), μπορείς να κάνεις ΛΙΓΑ πράγματα. Όντως έχει νόημα να δοκιμάσεις με ένα ακόμη LNB αλλά για μένα απλά θα ξοδευτείς.

3 Άποψή μου είναι η εξής. Διάβασε λίγο αυτό το νήμα. Τα είχαμε γράψει εκεί λιγο καλύτερα.

Τα ξαναλέμε αφού δείς το παραπάνω

Σίμος

@firestarter

Κατ' αρχήν μιας και το topic ΞΕΦΥΓΕ (γενικά και ειδικότερα) δεν θα αποκομίσεις και πολλά. Θα προσπαθήσω να στα συμμαζέψω όσο μπορώ.

1.Κατ αρχήν δεν είναι ΠΟΛΥ άστοχη η αγορά του πακέτου. Απλά σε ΚΑΠΟΙΑ στιγμή η ΝΟΒΑ θα βγάλει HD κανάλι οπότε θα έπαιρνες και HD δέκτη αν περίμενες. Βέβαια η ΝΟΒΑ δεν έχει και καμμια παράδοση να δίνει σοβαρούς δέκτες οπότε...

2 Απ´οτι καταλαβαίνω θέλεις να επεκτείνεις (upgrade) το συστηματάκι σου. Με δεδομένο οτι έχεις ~100 ευρώ (αυτό ρώτησα), μπορείς να κάνεις ΛΙΓΑ πράγματα. Όντως έχει νόημα να δοκιμάσεις με ένα ακόμη LNB αλλά για μένα απλά θα ξοδευτείς.

3 Άποψή μου είναι η εξής. Διάβασε λίγο αυτό το νήμα. Τα είχαμε γράψει εκεί λιγο καλύτερα.

Τα ξαναλέμε αφού δείς το παραπάνω

Σίμος

Το πρόβλημα είναι το μέγεθος του κατόπτρου,δηλαδή και με τα ''δύο σε ένα'' lnb για 13-19,2 δεν θα κατέβαινε ο 19,2.

Dermitzakis

1 Ο άνθρωπος έκανε μια ερώτηση. Πρακτικά πήρε από λίγες έως ελάχιστες απαντήσεις στο θέμα του. Μιας και είναι άσχετος με το θέμα όχι μόνο δεν καταλαβαίνει αλλά του είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ αδιάφορο εάν κατεβαίνει ο 19,2 παράκεντρα.

2 Ειμαι ΠΟΛΥ βέβαιος οτι (με την κρίση, την καλοκαιρινή αναδουλειά κτλ) εαν έλεγε "...σου δίνω 100 ευρώ και το πιατάκι της ΝΟΒΑ. Θέλω να μου βάλεις ένα φίξ, ένα μέτρο με 2 μύτες για Astra + Hotbird, και τα θέλω με το κλειδί στο χέρι..." θα έβρισκε τεχνικό. Απλά λέω οτι ΚΑΙ έτσι μαλλον δεν τον συμφέρει.

Σίμος

Παίδες το παρατραβάτε και δεν καταλαβαίνω το γιατί...

Αν το ψάξετε λίγο θα ανακαλύψετε ότι : τα monoblock lnb κάνουν δουλειά σε 60 ή 80 ή και σε 1.00m κάτοπτρα, Αλλά....

1ον. σε πιάτο 60άρι, θα πιάσετε 19,2 & 13 μοίρες. Καλώς μέχρι εδώ. Δεν θα κατεβάσετε όλους τους αναμεταδότες από τις 19,2 και από την άλλη θα έχετε μειωμένο σήμα στις 13 μοίρες.

2ον. Λίγο καλύτερα τα πράγματα σε πιάτο 80άρι, αλλά και πάλι θα έχετε θέμα...

Που θέλω να καταλήξω, καλά τα monobloc αλλά όχι για την Ελλάδα... ίσως για τα πολύ βόρεια της χώρας μας ...

Φίλε Firestarter, ο angelheart σου έδειξε το δρόμο για να πάρεις κάποιες γνώσεις.

Μείνε με την συνδρομή που έκανες (καλά έκανες) μπες στα δορυφορικά λίγο περισσότερο (ως γνώση) και εδώ είμαστε να βοηθήσουμε σε ότι χρειαστείς.

Μη ξοδέψεις τίποτα αυτή τη στιγμή, προσωπικά δεν βλέπω το λόγο να παιδευτείς για να βάλεις 2ο lnb στο πιατάκι για ψάρια (ψητά ή τηγανιτά :D) που δίνει η νόβα.

Κράτα τα 100 ευρώ για τα μπάνια σου !!!!!!:SFGSF8:

Και για να συμπληρώσω τον Αγγελόκαρδο :D αυτά τα γράφω εκτός από χομπίστας και σαν τεχνικός.....