sakis.kom Supreme Member 3 August 2006 3,642 Athens - Greece 21 October 2012 #21 Last edited by a moderator: 25 October 2013
GEORGE M. Supreme Member 3 April 2009 4,205 ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ 21 October 2012 #22 malakudi said: Η τέντα μου είναι από υλικά νανοτεχνολογίας ειδικά σχεδιασμένη για να επιτρέπει τα RF. Μόνο εξωγήινοι έχουν αυτή την τεχνολογία. Click to expand... Μόνο οι εξωγήινοι έχουν τόσο έχουν τόσες πολλές γνώσεις. Βρε μπας και είσαι ...
malakudi said: Η τέντα μου είναι από υλικά νανοτεχνολογίας ειδικά σχεδιασμένη για να επιτρέπει τα RF. Μόνο εξωγήινοι έχουν αυτή την τεχνολογία. Click to expand... Μόνο οι εξωγήινοι έχουν τόσο έχουν τόσες πολλές γνώσεις. Βρε μπας και είσαι ...
Serafeim Karakostas AVClub Fanatic 8 August 2007 10,159 Άρτα 21 October 2012 #23 malakudi said: Η τέντα μου είναι από υλικά νανοτεχνολογίας ειδικά σχεδιασμένη για να επιτρέπει τα RF. Μόνο εξωγήινοι έχουν αυτή την τεχνολογία. Click to expand... Epic post!
malakudi said: Η τέντα μου είναι από υλικά νανοτεχνολογίας ειδικά σχεδιασμένη για να επιτρέπει τα RF. Μόνο εξωγήινοι έχουν αυτή την τεχνολογία. Click to expand... Epic post!
greekgreek Supreme Member 29 June 2008 6,358 Γιαννιτσά 21 October 2012 #24 malakudi said: Η τέντα μου είναι από υλικά νανοτεχνολογίας ειδικά σχεδιασμένη για να επιτρέπει τα RF. Μόνο εξωγήινοι έχουν αυτή την τεχνολογία. Click to expand... Παναγιώτη την πήρες εσύ αυτή την τεχνολογία από τους εξωγήινους ή την έδωσες εσύ σε αυτούς ;
malakudi said: Η τέντα μου είναι από υλικά νανοτεχνολογίας ειδικά σχεδιασμένη για να επιτρέπει τα RF. Μόνο εξωγήινοι έχουν αυτή την τεχνολογία. Click to expand... Παναγιώτη την πήρες εσύ αυτή την τεχνολογία από τους εξωγήινους ή την έδωσες εσύ σε αυτούς ;
A Arno AVClub Enthusiast 2 July 2007 1,057 ΑΘΗΝΑ 23 October 2012 #25 kanenas said: Λογικό. Εδώ και δίχως τέντα όταν βρέχει το σήμα εξασθενεί. Διάθλαση νομίζω. Click to expand... Σκέδαση ονομάζεται το φαινόμενο και όχι διάθλαση http://el.wikipedia.org/wiki/Σκέδαση
kanenas said: Λογικό. Εδώ και δίχως τέντα όταν βρέχει το σήμα εξασθενεί. Διάθλαση νομίζω. Click to expand... Σκέδαση ονομάζεται το φαινόμενο και όχι διάθλαση http://el.wikipedia.org/wiki/Σκέδαση