Piccollino S2 DV3S2 - Μπορω να πιασω τα ελληνικα?

lefteris546

New member
26 February 2022
12
Καλησπερα, εχω τον παραπανω δεκτη και θα ηθελα αν γνεται να πιασω τα ελληνικα καναλια(digea). Επειδη διαβαζω σε αρκετα forum για τον δορυφορο eutelsat 3B, στο δικο μου δεκτη δεν υπαρχει και μου βγαζει τον eutelsat 3E. Ειμαι αρχαριος σε ολα αυτα τα θεματα οσον αφορα δορυφορικα καναλια και θα ηθελα τα φωτα καποιου αν ειναι εφιτκο να με κατατοπισει....Εχω δοκιμασει να περασω διαφορα updates και το τελευταιο π εχω ειναι το 1572 (sat-soft.net). Αν υπαρχει η δυνατοτητα με καποιο τροπο να τα πιασω, δωστε μ τα φωτα σας

Ευχαριστω

Kαλησπερα. Ο δεκτης μεσα απο το menu μπορει να γραφει πολλα και διαφορα ρυθμισμενα εργοστασιακα η απο καποιο update. Τιποτα δεν λειτουργει αν δεν εχεις στην εγκατασταση σου ενα lnb κεντραρισμενο στον 3E. Yπαρχει κατι τετοιο ? Ξεκινας απο αυτο για αρχη.

Προσπαθω εδω και 2 μερες να πιασω τον 3Ε αλλα ο δεκτης δεν εμφανιζει καμια διακυμανση στο σημα σε οποια μετακινηση και αν κανω. Χρησιμοποιω πιατο της nova. Θεωρω πως ειναι στο σωστο σημειο και με διαφορες εφαρμογες απο κινητο που χρησιμοποιω για να τον βρω….

Ακριβης οδηγιες για τον 3Ε δν μπορω να βρω

Attachments

• 8584CF11-FE01-4018-BBED-33482B3C708D.png
    8584CF11-FE01-4018-BBED-33482B3C708D.png
    877.5 KB · Views: 17
  • A37F382D-D12A-452B-A609-5B3E21288CCF.png
    A37F382D-D12A-452B-A609-5B3E21288CCF.png
    884.9 KB · Views: 16
  • 632C58DA-E938-44C0-A120-DC8DBC1CA20A.jpeg
    632C58DA-E938-44C0-A120-DC8DBC1CA20A.jpeg
    225.7 KB · Views: 16
Φιλε lefteri o 3,1 Ε πιανεται πολυ ευκολα και ειδικα με 80 αρι πιατο της ΝΟVΑ .Θελει υπομονη και γυρισμα το πιατο χιλιοστο -χιλιοστο . Εγω στην ταρατσα με το τηλεφωνο και η γυναικα μου στην κουζινα να βλεπει τις μπαρες τον επιασα μια χαρα. Προσοχη λιγο και στο πανω κατω στο πιατο (ανυψωση) νομιζω θελει ελαχιστα πιο κατω απο τον 13 Ε .Οσον αφορα τα καναλια της DIGEA σιγουρα τα διαβαζει φυσικα αφου πρωτα πιασεις τον δορυφορο τα κατεβασεις στο δεκτη και του περασεις τα καταλληλα μπισκοτα (biss keys).Τα ξαναλεμε.

Φιλε lefteri o 3,1 Ε πιανεται πολυ ευκολα και ειδικα με 80 αρι πιατο της ΝΟVΑ .Θελει υπομονη και γυρισμα το πιατο χιλιοστο -χιλιοστο . Εγω στην ταρατσα με το τηλεφωνο και η γυναικα μου στην κουζινα να βλεπει τις μπαρες τον επιασα μια χαρα. Προσοχη λιγο και στο πανω κατω στο πιατο (ανυψωση) νομιζω θελει ελαχιστα πιο κατω απο τον 13 Ε .Οσον αφορα τα καναλια της DIGEA σιγουρα τα διαβαζει φυσικα αφου πρωτα πιασεις τον δορυφορο τα κατεβασεις στο δεκτη και του περασεις τα καταλληλα μπισκοτα (biss keys).Τα ξαναλεμε.
Σε ευχαριστω για την απαντηση. Τον 3,1Ε δεν τον εμφανιζει πουθενα στις διαθεσιμες επιλογες δορυφορων...

Βαλε τις συχνοτητες της Digea εκει που βρήκες τον 3Ε στον δεκτη σου.
Την ωρα που ψαχνεις να εισαι πανω σε αυτες.

@ αν δεν τις εχει ο δεκτης βαλτες μια προς μια χειροκινητα

Βαλε τις συχνοτητες της Digea εκει που βρήκες τον 3Ε στον δεκτη σου.
Την ωρα που ψαχνεις να εισαι πανω σε αυτες.

@ αν δεν τις εχει ο δεκτης βαλτες μια προς μια χειροκινητα
Οι συχνοτητες ειναι 12702Η και 12720Η ??

Οι συχνοτητες ειναι 12702Η και 12720Η ??
Οχι δεν ειναι αυτες . Αυτες ειναι παλαιες στον δορυφορο δεν λειτουργούν .

Θα πας χαμηλα κατω σε αυτην την σελιδα εκει που λεει digea με πρασινο χρωμα . https://gr.kingofsat.net/pos-3E.php

Αυτες θα βαλεις

Το οποιο πως γινεται?
Αυτο πρεπει να το βρεις στον δεκτη σου. Καπου θα λεει add new frequency καπως ετσι η αν εχεις Menu στα Ελληνικα θα το λεει διαφορετικα καπως. Θα τις βαλεις εκει που ειχες βρει eutelsat 3E στο πρωτο σου Post

@ η ψαξε μηπως τις εχει εκει στον 3Ε

Last edited:
  • Like
Reactions: lefteris546
Οχι δεν ειναι αυτες . Αυτες ειναι παλαιες στον δορυφορο δεν λειτουργούν .

Θα πας χαμηλα κατω σε αυτην την σελιδα εκει που λεει digea με πρασινο χρωμα . https://gr.kingofsat.net/pos-3E.php

Αυτες θα βαλεις
ωραια, βρηκα τις συχνοτητες απλα διαπιστωνω οτι για μερικα καναλια πx star mega κλπ ειναι διαφορετικες απο skai alpha kλπ?

ωραια, βρηκα τις συχνοτητες απλα διαπιστωνω οτι για μερικα καναλια πx star mega κλπ ειναι διαφορετικες απο skai alpha kλπ?
Ναι ετσι ειναι σωστα γραφεις . Ειναι 3 συχνοτητες διαφορετικες αν δεις στο link παραπανω με προσοχη . Προσπαθησε να εχεις σημα και στις τρεις .

Τωρα κοιταω τον δεκτη αλλα καμια απο τισ συχνοτητες που βγαζει δεν συμπιπτει με αυτες που βλεπω οτι πρεπει να εχει κανονικα ....το μενου μου ειναι αυτο οπως στην φωτο. Τις περναω απο καπου αλλου? Συγνωμη αλλα πραγματικα δεν το κατεχωIMG_0489.jpg

Χμμ μαλιστα!! :)

-Tυπος lnb αλλαξε το σε universal
-Disec 1.1 αλλαξε το σε ενεργο
_πατα ασπρο τυφλη ανίχνευση (να σκαναρει τον δορυφορο αυτοματα) θα ψαξει οτι ειναι κεντραρισμενο στην εγκατασταση δηλαδη αν το lnb ειναι τοποθετημενο σωστα και βλεπει 3Ε θα κατεβασει οτι μπορει (νεες συχνοτητες και καναλια)

Επισης πηγαινε εκει που λεει Διαθεσιμοι tp πατα κιτρινο να δεις σε αφηνει να γραψεις οτι θελεις ?

Χμμ μαλιστα!! :)

-Tυπος lnb αλλαξε το σε universal
-Disec 1.1 αλλαξε το σε ενεργο
_πατα ασπρο τυφλη ανίχνευση (να σκαναρει τον δορυφορο αυτοματα) θα ψαξει οτι ειναι κεντραρισμενο στην εγκατασταση δηλαδη αν το lnb ειναι τοποθετημενο σωστα και βλεπει 3Ε θα κατεβασει οτι μπορει (νεες συχνοτητες και καναλια)
το γυρισα σε universal. Το diseqc 1.1 δεν εχει την επιλογη ενεργο. Μου δειχνει κατι συχνοτητεσ μονο ....

Επισης πηγαινε εκει που λεει Διαθεσιμοι tp πατα κιτρινο να δεις σε αφηνει να γραψεις οτι θελεις ?
με αφηνει εκτος απο το Διαθεσιμοι TP οπου εκει δν υπαρχει 3/5 που θελω .IMG_0490.jpg