sv7bvz New member 19 June 2006 21 KOMOTHNH 19 June 2006 #1 Γεια σε ολους και καλή αρχή στο νέο σπίτι μας . Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για αυτό το pick-up . Δεληγιώργης Χρήστος ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Γεια σε ολους και καλή αρχή στο νέο σπίτι μας . Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για αυτό το pick-up . Δεληγιώργης Χρήστος ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Δαμιανός Δημητριάδης Supreme Member 18 June 2006 3,713 Άγιος Δημήτριος 19 June 2006 #2 Το 147 ήταν ουσιαστικά ένα βελτιωμένο 160 super. Η επετειακή έκδοση jubilee είχε καλύτερο φινίρισμα και χρησιμοποιούσε πραγματικό ξύλο για το σασσί, που πιθανότατα έδινε και καλύτερο ήχο. Δεν ξέρω σε τι τιμή το έχεις βρει αλλά το θεωρώ καλό πικάπ.
Το 147 ήταν ουσιαστικά ένα βελτιωμένο 160 super. Η επετειακή έκδοση jubilee είχε καλύτερο φινίρισμα και χρησιμοποιούσε πραγματικό ξύλο για το σασσί, που πιθανότατα έδινε και καλύτερο ήχο. Δεν ξέρω σε τι τιμή το έχεις βρει αλλά το θεωρώ καλό πικάπ.
sv7bvz New member 19 June 2006 21 KOMOTHNH 19 June 2006 #3 Καλημέρα Δημήτρη και καλά εβδομάδα , το βρήκα στα 230€, νομίζω οτι είναι καλή η τιμή . Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση .
Καλημέρα Δημήτρη και καλά εβδομάδα , το βρήκα στα 230€, νομίζω οτι είναι καλή η τιμή . Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση .
Morfeas Supreme Member 17 June 2006 3,508 Voula, Athens 19 June 2006 #4 Η τιμή είναι πολύ καλή! Για το πλατώ η γνώμη μου είναι biased οπότε ... (κάτοχος TD160)
sv7bvz New member 19 June 2006 21 KOMOTHNH 22 June 2006 #5 Morfeas , σε ευχαριστώ για την γνώμη σου , ήδη το περιμένω . Ας το παραλάβω με το καλό και μετά μπορεί να χρειαστώ καμμία βοήθεια στο στήσιμο και την ρύθμιση . Αν έχεις πληροφορίες σε αρχείο , ευπρόσδεκτες .
Morfeas , σε ευχαριστώ για την γνώμη σου , ήδη το περιμένω . Ας το παραλάβω με το καλό και μετά μπορεί να χρειαστώ καμμία βοήθεια στο στήσιμο και την ρύθμιση . Αν έχεις πληροφορίες σε αρχείο , ευπρόσδεκτες .
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ Supreme Member 19 June 2006 8,661 30 June 2006 #6 Καλορίζικο Χρήστο. Διαχρονική αξία και καλός ήχος. Και εγώ με thorens παίζω. Είναι και αυτή η ζεστασιά του ξύλου.
Καλορίζικο Χρήστο. Διαχρονική αξία και καλός ήχος. Και εγώ με thorens παίζω. Είναι και αυτή η ζεστασιά του ξύλου.
sv7bvz New member 19 June 2006 21 KOMOTHNH 6 July 2006 #8 Σας ευχαριστώ πολύ όλους, μονο που δεν το παρέλαβα ακόμη και το περιμένω με ανηπομοπνησία , ελπίζω αύριο να έρθει .
Σας ευχαριστώ πολύ όλους, μονο που δεν το παρέλαβα ακόμη και το περιμένω με ανηπομοπνησία , ελπίζω αύριο να έρθει .