Pictures at an exhibition.

  • Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

    Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

    Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Billy the Kid

Moderator
Staff member
28 April 2007
15,390
Αθήνα
Το 1998 εξέδωσα ένα φωτογραφικό λεύκωμα για τα Δρακόσπιτα της Εύβοιας και η παρουσίασή του έγινε στις 18/10 του ιδίου έτους στη Στοά του Βιβλίου. Η παρουσίαση συνοδεύτηκε όπως ήταν φυσικό απο έκθεση φωτογραφίας.
Το επόμενο καλοκαίρι στο κάστρο Μπούρτζι στην Κάρυστο ανέβασα την ίδια έκθεση εμπλουτισμένη με φωτογραφίες απο τα μεσαιωνικά κάστρα και τις οχυρώσεις του νησιού.
Ο χώρος με την εσωτερική περιμετρική γαλαρία ήταν ο ιδανικός.

Εδώ δύο φωτογραφίες απο τον διάκοσμο και τον φωτισμό του κύριου χώρου (κανείς δεν τα αναλάμβανε γι αυτό τα έκανα ο ίδιος)

burtzi4.jpg


burtzi1.jpg


και εδώ η γαλαρία με την έκθεση

burtzi2.jpg


burtzi3.jpg
 
Ευχαριστώ παιδιά.
Τάσο,185 καταμετρημένα κάστρα και οχυρώσεις υπάρχουν. Το θέμα είναι, όπως σωστά επισημαίνεις, υπάρχουν;και που είναι;
Αδιάφορη η πολιτεία τα αγνοεί αυτά αν και βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής απο την Αθήνα.
Και δεν είναι μόνο τα μνημεία. Οι άνθρωποι στον Καβοντόρο ζούν στον 19ο αιώνα..