Pictures of Mongolia - Ulan Bator

You didn't comment on the quality of the photos (taken with my new Canon EOS 60D - a gift from the Bank when I left)

I don't smoke, only on this ocassion due to the shisha !!!

:drummer:

Απάντηση: Re: Pictures of Mongolia - Ulan Bator

... (taken with my new Canon EOS 60D - a gift from the Bank when I left)

Άσε μας ρε Ανδρέα.. Παίζεις με τον πόνο μας.... :p Η δική μας Μπάνκα μας έκανε "δώρο" EOS -15% :bigcry:

Μια χαρά σας βλέπω πάντως... -Bye-

Last edited:
Η Μογγολία Μογγολία, αλλά τα σουβλάκια σουβλάκια! Να μαντέψω ποιός τα έφτιαξε;

Υ.Γ. Η δική μου τράπεζα δε μου έκανε δώρο τίποτα, αλλά κάποιοι καλοί συνάδελφοι μου χάρισαν ένα στυλό Parker, με την ευχή να υπογράψω με αυτό την επόμενη σύμβαση εργασίας.

Υ.Γ.2 Εγώ σαν αδαής περί τα φωτογραφικά δεν είδα διαφορά ανάμεσα στις φωτογραφίες από την Canon και αυτές από το iphone.

Το οτι κανεις δεν καταλαβε διαφορα απο την αλλαγη της φωτογραφικης μηχανης σημαινει η οτι το iphone βγαζει πολυ καλες φωτο η οτι εγω δεν ξερω να βγαζω καλες φωτο......:damnyou:

Και για να μην ξεχνιομαστε, παραμενουμε ψυχακηδες ......

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    109.9 KB · Views: 239
  • image.jpg
    image.jpg
    109.3 KB · Views: 237
  • image.jpg
    image.jpg
    131.6 KB · Views: 239
εγώ κατάλαβα διαφορά. Διότι σε προηγούμενες λήψεις όλες οι λήψεις ήταν από την ίδια περίπου εστιακή απόσταση, ενώ τώρα από διαφορετική. Επίσης ενώ στις προηγούμενες όταν ο φωτισμός ήταν κόντρα ή στο πλάι ο ουρανός ήταν συνήθως άσπρος, τώρα έχει χρώμα. Τέλος στις λήψεις από κοντά η διαφορά κυρίως στο πώς αποτυπώνονται τα πρόσωπα είναι ακόμη μεγαλύτερη, ειδικά στις λεπτομέρειες των ρούχων και των προσώπων. Και για επίλογο δεν έχουμε πλέον κουνημένες λήψεις.

Καλή συνέχεια.

Το οτι κανεις δεν καταλαβε διαφορα απο την αλλαγη της φωτογραφικης μηχανης σημαινει η οτι το iphone βγαζει πολυ καλες φωτο η οτι εγω δεν ξερω να βγαζω καλες φωτο......:damnyou:

Αστειόμαστε καλέ κύριε!..

Πολύ cool φαίνεστε εκεί.... καπνίζετε κιόλας.... μια χαρά Ανδρέα!! (κανόνισε να μας γυρίσεις Bob Marley.....) :afro:

-bye-

:idea:
έχουμε κάποιον με γνώσεις photoshop, να μας βάλει μαλλί σε στυλ bob marley στο κεφάλι του Ανδρέα σε μια από τις τελευταίες φωτογραφίες ?.... για να δούμε αν του πηγαίνει!

Ανδρέα τώρα ειδα το νημα σου και δηλώνω εντυπωσιασμένος!!
Καλή συνέχεια εύχομαι και καλή συλλογή εμπειριών!!!
Keep posting.... -bye-

Sky latern in the Stadium of Ulaanbaatar yesterday evening

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    166 KB · Views: 322
  • image.jpg
    image.jpg
    122.7 KB · Views: 321
  • image.jpg
    image.jpg
    184.1 KB · Views: 324
  • image.jpg
    image.jpg
    117.5 KB · Views: 326
Snowing last evening and night, 27th of May and temperature was -5 !!! :BDGBGDB55:

Αφού δεν σας ψεκάζουν κ δεν πέφτει μαγνητική καταιγίδα, μια χαρά είστε!!! :)

Φίλε, χθες διάβασα το -εκπληκτικό- νήμα σου, να περνάς καλά, μάζευε εμπειρίες κ δεν ξέρεις ποτέ...
Αν μη τι άλλο, την Τσόκλη την τρώς για πρόγευμα!

Τρομερός κ φοβερός στις περιγραφές σου, με έχεις αφήσει κ μένα άφωνο με τη δεινότητα των περιγραφών σου in both Greek and English! :grinning-smiley-043
Πολύ ωραίο νήμα, τώρα που κάνει ζέστη εδώ πια, θα το επισκεπτόμαστε για δροσιά! :afro:

Take care pal... (εσύ φταις που δεν πήρες τον Gryfon να σε ζεσταίνει...)

A beautiful view of the city and the green mountains taken yesterday from the terrace of a nice bar in the center of the city.

Sunny weather and 25 Celsius last evening !

As you can see the mountains (and the river which is not shown in the pics) are only 10 minutes by car from the city center

Attachments

• UB CC 1.jpg
    UB CC 1.jpg
    174.1 KB · Views: 199
  • UB CC.jpg
    UB CC.jpg
    180 KB · Views: 201
Last edited:
Χμ....Ομορφα είναι!...Να μην είχε φελιζολ και σακκούλες το ποτάμι, θα ήταν μυστηριακό το τοπίο...