πηγη μεχρι 150 ευρω

Απάντηση: Re: πηγη μεχρι 150 ευρω

πετάξου στον Αντρέα, το μαγαζί που σου έδωσα πριν. Εγγύηση. Θα σου πει τα πάντα ανάλογα με το μπάτζετ σου.

Καθώς είμαστε φόρουμ που μας διαβάζουν απο όλη την Ελλάδα κ δεν μπορούν όλοι να πανε σε συγκεκριμένο μαγαζί, φρόνιμο θα ηταν να προτείνεις λύσεις γενικά, μοντέλα και μάρκες που σου αρέσουν κ γνωρίζεις ηχητικά πχ. :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: πηγη μεχρι 150 ευρω

Καθώς είμαστε φόρουμ που μας διαβάζουν απο όλη την Ελλάδα κ δεν μπορούν όλοι να πανε σε συγκεκριμένο μαγαζί, φρόνιμο θα ηταν να προτείνεις λύσεις γενικά, μοντέλα και μάρκες που σου αρέσουν κ γνωρίζεις ηχητικά πχ. :ernaehrung004:

ναι οντως...γιαυτο και γω ρωτησα για συγκεκριμενα πραγματα..γτ ειμαι απο επαρχια οχι απο αθηνα και δε μπορω να παω σαυτον..απλα ρωτησα για να χω μια ιδεα που θα παιξω με τα λεφτα..

Μπορεί να πει ο φίλος οτι δεν είναι από Αθήνα, δεν χρειάζεται βοήθεια.

Δεν βλέπω κανένα λόγο να μην προτείνω μαγαζί (που και εσύ πρότεινες) και εγκαταστάτη. Kαι εδώ να ήταν αν θέλει πάει, δεν θα του υποδείξουμε εμείς τίποτα γιατί από ότι κατάλαβα ψάχνεται περισσότερο από ένα απλό mp3, που μπορεί να το πάρει απ' το lidl και να το δώσει για εγκατάσταση στην κουτσή μαρία ή να το βάλει μόνος του, δεν είναι τίποτα φοβερό.

Το φόρουμ είναι απ' όλη την Ελλάδα, ωστόσο αυτός είναι πιστεύω και ο λόγος ύπαρξής του (όπως και όλων των φόρουμ), να προσφέρει βοήθεια σε εμάς.
Η βοήθεια, είτε ερασιτεχνική, είτε επαγγελματική, είναι το ζητούμενο. Ας κρίνει ο καθένας ποιος μπορεί να προσφέρει πληρέστερη, όταν τουλάχιστον τα δεδομένα δεν περιορίζονται σε μια απλή συσκευή. Να σου πω εγώ ή ο οποιοσδήποτε χρήστης, έχω αυτά επάνω και παίζουν τρομερά, δεν έχουμε το ίδιο αμάξι, άλλος ο όγκος του 107. Ο οποιοσδήποτε εγκαταστάτης έχουν περάσει από τα χέρια του διάφοροι τύποι τροχοφόρων και αν δεν θέλει μόνο να "πουλήσει" θα σου προτείνει μοντέλα και λύσεις για τον όγκο σου.
Συνδύασέ τα και τα 2 αυτά λοιπόν, και κρίνε μόνος σου.

εννοειται πως ειδικος θα προτεινει λυση οχι εμεις απο δω μεσα...εγω γνωμες ζητησα γιατι εχετε πιο πολυ εμπειρια απο μενα για να δω μοντελα και τιμες να ξερω που θα παιξω..ετσι κι αλλιως δε θελω αμεσα για ηχεια κτλ γιαυτο ρωτησα για πηγη μονο αλλιως θα πηγαινα σε ενα μαγαζι με ηχοσυστηματα και θα τα εβαζα ολα μαζι..και μαγαζια οτι ξερει ο καθενας λεει αλλα δεν ειμαστε ολοι απο αθηνα ειναι λογικο να γνωριζετε καποια μαγαζια.απλα εγω ρωτησα για το τι θα προτεινατε με την εμπειρια σας για ναδω τι τιμες παιζουν..αυτο..

Η λύση του στυλ πήγαινε εκεί κ κάνε οτι σου πει, δεν ειναι η σωστή.
Άλλωστε γιατί να παει εκεί κ οχι παραδίπλα;

Πήγαινε εκεί να σου προτείνει λύσεις (πέραν ενός απλού mp3) γιατί είναι εγγύηση. Για να του πρότεινα και μαγαζί, κάτι θα ξέρω. Αν του αρέσουν ή δεν του αρέσουν οι τιμές ή αυτά που θα ακούσει, αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Αυτός κρίνει, εγώ προτείνω. "Σούπερ μάρκετ" υπάρχουν πολλά. Όπου θέλει μπορεί να πάει.

Συγκεκριμένες λύσεις πέραν του mp3 δεν θα ακούσεις από μένα όπως σου είπα, κάθε αμάξι είναι διαφορετικό, αν τελικά πας για ολοκληρωμένη λύση, ένα 8άρι υπογούφερ θα σε καλύψει για νορμάλ καταστάσεις. Άλλωστε κανείς δεν ξέρει και τις μουσικές σου προτιμήσεις που είναι κι αυτός καθοριστικός παράγοντας επιλογής.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: πηγη μεχρι 150 ευρω

Κατ' αρχήν διαστρευλώνεις αυτά που έγραψα, τα οποία είναι ξεκάθαρα και δεν είναι αυτά που λες.

Πήγαινε εκεί να σου προτείνει λύσεις (πέραν ενός απλού mp3) γιατί είναι εγγύηση. Για να του πρότεινα και μαγαζί, κάτι θα ξέρω. Αν του αρέσουν ή δεν του αρέσουν οι τιμές ή αυτά που θα ακούσει, αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Αυτός κρίνει, εγώ προτείνω. "Σούπερ μάρκετ" υπάρχουν πολλά. Όπου θέλει μπορεί να πάει.

Συγκεκριμένες λύσεις πέραν του mp3 δεν θα ακούσεις από μένα όπως σου είπα, κάθε αμάξι είναι διαφορετικό, αν τελικά πας για ολοκληρωμένη λύση, ένα 8άρι υπογούφερ θα σε καλύψει για νορμάλ καταστάσεις. Άλλωστε κανείς δεν ξέρει και τις μουσικές σου προτιμήσεις που είναι κι αυτός καθοριστικός παράγοντας επιλογής.

Μαγαζιά μπορούμε να προτείνουμε όλοι, κάποιον γνωστό θα έχουμε, αλλά αυτό δεν ειναι σκοπός του φόρουμ.
Εδω καταφέρουμε γνώμες, γνώσεις, εμπειρίες.
Καλή ηχητική απόδοση ακομα κ στο αμάξι απο MP3 δεν πρόκειται να πάρεις ποτέ.
Απλά θα ακούς μουσική.
Ποιοτικά όμως οχι.
Κάποια βασικά λοιπόν ειναι να εχεις πρωτα καλή πηγή.
Μετά αν θες κάτι δυνατότερο, με σωστή οδήγηση πας σε ενισχυτή.
Δουλειά κάνεις άνετα με ένα καλό διαιρούμενο ζευγάρι ηχεια, βάζοντας 16.5αρια στις πόρτες με tweeter ψηλότερα.
Αν θες καλύτερο χαμηλό βάζεις υπογουφερ, μικρό, 8-10".
Αν θες κ πιο ολοκληρωμένο ήχο τότε βάζεις κ πίσω ηχεια, είτε στις πόρτες είτε στην εταζέρα, χωρίς να ειναι πανακεια βέβαια.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλή επιλογή πηγής ειναι και η Blaupunkt Brisbane-230 BT.
Τιμή γύρω στα 120 ευρώ, με 3 εξόδους προενισχυση αν θες των 4volt, καλές κριτικές κ sd card reader.

http://www.skroutz.gr/s/5674988/Blaupunkt-Brisbane-230.html

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: πηγη μεχρι 150 ευρω

Μαγαζιά μπορούμε να προτείνουμε όλοι, κάποιον γνωστό θα έχουμε, αλλά αυτό δεν ειναι σκοπός του φόρουμ.
Εδω καταφέρουμε γνώμες, γνώσεις, εμπειρίες.
Καλή ηχητική απόδοση ακομα κ στο αμάξι απο MP3 δεν πρόκειται να πάρεις ποτέ.
Απλά θα ακούς μουσική.
Ποιοτικά όμως οχι.
Κάποια βασικά λοιπόν ειναι να εχεις πρωτα καλή πηγή.
Μετά αν θες κάτι δυνατότερο, με σωστή οδήγηση πας σε ενισχυτή.
Δουλειά κάνεις άνετα με ένα καλό διαιρούμενο ζευγάρι ηχεια, βάζοντας 16.5αρια στις πόρτες με tweeter ψηλότερα.
Αν θες καλύτερο χαμηλό βάζεις υπογουφερ, μικρό, 8-10".
Αν θες κ πιο ολοκληρωμένο ήχο τότε βάζεις κ πίσω ηχεια, είτε στις πόρτες είτε στην εταζέρα, χωρίς να ειναι πανακεια βέβαια.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλή επιλογή πηγής ειναι και η Blaupunkt Brisbane-230 BT.
Τιμή γύρω στα 120 ευρώ, με 3 εξόδους προενισχυση αν θες των 4volt, καλές κριτικές κ sd card reader.

http://www.skroutz.gr/s/5674988/Blaupunkt-Brisbane-230.html
ναι κοιταζα και γω τις blaupunkt αν και πηγαινω προς pioneer..σημερα πηγα σε ενα μαγαζι στην χαλκιδα και μου ειπε οτι επειδη ειναι μικρο το αμαξι στην εταζερα δε χρειαζεται μου ειπε θα βαλουμε απο ενα καλο στις πορτες και θα αλλαξουμε και τα μαμισια με πολυ καλυτερα τους..οποτε θα χω στις πορτες και στο ταμπλο..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: πηγη μεχρι 150 ευρω

ναι κοιταζα και γω τις blaupunkt αν και πηγαινω προς pioneer..σημερα πηγα σε ενα μαγαζι στην χαλκιδα και μου ειπε οτι επειδη ειναι μικρο το αμαξι στην εταζερα δε χρειαζεται μου ειπε θα βαλουμε απο ενα καλο στις πορτες και θα αλλαξουμε και τα μαμισια με πολυ καλυτερα τους..οποτε θα χω στις πορτες και στο ταμπλο..

Δλδ θα έχεις 4 ηχεία στις πόρτες κ στο ταμπλό, που θα είναι σαν μπρος/πίσω ηχεία ;
Προσωπικά δεν το βρίσκω σωστό...
Εκτός εάν μπουν διαιρούμενα ηχεία, με το tweeter στο ταμπλό και το midbass στις πόρτες.
Ένα δλδ ζευγάρι μπροστά κ τέλος.

Όπως τα έγραψες, έτσι τα εξέλαβα.

από ότι φαίνεται συμφωνεί ο εγκαταστάτης σου με αυτό που σου είπα (πως δεν χρειάζεσαι τίποτα στην εταζέρα...).
είσαι σε καλό δρόμο.

από ότι φαίνεται συμφωνεί ο εγκαταστάτης σου με αυτό που σου είπα (πως δεν χρειάζεσαι τίποτα στην εταζέρα...).
είσαι σε καλό δρόμο.

ναι μου ειπε οτι δε χρειαζεται γιατι το αμαξι ειναι μικρο..οτι κανει θα γινουν στις πορτες και στο ταμπλο..μου ειπε να του πω τι λεφτα θελω να δωσω και θα μου το φτιαξει να χει οσο πιο καλο ηχο μπορει..

Εάν στις πόρτες και στο ταμπλό βάλεις 4 ηχεία και είναι σαν μπρος/πίσω, τότε δεν θα έχεις καλό ήχο.
Φρόντισε να είναι διαιρούμενα ηχεία, ένα κανάλι δλδ μπροστά.
Εάν είναι δύο κανάλια ξεχωριστά και όλα μπροστά, τότε εκ των πραγμάτων δεν θα γίνεται να παίζει καλά, γιατί στο ταμπλό θα παίρνει 10-13" το πολύ, ενώ στις πόρτες μεγαλύτερα, 16" περίπου.
Κ μην στηριχτείς στο τι σου είπε ένας εγκαταστάτης, πήγαινε σε 2-3 ακόμα να πάρεις κ άλλες απόψεις, κ τιμών κ ιδεών.

Απάντηση: Re: πηγη μεχρι 150 ευρω

ναι και επισης μου ειπε οτι δε χρειαζομαι ακριβη πηγη...μεχρι 100 ευρω θα την κανεις τη δουλεια σου...εχεις μικρο αμαξι...και μου ειπε γιαυτην εδω γτ του ειπα οτι θελω και bluetooth
http://www.skroutz.gr/s/7418951/Pioneer-MVH-X380BT.html?from=adam_version_3

Καλή πηγή αυτή κ με την εγγύηση ήχου της Pioneer.
Δεν έχει θύρα sd card, αν αυτή σε ενδιαφέρει.
Πάντως είναι φετινή σειρά "380" κ είναι καλό μηχάνημα.

Καλή πηγή αυτή κ με την εγγύηση ήχου της Pioneer.
Δεν έχει θύρα sd card, αν αυτή σε ενδιαφέρει.
Πάντως είναι φετινή σειρά "380" κ είναι καλό μηχάνημα.

θα χρειαστει να αγορασω και καποια φισα;;ή βγαζω το παλιο συνδεω το καινουργιο και ετοιμο;;θα χρειαστω καποιο εξτρα καλωδιο;;

Το πιο πιθανό είναι να θες αντάπτορα για την κεραία.
Αυτό όμως δεν είναι σίγουρο.
Παίζει ρόλο η πηγή που θα πάρεις.
Αυτό θα το δει ο εγκαταστάτης σου.
Το ποσό όμως είναι μικρό, λίγα ευρώ.

Re: Απάντηση: πηγη μεχρι 150 ευρω

Το πιο πιθανό είναι να θες αντάπτορα για την κεραία.
Αυτό όμως δεν είναι σίγουρο.
Παίζει ρόλο η πηγή που θα πάρεις.
Αυτό θα το δει ο εγκαταστάτης σου.
Το ποσό όμως είναι μικρό, λίγα ευρώ.

ελεγα μηπως την εβαζα μονος μου την πηγη...αλλα λες να παω και γιαυτο σε εγκαταστατη;;

Αν πιάνουν τα χέρια σου τότε κάντο.
Έχεις ξαναβάλει πηγή σε άλλο αμάξι ;
Δύσκολο δεν είναι αλλά για 30-40 ευρώ για εγκαταστάτη, θα το πήγαινα εκεί, σε όποιον επιλέξεις.

Re: Απάντηση: πηγη μεχρι 150 ευρω

Αν πιάνουν τα χέρια σου τότε κάντο.
Έχεις ξαναβάλει πηγή σε άλλο αμάξι ;
Δύσκολο δεν είναι αλλά για 30-40 ευρώ για εγκαταστάτη, θα το πήγαινα εκεί, σε όποιον επιλέξεις.

εχω ξανα βαλει..αλλα ηταν ευκολο δεν ειχα χρειαστει εξτρα καλωδια...λογικα κατι τετοιο θα χρειαστω;;
http://eshop.mrsound.gr/prod/4181/PHONOCAR-ΦΙΣΑΚΕΡΑΙΑ-PEUGEOT.html

Σε αυτά τα λεφτα δεν νομιζω να υπαρχει κατι καλυτερο από αυτό που σου προτεινει ο Μιχαλης.