πηγή radio/usb/cd

gfourn

New member
6 October 2014
2
Χαιρετισμούς σε όλους,
Αναζητώ ένα radio/cd/mp3 player για το αυτοκίνητό μου που να μπορεί να απεικονίσει στην οθόνη του id3 tags και filenames στα ελληνικά (unicode). Σε γνωστό κατάστημα που πήγα μου είπαν ότι δεν υπάρχει κανένα, εκτός αν πάω σε λύση android με οθόνη αφής.
Είναι έτσι ή μπορείτε να μου προτείνετε κάτι; Από προδιαγραφές, δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις, ένα εισαγωγικό μοντέλο θα με κάλυπτε. Αν υπάρχει με bt ευπρόσδεκτο.
Ευχαριστώ.

Last edited:
Απάντηση: πηγή radio/usn/cd

Καλώς ήρθες στο φόρουμ !! :ernaehrung004:

Ψάχνεις δηλαδή συσκευή που να απεικονίζει ελληνικά από τα mp3 tags ή να τα απεικονίζει από τα ονόματα των αρχείων που έχεις αποθηκεύσει ;

Ευχαριστώ για την υποδοχή. Να απαντήσω μόνος μου την ερώτησή μου, έβαλα σε ένα στικάκι ένα mp3 με ελληνικό όνομα αρχείου και ελληνικά tags και πήγα σε γνωστό πολυκατάστημα όπου και έκανα την ίδια ερώτηση [και πήρα την ίδια απάντηση]. Όταν άρχισα να δοκιμάζω τις συσκευές, είδα ότι στα περισσότερα Kenwood τα ελληνικά έπαιζαν τέλεια! Στα Sony παύλες αντί των χαρακτήρων και σε μερικά Pioneer (με οθόνη matrix - όχι με τις παυλίτσες) έβγαιναν σωστά το 80% των χαρακτήρων, με κενά στα γράμματα που δεν μπορούσαν να εμφανιστούν.
Για την ιστορία μετά αγόρασα ένα ΚΜΜ-ΒΤ34 που για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και ηχεία ήταν υπερ αρκετό -χωρίς cd player.
Για φθηνή πηγή παίζει εξαιρετικά από bluetooth, έχει πολύ καλή ενσωμάτωση λειτουργιών του κινητού και λέει ότι παίζει flac.
Θα το δοκιμάσω προσεχώς.