ΠΙΚ ΑΠ να μετατρεπει...

Larry

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
22,339
ζητω να με βοηθησετε να βρω ενα Πικ Απ που περα απο ενα απο την λειτουργια του ως πηγη για αναπαραγωγη δισκους να μετατρεπει αυτους σε Mp3 και ΑCC

μου προτάθηκε regga P5...

Όχι ρε Γιώργο, μην τον κάψεις τον άνθρωπο.
Έχει USB phono stages ο θείος Τομάν με 50 ευρώ, πολύ καλύτερα από το ενσωματωμένο του Project.

Λάρρυ, το P5 έχω κι εγώ.
Εξαρτάται από το τι θες.
Αν εχεις αρκετές προσδοκίες από αυτό, είναι λίγο μπελαλίδικο.
Θέλει να του βρεις βάση, clamp, ένα καλό mat...

Αν δεν έχεις και πολλές απαιτήσεις, πάρτο όπως είναι.
Προτάσεις στην ίδια κατηγορία τιμής: Roksan Radius 5, μτχ. Systemdek, Project Perspective, μτχ. Thorens 160...

Περισσότερα θα σου πει ο Έκτορας.

Re: Απάντηση: ΠΙΚ ΑΠ να μετατρεπει...

Βρε συ δεν σου είπα να πάρεις τον τελευταίο Ήχο;

Project Debut III/USB είναι η απάντηση.
σιγα βρε Γιωργο μην δωσω 5 ευρω να παρω εν περιοδικο τι σε εχω εσενα?:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Guybrush
ο Δημοσθενης μου το συστησε για πολυ καλη λυση μου ειπε και κατι βραχιονες και κατι αλλα μαντζαλα συνολο 400 ευρω

Last edited:
Μάλλον μπερδεύτηκε, θα εννοούσε το P3, το οποίο είναι επίσης καλό.

Σ' αυτή την περίπτωση, παίρνεις και το Project.

Απάντηση: Re: ΠΙΚ ΑΠ να μετατρεπει...

Προτάσεις στην ίδια κατηγορία τιμής: Roksan Radius 5, μτχ. Systemdek, Project Perspective, μτχ. Thorens 160...
Κάποιο απο τα παραπάνω και επίσης:

Μία Denon DL 103, και ένα Project Phono Box II USB

Λάρρυ, το P5 έχω κι εγώ.
Εξαρτάται από το τι θες.
Αν εχεις αρκετές προσδοκίες από αυτό, είναι λίγο μπελαλίδικο.
Θέλει να του βρεις βάση, clamp, ένα καλό mat...

I second that... Από την άλλη...
Τα ρεγκάκια είναι πολύ καλά πικάπ για να παίζεις! Πιστεύω ότι μπορείς να πετύχεις ότι ήχο γουστάρεις με τις μοντιφιές που σηκώνουν. Εγώ τον πιό καλό ήχο τον έχω πετύχει με ακίδες και πιατάκια της Goldring, το mat της clearaudio και βάση της Atakama ως τώρα. Εννοείται ότι το έχω ξεποδαριάσει για να μη θέλω μισό μέτρο ύψος για να το βάλω.
Μόλις βέβαια του δώσω μία πιό καλή θέση με μπόλικο αέρα από πάνω θα δοκιμάσω και τα αντικραδασμικά του DIPIE. :Banane0:
Αν το βάλεις μόνο του όπως έρχεται από τη μαμά μάλλον το χαμηλό του θα σε ξενίσει (ή θα σου ξυνίσει).

Εγώ το πρότεινα και σε άλλο thread! :p
Να κάνουμε ένα thread με φωτογραφίες από μοντιφαρισμένες ρέγγες!
Τα Rega είναι τα 2CV των στερεοφωνικών!

Re: Απάντηση: Re: ΠΙΚ ΑΠ να μετατρεπει...

Κάποιο απο τα παραπάνω και επίσης:

Μία Denon DL 103, και ένα Project Phono Box II USB

ωχ το p3 ειπε με Denon και ενα βραχιονα οποτε με 4 κατοσταρικα ειμαι μαγκας?

:grandpa: Larry να τον προσέχεις αυτόν μάνα μου... Σε κάθε μήνυμα ανεβαίνει και 100 ευρώ. Ένα spam να κάνει θα σε φτάσει στα 1000!

Larry δεν θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους γιατί εσένα ξέρω ότι σε ενδιαφέρει περισσότερο η ευκολία χρήσης παρά ο ήχος.

ΜΗΝ πάρεις Thorens 160, Systemdeck ή άλλο μεταχειρισμένο πικάπ με ανάρτηση γιατί θα μπλέξεις άσχημα.

Αν πάρεις πικάπ χωρίς ενσωματωμένο phono stage θα πρέπει να συνδέσεις μετά από αυτό ένα phono stage (με εξωτερικό τροφοδοτικό) και σε αυτό μία εξωτερική κάρτα ήχου με εξωτερικό τροφοδοτικό επίσης, 2 ζεύγη interconnect και καλώδιο USB. Μιλάμε για μιά κόλαση από καλώδια και συσκευές.

Το Project είναι αξιοπρεπέστατη λύση με κεφαλή Ortofon και ενσωματωμένο phono stage και USB. Έχει και κανονική έξοδο για να το συνδέσεις σε δικό σου phono αν θες και έξοδο line αν δεν έχεις phono stage. Όλα αυτά με περίπου 400 ευρώ χωρίς καλώδια και με δυνατότητα εγραφής στο PC κατευθείαν.

Πρέπει να καταλάβουμε κάποτε ότι αυτό που είναι κατάλληλο για μας, μπορεί να είναι ακατάλληλο για κάποιο άλλο. Γι' αυτό οι προτάσεις που κάνουμε πρέπει να συμφωνούν με τις ανάγκες του.

Εννοείται ότι τα Thorens 160, Systemdeck κλπ είναι καλύτερα πικάπ (με Michell GyroSE παίζω) αλλά όχι πιθανά για τον Λάζαρο.

Re: Απάντηση: ΠΙΚ ΑΠ να μετατρεπει...

Larry δεν θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους γιατί εσένα ξέρω ότι σε ενδιαφέρει περισσότερο η ευκολία χρήσης παρά ο ήχος.

ΜΗΝ πάρεις Thorens 160, Systemdeck ή άλλο μεταχειρισμένο πικάπ με ανάρτηση γιατί θα μπλέξεις άσχημα.

Αν πάρεις πικάπ χωρίς ενσωματωμένο phono stage θα πρέπει να συνδέσεις μετά από αυτό ένα phono stage (με εξωτερικό τροφοδοτικό) και σε αυτό μία εξωτερική κάρτα ήχου με εξωτερικό τροφοδοτικό επίσης, 2 ζεύγη interconnect και καλώδιο USB. Μιλάμε για μιά κόλαση από καλώδια και συσκευές.

Το Project είναι αξιοπρεπέστατη λύση με κεφαλή Ortofon και ενσωματωμένο phono stage και USB. Έχει και κανονική έξοδο για να το συνδέσεις σε δικό σου phono αν θες και έξοδο line αν δεν έχεις phono stage. Όλα αυτά με περίπου 400 ευρώ χωρίς καλώδια και με δυνατότητα εγραφής στο PC κατευθείαν.

Πρέπει να καταλάβουμε κάποτε ότι αυτό που είναι κατάλληλο για μας, μπορεί να είναι ακατάλληλο για κάποιο άλλο. Γι' αυτό οι προτάσεις που κάνουμε πρέπει να συμφωνούν με τις ανάγκες του.

Εννοείται ότι τα Thorens 160, Systemdeck κλπ είναι καλύτερα πικάπ (με Michell GyroSE παίζω) αλλά όχι πιθανά για τον Λάζαρο.

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΩΔΙΑ (καρβουνο)

εδω ποιος το φερνει?