Επισης, καποιοι πλεον ορκιζονται στις ΜΜ και στους vintage βραχιονες.
Αισθητικά πάντως το Avid (σε μαύρο) μου αρέσει πολύ περισσότερο.
Από ήχο δεν έχω ιδέα ποιο ακούγεται πως,ξηγιέμαι.
(Εσύ δεν έλεγες πως θέλεις κλασική σχεδίαση αλήθεια; )
Και μενα το avid μου αρεσει περισσότερο (σε ασημι / μαυρο όμως)
Από ηχο θελω να δω τι παιζει....
Δεν ξερω, αυτή η ιστορια με την αναρτηση τι σημαινει πρακτικα στο ηχο....γιατι αυτή (χρυσο)πληρώνεις βασικά (το άλλο είναι 3πλασιο βάρος και κοστιζει και λιγότερο...)
(ναι, εγω ελεγα, το παμε, αλλαξα γνωμη.....μη μου τη λες συνεχεια![]()
![]()
)
γενικα τα αναρτησης εχουν ποιο αναλογικο θα λεγαμε ηχο, ποιο σμουθ..
τα μαζας περισοτερα δυναμικα και κατω ακρο με βαθος κ καλυτερο ελενχο...
υπαρχουν και εξαιρεσεις , που ειναι αναρτησης και εχουν οοολα τα καλα της μαζας...
και απο οτι εχω ακουσει με τα αυτια μου , το avid ειναι ενα απο αυτα...
αν ηταν να παρω σε αυτα τα χρηματα θα κοιταζα προς τα εκει...
απο την αλλη , clearaudio και vpi respect για μενα..
. Ειναι οπως τα λεει ο ΔημήτρηςΤοπ. Τωρα πως απο αυτα που λεει καταληγεις στο αναρτησης δεν μπορω να καταλαβω.
Δεν ξερω αν σου εχουν πει οτι με πικαπ δεν παιζει να κανεις αλλαγη δισκου απο smartphone.εξι χιλιαρικα για πικαπ ...
Ε ρε τι DAC θα επαιρνες.
Να πω την αληθεια δεν ειδα το κομματι που λεει οτι το avid εχει ολα τα καλα της μαζας :-( .Τι δεν μπορείς να καταλάβεις;
Όταν λέει:
''υπαρχουν και εξαιρεσεις , που ειναι αναρτησης και εχουν οοολα τα καλα της μαζας...
και απο οτι εχω ακουσει με τα αυτια μου , το avid ειναι ενα απο αυτα...''
Δεν είναι ξεκάθαρος;
Επίσης ''κρατησα'' και το ''γενικα τα αναρτησης εχουν ποιο αναλογικο θα λεγαμε ηχο, ποιο σμουθ...''
Το οποίο μου αρέσει γιατί γενικά βινύλια προσπαθώ να αγοράζω πιο ''μαλακα'' ακούσματα (δλδ ''τουμπανισμένες'' εγγραφές δεν θα τις πάρω ποτε σε βινύλιο - μόνο σε CD).
Υπάρχει ένσταση (τεχνικη plz), στα παραπάνω;
Για πες λιγο Συριε, απο βραχίονες τι θα εχει το καθενα?
και μετα δεν θα ξεκολλάς απο το πικαπ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.