Σε καινούριο δύσκολα θα βρεις κάτι (εως αδύνατο). Θα πρέπει να πας σε μεταχειρισμένο. Ρίξε μιά ματιά στο ricardo.gr, όλο και κάτι μπορεί να βρεις.
Τελικά ίσως να βρήκα τον ένοχο.
Δε ξέρω όμως πώς λέγεται αυτό το πραγματάκι. Ηλεκτρονική λυχνία κενού;
Ήταν πάντως πάνω στη πλακέτα που υπάρχει το On/Off. Καλύπτεται, όπως φαίνεται από δύο πόλους και στη μέση έχει ένα τζαμάκι που από τη μία πλευρά είναι σπασμένο. Δυστυχώς το σπάσιμο, δε κατάφερα να το βγάλω να φαίνεται.
Φωτογραφίες: 1, 2
Θα πάω αύριο από ένα μαγαζί ηλεκτρονικών να πάρω μία. Ελπίζω να λειτουργήσει. Μακάρι δηλαδή γιατί αν λειτουργήσει θα είμαι πολύ τυχερός διότι το βρήκα εντελώς τυχαία.
Τελικά ναι, έφταιγε η ασφάλεια. Όμως, βάζοντας την, ανάβουν τα λαμπάκια κανονικά αλλά μετά από ένα δευτερόλεπτο, τσουφ, σκάει. Κάπου βραχυκυκλώνει.
Ναι αμέ. Οπτικά πάντως, δε φαίνεται κάτι. Βέβαια, δεν έχω ανοίξει να δω την υπόλοιπη πλακέτα μήπως έχει σκάσει κάτι, λόγω έλλειψης χρόνου, αλλά απ'όσο μπορώ να διακρίνω, όλα εξωτερικά φαίνονται μια χαρά. Κάτι μου λέει ότι φταίει στη πλακέτα με το On/Off.
Κι όταν το ανοίξεις βάλε φώτος,υπάρχει κόσμος που το μάτι του κόβει εδώ μέσα,ότι δουν θα σου το πουν.
Θέλει μάστορα τελικά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.