Χμμμμ... Ωραία όλα αυτά, εμένα όμως μου δημιουργήθηκε μία άλλη σχετική απόρία...
Γνωρίζει κανείς, εμπεριστατωμένα όμως, όχι με υποθέσεις, τα κοπτικά τι μετάδοση χρησιμοποιούν/ούσαν; :chinscratch:
Χθες βραδυ λοιπον
βαλαμε σε φιλου mk II
2 τεμαχια nm purifiers πανω στο πλατω την ωρα παι επαιζε
η διαφορα στον ηχο πολυ μεγαλη
το μοτερ κανει παιδιο
δεν ειναι τυχαια η απομακρυνση του μοτερ απο το πλατο .
μιλαγα εχτες με εναν φιλο στο τηλεφωνο, αυτος ειναι ειδικος στα γραμμοφωνα, ειχε/εχει καμμια 20αρια ΕΜΤ και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις. Αμετρητες πικαπ και βραχιωνες, τελικα κατεληξε σε Lenco L-75 το οποιο θα τροποποιηθει συμφωνα με τον Ολλανδο και Rabco. Ολα τα αλλα θα φυγουν δια παντος.
τα ιδια κανω και εγω τωρα, εχω ηδη τον Rabco και εχουμε μαζεψει παραγγελειες απο μερικους φιλους για τον Ολλανδο. μετα απομενει να κανουμε και τον πλινθο.
οχι, υπαρχουν ηδη στο ιντερνετ
http://homepage.ntlworld.com/maddogmcq/myart/lencoheaven/index.htm
εδω μεσα θα βρεις και τον Ολλανδο και Καναδους κλπ, κλπ
Το L-75 ηταν ενα τυπικο γραμμοφωνο που υπηρχε στα Σουηδικα σχολεια, μαζι με τα μαγνητοφωνα Tandberg. Πουλιουνται ακομα στις υπαιθριες αγορες (flea market) για μερικες κορωνες. Προσωπικα εχω πεταξει αρκετα στα σκουπιδια, αν και ηταν σαν καινουργια, αλλα εδω και ενα χρονο αγοραζω αν βρω κανενα καλο.
οπτικα ειναι χαρμα οφθαλμων ακουστικα..
κατι σαν τα b&o μονο μοστρα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.