supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,609
Φαντάζομαι εσείς θα τι γνωρίζετε αλλά εγώ τώρα το είδα και είπα να το γράψω εδώ.
*4ος τρόπος μετάδωσης κίνησης: magnetic levitation.
Δεν ξέρω τι παίζει, αλλά φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.
...
οπτικα ειναι χαρμα οφθαλμων ακουστικα..
...
παντα ομως ηταν beauty before sound
θυμισου κατι πανακριβα beocenter..
η κασετα επαιζε αστα χαλια
το μονο που που εκανε μεγαλο κλικ
ηταν τα πικαπια με την παραλληλη μετατοπιση...![]()
Ένα μοντέλο του 1986 ήταν με ΜΜ και σε σχέση με Dual,Techniks έπαιζε αναλυτικότερα,σωστότερο χαμηλό...
Το είχαμε δοκιμάσει...επίσης TUNER είχε καλά.
Κυκλοφορούσαν βέβαια Open reel tapes,αλλά στα μέρη μου ήταν για εγγραφή.
https://www.beoworld.org/prod_details.asp?pid=392
Για το μαγνητικό πλατό δεν έπεσε κανένα σοβαρό τεστ στα μέρη μου.
Μια διαφήμιση μόνο έπεσε στα χέρια μου και νομίζω μιλούσε για κάποια αναβάθμιση
Έτσι που παίζει το VTA θα ακούγεται σαν χαλασμένο γραμόφωνο!
Πάριο θα βάζεις, Χατζή με Μαρινέλα θα ακούς. Εναλάξ...
Και πως διάολο καθαρίζεις τον δίσκο σε αυτό το πλατό;
Το σύστημα φαίνεται πως ταλαντώνει τουλάχιστον σε δύο άξονες, ενώ η ταλάντωση αυτή δεν συμπεριλαμβάνει το βραχίονα,
Τα κασετόφωνα όσο τα έφτιαχνε η ίδια ήσαν ιδιαίτερες κατασκευές με πολλά προβλήματα (πολύπλοκοι μηχανισμοί, τρικέφαλα με ιδιαιτερότητες και παντού ηλεκτρονικό έλεγχο της ταινίας). Μέχρι και οι κεφαλές ήσαν δικής της κατασκευής.
Ενδεικτικά το 1975 το BeoCord 5000 είχε τρεις κεφαλές, αυτόματο απομαγνητισμό, Dolby B, ηλεκτρικό έλεγχο της κίνησης με δυο μοτέρ. Παρόλα αυτά ήταν εξαιρετικά πολύπλοκο και τελικά αντικαταστάθηκε το 1977 από ένα δικέφαλο μηχανισμό, που έπαιζεβ¦β¦.. καλύτερα.
Αργότερα τα έφτιαχνε σε συνεργασία με Ιάπωνες και ήσαν πολύ καλά χωρίς όμως να ανήκουν στις κορυφαίες κατασκευές.
Επίσης το 80 β 90 εμφάνισε το ιδιοφυές Dolby HX/HX-Pro.
Όμως μιλάμε για pick up οπότε ας παραμείνουμε πιστοί στο νήμα.
Το μεγάλο πλεονέκτημα ενός maglev θα ήταν η εξάλειψη της μηχανικής τριβής από το πηγάδι και τον άξονα και η μηχανική απομόνωση από το υπόλοιπο σασί - Plinth.
Και αυτο θεμα γουστου ειναι .....οπτικα ειναι χαρμα οφθαλμων .......
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.