pinnacle TV Tuner

Φίλε kenwood.Κατέβασα το dscaler 4.15 και μπορώ να πω ότι μου άρεσε ποιο πολύ (ποιο πλήρες)από το πρόγραμμα που είχε η κάρτα.Είχες απόλυτο δίκιο.Σε ποιό σύστημα ψάχνεις? Το έβαλα στο γερμανικό και είναι καλό αλλά μήπως θέλει σε κάποιο άλλο? Σε ποιό format? Εχει δύο επιλογές.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αυτό (το ντισκειλερ) εχει κάτι φιλτράκια απίστευτα, αλλά ειναι για πρωχρημένους.
European air frequency ειναι η επιλογή στα Αγγλικά, για το αυστριακό - Γερμανικό - (και ελληνικο) συστημα.

pepes σου αστειλα pm αλλά αν θέλει κανείς άλλος τις ρυθμισεις του dscaler να τις γράψω και εδώ.
Μία φορά μονο να τις κάνει κάποιος, και καταλαβαίνει οτι είναι απλά τα πράγματα

Δεξι κλικ επάνω στην εικόνα και πήγαινε στο bt card ->pixel width και επέλεξε 768.Μετα τραβα channels->setup και κάνε αναζήτηση χρησημοποιώντας italian air frequency.
Μόλις τελειώσεις με τα κανάλια πήγαινε στο view ->switch resolution και επέλεξε 1024Χ768->32bit->75hz.
Eπίσης στο view μαρκαρισσμένα τα δύο always on top.
Mετα deinterlace απο την αριστερή πλευρά όλα ξεμαρκάριστα και απο την δεξιά επέλεξε deinterclace bob.
Στα filter επέλεξε μόνο το gamma και sharpness και αν θές το noise reduction(gradual) αν θες και αλλο φιλτρο βάλε αλλά καθε φίλτρο επιβαρύνει τον επεξεργαστή.
Settings-> general hardware setup βαλε το κάτω dscaler & other softwares-priority given to other softwares->ok
Eπίσης μσρκάρισε τα save settings per input & save settings per format.
Mετά datacasting και μαρκάρισε capture vbi data,teletext,teletext font anti allasing.Στο teletext code page αν ειναι automatic ξκαριστο και τσέκαρε greek.
Ξέχασα επίσης να σου πω στα settings -> audio mixer setup μαρκάρισε το use the systems mixer &disable the above mixer.Στο mixer line επέλεξε line in.
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι αλλο και όπως θα δειτε το πρόγραμμα αυτό δεν παίζεται.Αν θέλετε κατι άλλο στείλτε μύνημα η γράψε στο forum και θα σας απαντήσω.
Καληνύχτα

Συγγνώμη για το κόψιμο, αλλά θέλω να δείξω που αναφέρομαι..

>θα την συνδέσεις στην κεντρική κεραία τηλεόρασης, ισως και με ενισχυτή γραμμής, καθως ειναι και θεόκουφη

Γιάννη, κανένα καλό-φθηνό-απλό ενισχυτάκι γραμμής, μεταξύ πρίζας και τιούνερ? Έχεις κάτι υπόψη? (λίνκ ή κατάστημα κ.τ.λ)

Ευχαριστώ
Κωνσταντίνος

Κάτι τέτοιο κάνει, ή παραείναι ευαίσθητο και θα υπεροδηγηθεί? - έχω καλό σήμα- θέλω μόνο να το ενισχύσω λίγο για να δω αν κάνω τίποτα με την κάρτα τηλεόρασης, πριν την πετάξω:

http://cgi.ebay.de/DVB-T-Verstaerker-Axing-TVS-10-Breitband_W0QQitemZ290269612519QQcmdZViewItem?hash=item290269612519&_trkparms=72%3A1229%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14

Χαιρετισμούς
Κωνσταντίνος

ΥΓ. Έχει εξασθένηση στην είσοδο μέχρι και 20db

Last edited:
komhst μην μου ξαναβάλεις 20 αλλά 19 στην ορθογραφία.Αλλη φορα τα μηνύματα μου θα σου τα στέλνω πρώτα για έλεγχο.
Πλάκα κάνω φυσικά

Απάντηση: Re: pinnacle TV Tuner

komhst μην μου ξαναβάλεις 20 αλλά 19 στην ορθογραφία.Αλλη φορα τα μηνύματα μου θα σου τα στέλνω πρώτα για έλεγχο.
Πλάκα κάνω φυσικά

Ελπίζω να μην σε προσέβαλα, αλλά είμαι ευαίσθητος σ' αυτό το θέμα.
Ακούς δε τόσο εξωφρενικά "μαργαριτάρια" από τους αγράμματους δημοσιογράφους και τηλεπαρουσιαστές που στο τέλος τα συνηθίζεις και ξεχνάς ποιό είναι το σωστό!

Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.Ειναι γεγονός οτι και στο λύκειο έκανα αρκετά ορθογραφικά λάθη μιας και είχα κλήση προς τα μαθηματικά, και τα φιλολογικά μαθήματα δεν τα πήγαινα καθόλου.
Μετά απο την χθεσινή διόρθωση έψαξα στο δίκτυο και είδα πάρα πολές συζητήσεις επάνω στην ίδια λέξη λες και ήταν όλοι συνενοημένοι.

Καλησπέρα σε όλους.
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το πρόγραμμα αυτό.. Το είχα εγκαταστήσει κανονικά στο pc μου, δούλευε σωστά αλλά για κάποιους λόγους έκανα format. Μετά το format, ξαναπέρασα το πρόγραμμα, αλλά δεν πιάνει κανένα ελληνικό κανάλι.. Έκανα τις παρακάτω ρυθμίσεις που γράφει ο φίλος..
θα ορίσεις χώρα Αυστρία ή Γερμανία (PAL G) και θα ψαξεις στην ΑΝΤΕΝΝΑ μπάντα,
αλλά και πάλι τίποτα... (btw, όταν λές ANTENNA μπάντα, τί εννοείς? Να επιλέξω "κεραία"?)
Μπορεί κανείς να με βοηθήσει?
Σας ευχαριστώ πολύ!!!:smile:

Guys, sorry που επανέρχομαι στο θέμα... Μπορεί κανένας να μου πει τις ρυθμίσεις please? :)