Pioneer 2010 A/V RECEIVERS

Ξέρεις κανείς αν ο vsx-920 μπορεί να κάνει pass-through σε εικόνα και ήχο μέσω HDMI σύνδεσης όταν είναι σε standby mode??
Από διάφορα site φαίνεται να μην γίνεται αν και κάποιος τύπος ισχυρίζεται ότι κάτι πέτυχε εδώ

Η διαφορά του 820 με τον 920 είναι στον αριθμό εισόδων και στο ότι ο 2ος είναι 7.1;

Η διαφορά του 820 με τον 920 είναι στον αριθμό εισόδων και στο ότι ο 2ος είναι 7.1;

Ναι, και επιπλέον ο VSX-920 έχει:

- Μερικά watt παραπάνω ισχύος
- 1 kg επιπλέον βάρους
- Bluetooth adapter port
- Internet Radio
- Control with HDMI
- Δυνατότητα Bi-amp
- Ethernet
- PQLS
- Κάποια επιπλέον audio features

Ναι, και επιπλέον ο VSX-920 έχει:

- Μερικά watt παραπάνω ισχύος
- 1 kg επιπλέον βάρους
- Bluetooth adapter port
- Internet Radio
- Control with HDMI
- Δυνατότητα Bi-amp
- Ethernet
- PQLS
- Κάποια επιπλέον audio features

Ευχαριστώ.

Μια ερώτηση ακόμη: Μπορείς να ορίσεις είσοδο εικόνας από μία πηγή και ήχου από άλλη;

Τι εννοώ. Έχω το laptop που έχει DVI έξοδο, οπότε με DVI-HDMI μπορώ να δώσω είσοδο εικόνας. Για τον ήχο όμως θα πρέπει να το συνδέσω σε μία από τις οπτικές.

Για την εικόνα θα συνδέσεις το καλώδιο DVI-HDMI απ' ευθείας στην τηλεόραση, και για τον ήχο θα συνδέσεις καλώδιο optical ή coaxial σε μία ψηφιακή είσοδο του ενισχυτή.

εχω το blu-ray pioneer lx91 και τον ενισχυτη pioneer lx90 susano και θελω να ρωτησω ποιος ηχος ειναι καλυτερος το blu-ray pioneer lx91 εχει μια λειτουργια στον ηχο αυτοματο και PCM οταν εχω βαλλει μια ταινια με ηχο DTS-HD Master 5.1 και το εχω στο αυτοματο μου μετατρεπει εικονικα 7.1 χωρις να αναβει η ενδειξη 7.1 στον ενισχυτη οταν βαζω ομως PCM αναβει η ενδειξη 7.1 αλλα χαμηλωνει η ενταση τελικα ποιο ειναι το καλυτερο το αυτοματο η το PCM ?

Υποθέτω ότι η σύνδεση μεταξύ susano - LX91 είναι με HDMI. Τότε με την ρύθμιση auto στο HDMI audio out του player, θα έπρεπε να σου εμφανίζεται ένδειξη HD audio στον ενισχυτή (Dolby TrueHD ή dts HD-MA). Δεν βλέπεις τέτοια ένδειξη;

Απάντηση: Re: Pioneer 2010 A/V RECEIVERS

Υποθέτω ότι η σύνδεση μεταξύ susano - LX91 είναι με HDMI. Τότε με την ρύθμιση auto στο HDMI audio out του player, θα έπρεπε να σου εμφανίζεται ένδειξη HD audio στον ενισχυτή (Dolby TrueHD ή dts HD-MA). Δεν βλέπεις τέτοια ένδειξη;
ναι βλεπω την ενδειξη Dolby TrueHD και dts HD-MASTER αλλα ρωταω ποιο ειναι καλυτερο απο αυτα τα δυο auto η' pcm γιατι για παραδειγμα οταν βλεπω μια ταινια με ηχο dts HD-MA 5.1 και το εχω στο pcm τοτε αναβει η ενδειξη στον ενισχυτη 7.1 αυτουσιο και οταν το βαζω στο auto περνω ηχο dts HD-MASTER αλλα 5.1 και το μετατρεπει εικονικα σε 7.1 και ολα αυτα μεσω hdmi

εχω το blu-ray pioneer lx91 και τον ενισχυτη pioneer lx90 susano και θελω να ρωτησω ποιος ηχος ειναι καλυτερος το blu-ray pioneer lx91 εχει μια λειτουργια στον ηχο αυτοματο και PCM οταν εχω βαλλει μια ταινια με ηχο DTS-HD Master 5.1 και το εχω στο αυτοματο μου μετατρεπει εικονικα 7.1 χωρις να αναβει η ενδειξη 7.1 στον ενισχυτη οταν βαζω ομως PCM αναβει η ενδειξη 7.1 αλλα χαμηλωνει η ενταση τελικα ποιο ειναι το καλυτερο το αυτοματο η το PCM ? ναι βλεπω την ενδειξη Dolby TrueHD και dts HD-MASTER αλλα ρωταω ποιο ειναι καλυτερο απο αυτα τα δυο auto η' pcm γιατι για παραδειγμα οταν βλεπω μια ταινια με ηχο dts HD-MA 5.1 και το εχω στο pcm τοτε αναβει η ενδειξη στον ενισχυτη 7.1 αυτουσιο και οταν το βαζω στο auto περνω ηχο dts HD-MASTER αλλα 5.1 και το μετατρεπει εικονικα σε 7.1 και ολα αυτα μεσω hdmi

ερε ακριβεια που πεσε στους ενισχυτες της pioneer !!! :bigcry: :bigcry: :bigcry:

απο που να αρχισω κ που να τελειωσω!! τον 2020 τον 73 τον 83 ???? παμε για αλλες πολιτειες!!! :rifle:

ερε ακριβεια που πεσε στους ενισχυτες της pioneer !!! :bigcry: :bigcry: :bigcry:

απο που να αρχισω κ που να τελειωσω!! τον 2020 τον 73 τον 83 ???? παμε για αλλες πολιτειες!!! :rifle:
Και μιλαμε για διαφορες, οχι αστεια!!!!
Δηλαδη οσοι προλαβαν, προλαβαν??
Κιεμεις που ειχαμε κατα νου να αποκτησουμε εναν απο αυτους, τι θα κανουμε τωρα????:furious3::furious3:

Ουπς τώρα το είδα και στο skroutz, προ δύο εβδομάδων είχα πάρει τον 920, 399 και έχει ανέβει από τα 50 και βάλε...:chinscratch: