Pioneer 2011 A/V RECEIVERS

Να φανταστώ προς το καλοκαίρι θα δούμε και τους νέους εκπρόσωπους της σειράς LX? Μεγάλη μουφα αν συμβεί...

Τι εννοείς;
Λογικό δεν είναι να βγουν και lx ;

Δεν ειχα υποψην μου πως βγαινουν καθε χρονο νεα μοντελα απο ολες τις σειρες.
Νομιζα οτι ο lx82 ειχε 2 χρονια στην αγορα πριν τον αντικαταστησει ο 83,αλλα μαλλον και αυτη η σειρα αναλωσιμη εντελως ειναι.
Μονο ο susano καλα κρατει.

Νομίζω καθε χρόνο αλλάζουν όλοι.
Μόνο νέος σουζανο δεν έχει βγει (ακόμα).Είχε κυκλοφορήσει πριν τον lx82.

Νομίζω καθε χρόνο αλλάζουν όλοι.
Μόνο νέος σουζανο δεν έχει βγει (ακόμα).Είχε κυκλοφορήσει πριν τον lx82.

Ακριβώς...

Οι μικρές σειρές, μέχρι και τον 1020, είναι προγραμματισμένες για Ευρωπαϊκή κυκλοφορία, κατά τον Ιούνη, ενώ τα μεγάλα μοντέλα θα μας έρθουν μετά το καλοκαίρι (όπως έγινε και πέρυσι).

Φημολογείται βέβαια, πως ίσως και να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση, λόγω της αναδιάρθρωσης του ετήσιου οικονομικού προγραμματισμού της εταιρίας, που προκάλεσε ο σεισμός...

O 821 εχει επιπλεον : HDMI Standby pass-through and support ARC Bluetooth compatibility Standby pass-through, Audio return channel (ARC) iPod compatible,
ο 820 λεει απλως ipod ready (δεν γνωριζω ομως αν υστερει ) σιγουρα δεν εχει κ αλωδιο για συνδεση ipod-iphone που εχει ο 821 και τελος ο 821 "λεει" οτι εχει 415w εναντι 245 του 820. Τωρα αν αυτο δινει πραγματικη περισσοτερη δυναμη ή ειναι τρικακι για να κοντραρουν την ονκυο τι να σου πω. Παντως οταν βγει ο 821 υπολογιζε οτι θα κοστιζει 150 ευρω πανω απο τον 820

O 821 εχει επιπλεον : HDMI Standby pass-through and support ARC Bluetooth compatibility Standby pass-through, Audio return channel (ARC) iPod compatible,
ο 820 λεει απλως ipod ready (δεν γνωριζω ομως αν υστερει ) σιγουρα δεν εχει κ αλωδιο για συνδεση ipod-iphone που εχει ο 821 και τελος ο 821 "λεει" οτι εχει 415w εναντι 245 του 820. Τωρα αν αυτο δινει πραγματικη περισσοτερη δυναμη ή ειναι τρικακι για να κοντραρουν την ονκυο τι να σου πω. Παντως οταν βγει ο 821 υπολογιζε οτι θα κοστιζει 150 ευρω πανω απο τον 820

Ο 820 έχει το καλώδιο μαζί (εδώ το είχε ο 819) τώρα για τα ARC δεν ξέρω αν πολύ χρείαζεται και επίσης αυτό για τα 415w δεν το εχω δεί αλλα δεν το βλέπω πουθενα!

και επίσης αυτό για τα 415w δεν το εχω δεί αλλα δεν το βλέπω πουθενα!
χαχα εννοεις οτι δεν ισχυει αυτο που εγραψα ή υπάρχει ως προδιαγραφη αλλα δεν το βλεπεις στην πραξη?

ναι δεν το είδα σαν προδιαγραφή εννούσα!!!:flipout:

Είχες δίκιο για το τροφοδοτικό το διαβάσα κάπου! Πάντως λέω για τον 820 με σετακι με kef C3+C5+C6+C4! Το τροφοδοτικό παίζει σημαντικό ρόλο?

Nαι, όντως φαίνεται μάλλον να "ξύπνησαν" και να αναγράφουν τις μέγιστες, αντί για τις μέσες καταναλώσεις... :flipout: :flipout:

Αυτό θα ήθελα να μας το εξηγήσεις λίγο γιατί πολλοί πιστεύω θα τσιμπήσουν από αυτό το χαρακτηριστικό. (εννοείται κι εγώ μέσα σε αυτούς!).

Δηλαδή η κατανάλωση είναι παρόμοια με του παλιού και απλώς χρησιμοποιούν διαφορετική μέτρηση για να ξεγελάσουν ή συμβαίνει κάτι άλλο;
Το χρησιμοποιούν κι άλλες εταιρείες αυτό το τρικ;
Όπως τα πηγαίνουν τα πράγματα, σε λίγο δεν θα έχουμε κανένα απολύτως στοιχείο για να μπορούμε να καταλάβουμε έστω και λίγο από τα χαρακτηριστικά τι γίνεται με τους ενισχυτές!