pioneer 400 η Pioneer 496

παιδες μπερδευτηκα,σορυ!!!

ειναι το 490 και οχι το 496

αρα εχουμε και λεμε: pioneer 400 125
pioneer 490 99

ποιο απο τα δυο προτεινεται?

Last edited:
μπορει καποιος να επιβεβαιωσει οτι στο dv-400 θα εχω ελληνικους υποτιτλους σε ταινιες Divx ?

μπορει καποιος να επιβεβαιωσει οτι στο dv-400 θα εχω ελληνικους υποτιτλους σε ταινιες Divx ?

Δες αυτό...

http://rapidshare.com/files/43179386/Pioneer_DV400V_CP1253_beta1.rar

Ειναι καινουργιο μοντέλο...λογικά θα κυκλοφορήσει καποια στιγμη και επισημο firmware upgrade για Ελληνικά...

Παντως καλό ειναι να ξεκολάμε από τα divx σιγά σιγά παιδιά...

Εγώ αγόρασα το dv400 την προηγούμενη βδομάδα ύστερα από πολύ-πολύ ψάξιμο.
Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες.
Ούτε ένα σπάσιμο στην εικόνα των αντιγραμμένων dvd (ας είναι καλά η κόρη μου που εκτελεί ακούσια χρέη δοκιμαστή) και πολύ καλό (για την κατηγορία του) ήχο.
Ελπίζω να αντέξει τη σκληρή χρήση.
Φυσικά δε δείχνει ελληνικούς υπότιτλους στα divx αλλά σε λίγο θα κυκλοφορήσει και το upgrade.
Πάντως εντύπωση μου προκαλεί ότι to dv-600 λέει στο Πλαίσιο ότι παίζει ελληνικά στα divx...
Αυτό που δε μου άρεσε στο manual είναι ότι λέει ότι δεν παίζει mp3 με vbr.
Δεν το έχω δοκιμάσει όμως.
Γενικά τη βδομάδα αυτή θα κάνω αρκετά τεστ και θα ενημερώσω.

Απάντηση: Re: pioneer 400 η Pioneer 496

καλοριζικο!!!!

περιμενω νεα τοτε:worshippy:

απο που και ποσο?
Ευχαριστώ.
Το πήρα από perrfectshop 124 + 4 ο κούριερ.
Γενικά οι τιμές εδώ δε διέφεραν και πολύ (2-3 διακύμανση)
Βέβαια είδα και κάτι τρελές προσφορές έξω (99$) και ξαναθυμήθηκα ότι εδώ μας περνάνε για μα....κες αλλά κάποια πράγματα δυστυχώς δε θα αλλάξουν ποτέ.:guitarist:

Πρώτες εντυπώσεις από τη usb θύρα μάλλον όχι καλές.
1) Έβαλα έναν 20άρη δίσκο με διάφορα μέσα (αρχεία, προγράμματα, τραγούδια, ταινία divx) σε υποκαταλόγους φυσικά, να δω τι θα έβλεπε.
Απογοήτευση: δεν έβλεπε καν το δίσκο (περίμενα περίπου 2 λεπτά).:furious3: Εννοείται ότι το pc τον βλέπει και δε χρειάζεται εξωτερική τροφοδοσία.
2) Δοκιμάζω με ένα στικάκι 128 mb όπου εκτός των διαφόρων άσχετων είχε τα εξής:
α) έναν κατάλογο με mp3 vbr.
β) έναν κατάλογο που περιείχει δύο video:
Το 1ο ήταν ένα .mpg που είχα τραβήξει με την αναλογική μου βιντεοκάμερα και είχα μεταφέρει στο pc, ανάλυσης 352Χ288.
Το 2ο ένα .mov
γ) έναν κατάλογο με jpeg εικόνες

α)Τα mp3 τα είδε και τα έπαιξε κανονικά.
Μειονέκτημα: διαβάζει μόνο τους 14 πρώτους χαρακτήρες από τα ονόματα
β) το .mov δεν το εμφάνισε καθόλου όπως αναμενόταν και το mpeg ενώ το εμφάνισε, δεν μπορούσε να το παίξει
icon13.gif

γ) τα jpeg's τα εμφάνιζε κανονικά. Μάλιστα υπήρχε και δυνατότητα περιστροφής.

Θα επανέρθω με νεώτερα από τα δισκάκια.

ετσι οπως τα λες μαλλον υπερτιμημενο φαινεται.
ειπαμε αλλου το πουλανε κοντα στα 70 .

ειπαμε να παρουμε pioneer αλλα οχι ετσι.
απογοητευτηκα λιγο.

Last edited:
αναφερεται εδω http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=12594&page=4

για το 696 στα 110 .

τι λετε αξιζει εναντι του 400?

To 696 ήταν best seller και κατά γενική ομολογία το καλύτερο low entry upscale dvd player της αγοράς...

Δεν ξέρω εαν θα το βρείς ακομα στα 119 Ευρώ αφού το Σ/Κ έγινε "επιδρομή"

Πάντως εαν το βρεις χτύπα το :firstprize:

Για το 400/600 φαίνονται πολύ καλά μηχανήματα αλλά καλό θα ήταν να περιμένουμε λιγο ακόμα

Last edited:
πιαδια σημερα υπαρχει τελικα στα 119 για οποιον το θελει.

και φυσικα στο πλαισιο.
Φίλε Akren, τελικά αγόρασες εσύ; αν ναι πιο; είμαι κι εγώ στην διαδικασία ψαξίματος για σχετικό προϊόν.

Φίλε Akren, τελικά αγόρασες εσύ; αν ναι πιο; είμαι κι εγώ στην διαδικασία ψαξίματος για σχετικό προϊόν.

πηγα να παρω το 696 απο το πλαισιο(οχι και τοσο αξιοπιστο site)και ειχε τελειωσει:furious3: με δουλευουν!!!!

Last edited:
πηγα να παρω το 696 απο το πλαισιο(οχι και τοσο αξιοπιστο site)και ειχε τελειωσει:furious3:
Σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Για το νέο 600 έχεις ακούσει τίποτα; φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.