ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
Supreme Member
- 18 June 2006
- 7,544
Να ρωτησω τους κατοχους της Pioneer plasma (kαι οχι μονο) αν οταν βλεπουν ας πουμε τηλεοπτικο σημα και κλεισουν εντελως τον ηχο (mute) , με απολυτη ησυχια, ακουνε ενα ενοχλητικο θορυβο απο το panel της TV (buzzing) ?
Σε αποσταση 3 μετρων μου σπαει τα νευρα !
Einai το μονο ενοχλητικο πραγμα στη τηλεοραση μου, ειδικα τα βραδια που εχει πολυ ησυχια.
Υπαρχει λυση ?
Εχω δοκιμασει μηπως ειναι απο το ρευμα (αλλαξα πολυμπριζα - εβαλα ups) αλλα τιποτα!
Φιλε ντινο1972, άλλο ειναι να μην ακουγεται καθολου και αλλο να ακουγεται λιγο.
Την ημερα δεν με ενοχλει αλλα τη νυκτα...
Εισαι σιγουρος οτι δεν ακουγεται τιποτα ? (αν βαλεις ενα καναλι να παιζει και κλεισεις τον ηχο -mute, και πας κοντα σε απολυτη ησυχια δεν ακους ενα βομβο - buzz )?
Δυστυχως εχω πολυ ευαισθητα αυτια!
Αν οντως δεν ακους ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα, τοτε μπορει να ζητησω αλλαγη στην αντιπροσωπεια.
Ξερει κανεις το τροπο να μπεις στο service menu ?
Στα ξενα forum εχουν τα κουμπια, αλλα δεν αντιστοιχουν στα ευρωπαικα μοντελα...
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας...
Εχω βαλει το ferrite core και τη τηλεοραση σε save1 (se save2 η εικονα γινεται αρκετα μουντη) kai 100hz.
Παρ ολα αυτα , υπαρχει ενα μικρο Buzzing, που το βραδυ γινεται λιγο ενοχλητικο.
Επικοινωνησα και με το service της αντιπροσωπειας, και μου ειπαν οτι δεν εχουν σχετικη ενημερωση για το συγκεκριμενο προβλημα !
Παντως μου ειπαν οτι θα στειλουν email στην Pioneer για περαιτερω ενημερωση.
Οταν λες info button εννοεις το κουμπι κατω απο το 7 μαλλον (με το i+ σαν ετικετα) ?
Φιλε gkaraman ποιο μοντελο εχεις ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.