Pioneer 428D KURO - Πρόβλημα Deinterlacing;

Babis K.

Super Moderator
Staff member
17 June 2006
30,213
Αθήνα
Με την τηλεόραση δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, βαριέμαι...
icon11.gif

Παίζει σχεδόν default και μια ψιλορυθμισούλα Brightnes & contrast.
Δεν έχω παράπονο, μιά χαρά παίζει αλλά στο τηλεοπτικό σήμα έχω πρόβλημα. Παρατηρώ έντονο πρόβλημα deinterlacing ειδικά σε κυλιόμενα γράμματα... Η αλήθεια είναι οτι μου έχει σπάσει τα νεύρα.
Αυτό το παρατηρώ μόνο στο τηλεοπτικό σήμα και μοιάζει σαν αυτό της δεύτερης φωτογραφίας.
Έχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα ή μόνο εγώ; Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση που διορθώνει το συγκεκριμένο υλικό; Για ρίχτε καμιά ιδέα ρε παληκάρια γιατί τα έχω πάρει τις τελευταίες μέρες...
icon8.gif

deinterlacing_fig3.jpg

Με την τηλεόραση δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, βαριέμαι...
icon11.gif

Παίζει σχεδόν default και μια ψιλορυθμισούλα Brightnes & contrast.
Δεν έχω παράπονο, μιά χαρά παίζει αλλά στο τηλεοπτικό σήμα έχω πρόβλημα. Παρατηρώ έντονο πρόβλημα deinterlacing ειδικά σε κυλιόμενα γράμματα... Η αλήθεια είναι οτι μου έχει σπάσει τα νεύρα.
Αυτό το παρατηρώ μόνο στο τηλεοπτικό σήμα και μοιάζει σαν αυτό της δεύτερης φωτογραφίας.
Έχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα ή μόνο εγώ; Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση που διορθώνει το συγκεκριμένο υλικό; Για ρίχτε καμιά ιδέα ρε παληκάρια γιατί τα έχω πάρει τις τελευταίες μέρες...
icon8.gif

deinterlacing_fig3.jpg
Δοκίμασε το Drive mode ( βρίσκεται στην δεύτερη σελίδα του μενού Επιλογές) και βάλτο στην θέση 2.
Τσέκαρε επίσης το i/p mode (βρίσκεται στίς ρυθμήσεις της εικόνας στην επαγγελματική ρύθμιση) και βάλτο στο 1.

JDL9 σ' ευχαριστώ.... Θα το δοκιμάσω...
Υποτίθεται οτι πήρα την 428XD επειδή είχε κάποια πράγματα παραπάνω (ISF πχ) και δεν ξέρω ούτε που βρίσκεται αυτή η ρύθμιση... :nounder:
Είμαι απαράδεκτος, το ξέρω....

Και δεν σου φαινόταν ότι είσαι του μπαλέτου :flipout:

Ρε φτύσ' τα μπούτια σου...
icon10.gif

Μ' έχετε χώσει στα HD-DVD τα BR και τις ματρόσκες και δεν προλαβαίνω να κοιτάξω ούτε την τηλεόρασή μου..... :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Pioneer 428D KURO - Πρόβλημα Deinterlacing;

JDL9 σ' ευχαριστώ.... Θα το δοκιμάσω...
Υποτίθεται οτι πήρα την 428XD επειδή είχε κάποια πράγματα παραπάνω (ISF πχ) και δεν ξέρω ούτε που βρίσκεται αυτή η ρύθμιση... :nounder:
Είμαι απαράδεκτος, το ξέρω....
Η ρύθμιση ISF είναι κλειδωμένη, ξεκλειδώνει μόνο με laptop με ειδικό software.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer 428D KURO - Πρόβλημα Deinterlacing;

Η ρύθμιση ISF είναι κλειδωμένη, ξεκλειδώνει μόνο με laptop με ειδικό software.

Πές μου τέτοια να χαίρομαι...
icon9.gif

Δεν υπάρχει περίπτωση... με την καμία μιλάμε...
Καστρουνή.... "Άρον το εργαλείο και περιπάτει" -bye- -bye-

Βρε συ Μπαμπίνο τόσο καιρό και ο Κάστρο δεν στην ........χούφτωσε??:flipout:

αλλά βέβαια, αμα ασχολείσαι με τον dila και το lumagen τι να κλ@σει η καημενούλα η μικρούλα η Pioneer...:BDBDG54:

υ.γ πλάκα πλάκα πάντως, παίζουν παπάδες οι άτιμες οι Pioneer...:firstprize:
υ.γ2 κι ας με διορθώσουν οι πιο σχετικοί αλλά έχω την εντύπωση οτι μέρα με την μέρα δείχνουν και καλύτερα.........:SFGSFGSF:

Akren, αυτό το ΡΜ που το έστειλες; Και με τί το έστειλες; Σ' εμένα πάντως δεν ήρθε.
icon7.gif

αφου δεν βλεπεις τηλεοραση,τι την θελεις?

να σου την προσεχω .....ελεγα.

υ.γτο μυαλο σου που πηγε? :p
εγω τα στελνω ....αυτα δεν φτανουν

αφου δεν βλεπεις τηλεοραση,τι την θελεις?

να σου την προσεχω .....ελεγα, να μην σκονιζεται

υ.γτο μυαλο σου που πηγε? :p

Βρέ, βλέπω τηλεόραση και παραβλέπω... Ποιός το λέει οτι δεν βλέπω;
Σε 3 μήνες έχω περάσει τις 700 ώρες...
icon6.gif

Άλλο όμως αν βλέπω κι άλλο τί βλέπω...
icon12.gif

Μην κοιτάς που εδώ μέσα κάνουμε τους μάγκες με την τέλεια εικόνα και καλά... Άμα δείς τι βλέπουμε....
icon10.gif
icon10.gif

mia asxeti erotisi, vlepis doriforika?? i epigia?? i dvd player?? i meso pc dini ikona stin tv??
an ine doriforika ,pezmou ligo pion dekti.

Απάντηση: Re: Pioneer 428D KURO - Πρόβλημα Deinterlacing;

mia asxeti erotisi, vlepis doriforika?? i epigia?? i dvd player?? i meso pc dini ikona stin tv??
an ine doriforika ,pezmou ligo pion dekti.

Όλα αυτά που ειπες τα βλέπω... Τα δορυφορικά από τον Humax 2000.

Μην κοιτάς που εδώ μέσα κάνουμε τους μάγκες με την τέλεια εικόνα και καλά... Άμα δείς τι βλέπουμε....
icon10.gif
icon10.gif

λες να εφταιγε το τζαμι της βιτρινας που την εβλεπα εγω?
ετσι ....εξηγειται!:D

τεσπα