PIONEER 428XD ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ!!!

nasos1978

Established Member
26 August 2007
117
Παιδια έλεος!! Μετα απο 2 μηνες που περιμενα την D3000 και κοπο μεχρι να παρω πισω τα λεφτα μου, τελικα επελεξα PIONEER 428XD....

Μετα απο περιπετειες (δεν ειχε τη βαση της, δεν ειχα καλωδιο κεραιας...), εβαλα βαση, εβαλα κεραια, βαζω καλωδιο ρευματος και ΤΙΠΟΤΑ!! Ειναι νεκρη! Δοκιμασα και το ιδιο καλωδιο που ειχα απο μια SONY (μπας και εφταιγε το καλωδιο) αλλα παλι τιποτα!!

Εχεις κανεις καμια ιδεα? Ειναι καμμενη?? Απο το μικρο κουμπακι δεξια και πλαγια δεν αναβει? Μηπως κανω κατι λαθος?? (καλα 10 τν εχω αλλαξει στη ζωη μου...)

Please help!!

Μπας και εχει κανενα διακοπτη "ala PC" που πρεπει πρωτα να τον αναψεις?

Παιδια έλεος!! Μετα απο 2 μηνες που περιμενα την D3000 και κοπο μεχρι να παρω πισω τα λεφτα μου, τελικα επελεξα PIONEER 428XD....

Μετα απο περιπετειες (δεν ειχε τη βαση της, δεν ειχα καλωδιο κεραιας...), εβαλα βαση, εβαλα κεραια, βαζω καλωδιο ρευματος και ΤΙΠΟΤΑ!! Ειναι νεκρη! Δοκιμασα και το ιδιο καλωδιο που ειχα απο μια SONY (μπας και εφταιγε το καλωδιο) αλλα παλι τιποτα!!

Εχεις κανεις καμια ιδεα? Ειναι καμμενη?? Απο το μικρο κουμπακι δεξια και πλαγια δεν αναβει? Μηπως κανω κατι λαθος?? (καλα 10 τν εχω αλλαξει στη ζωη μου...)

Please help!!

Δοκίμασε να σπρώξεις καλά το βύσμα του καλωδίου ρεύματος πίσω στην τηλεόραση. Μπορεί να είναι τόσο απλό.

ΟΚ παιδια, τελικα εφταιγε(?) η πριζα!!! Εννοειται οτι την ειχα δοκιμασει και επαιζε (το rooter βασικα)!! Δηλ. σαν να μην ηταν συμβατα (λεμε τωρα...) το καλωδιο ρευματος και η συγκεκριμενη πριζα....

Κουφο, αλλα πλεον ειμαι ευτυχισμενος ;)

Αναμεινατε εντυπωσεις....

Απάντηση: Re: PIONEER 428XD ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ!!!

If you are a new Pioneer owner who chooses to skip reading the manual, you may find to your horror that your PDP4280XD simply wouldn't power on even after you've plugged in the power cable and press the [Standby/On] button either on the right side of the panel or the remote control.

power.jpg

Before you start cursing your luck and proceed to contact your retailer for a refund/ exchange, please be aware that Pioneer has stealthily added a master power button located on the underside of the panel, the activation of which is necessary for operation.

Μήπως δεν είδες αυτό ?

Γράφαμε ταυτόχρονα .... αφού βρήκες το πρόβλημα αναμένουμε εντυπώσεις.

φανταζομαι φιλε μου το αγχος σου

τελος καλο ολα καλα
αναμενουμε εντυπωσεις και φωτο:fahne90:

Kαλοριζικη .........βλεπω τους αναποφασιστους να μειωνουν δραστικα το ποσοστο τους τις τελευταιες μερες , ηδη το κομα αρχιζει να αγγιζει τα ορια τις συμφορας :flipout:και μαλιστα με διαροες προς τον ακροδεξιο χωρο ( 2000 + ευρω)

Kαλοριζικη .........βλεπω τους αναποφασιστους να μειωνουν δραστικα το ποσοστο τους τις τελευταιες μερες , ηδη το κομα αρχιζει να αγγιζει τα ορια τις συμφορας :flipout:και μαλιστα με διαροες προς τον ακροδεξιο χωρο ( 2000 + ευρω)
Το καλό το πλΕρώνεις...