Pioneer A-A6MK2

Petrouko

New member
13 March 2016
12
Καλησπερα σας.Αποκτησα προσφατα τον A-A6MK2 της pioneer.Θα ηθελα την γνωμη σας για τον ενισχυτη καθως και να μου συστησετε ηχεια bookself που να ταιριαζουν με τον mk2 για μουσικη rock, hard rock, heavy.Δοκιμασα τα magnat monitor supreme ii και τα tangent evo 4. Τα αποτελεσματα τραγικα....κατι σε klipsch r15 θα ηταν καλυτερο?

λοιπον μεχρι 300 euro νομιζω θα ηταν αρκετα, εστω και κατι παραπανω αντε 350
Σκεφτομουν για klipsch r15 μου βγαινουν 230euro απο γερμανια

Δεν ξερω γιατι...παντως μου εκατσε αυτος ο ενισχυτης....υπαρχει καμια προταση για ηχεια;;;

Απάντηση: Re: Pioneer A-A6MK2

Δεν ξερω γιατι...παντως μου εκατσε αυτος ο ενισχυτης....υπαρχει καμια προταση για ηχεια;;;

τι να σου πω... και να σου προτείνω ηχεία μπορεί α)να μη κάτσουν στο χώρο σου β)να μη κάτσουν στα γούστα σου γ)να μη κάτσουν στον ενισχυτή.
Γι'αυτό σου λέω ότι πρώτα διαλέγουμε ηχεία.
Σύμφωνα με το χώρο και σύμφωνα με τα γούστα μας.

Σε έναν παλιό Ήχο πρότεινε ζευγάρια ενισχυτών-ηχείων bookshelf της κατηγορίας σου, και με τον Pioneer A-A6-JMKII πρότεινε πρώτα τα Triangle Esprit Titus EX και μετά Focal Chorus 806v ή Monitor Audio Silver RX2 (τα οποία έχουν αντικατασταθεί από τα καλύτερα Silver 2).

Χωρίς να ξέρω τον χώρο σου, θα πρότεινα τα παρακάτω με βάση την κατ εμέ απόδοση/κόστος απόκτησης (ίσως κ λίγα παραπάνω από 350 ευρώ) :

• Boston CS 26 II : παλιό αλλά καλό κ πολύ φθηνό πια
  • Dali ZENSOR 3
  • Chario Syntar 513
  • Focal Chorus 705
  • Triangle Lymna

Ο Στέργιος έχει δίκιο. Ελπίζω στον mk2 να έχουν προσέξει το χαμηλό του. Λεπτόηχος ο προηγούμενος (για τη μουσική που ακούς). Τα Focal θα τα δοκίμαζα. Με τίποτα Triangle (πάλι για heavy που ακούς). Ίσως τα jbl arena να σου κάτσουν. Πάντως ,αν δεν τα βάλεις σε βάσεις και τα τοποθετήσεις σε βιβλιοθήκη ή έπιπλο κοντά σε τοίχο, το πρώτο πράγμα που κοιτάς είναι το bass reflex.
Σε σύστημα βιβλιοθήκης προσωπικά επέλεξα τα wharfedale diamond 220. Αλλά παίζω με vintage ενισχυτές, οπότε δεν μπορώ να σου πω τι μπορεί να κάνουν με το δικό σου.
Καλό ψάξιμο.

καλησπερα σας και ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας.Βρηκα και τα klipsch rb-61 mkII στα 350euro περιπου....

Τελικα μετα απο πολλη σκεψη και λαμβανοντας υποψη οτι το γραφειο μου ειναι πολυ μικρο, παραγγειλα απο το amazon.de τα klipsch R-15 στα 235euro.Αναμενονται σε 15 μερες το πολυ.Θα γραφτουν εντυπωσεις.Σας ευχαριστω για την βοηθεια σας και τις αμεσες απανησεις σας!!!Κωστας

Παιδια καλησπερα σας.Τα klipsch μολις κατευθασαν, σε 5 μολις ημερολογιακες ημερες, απο το amazon.de στα 234euro με τα μεταφορικα...
Τα ηχεια ειναι πανεμορφα, σου κεντριζουν την προσοχη αμεσως, θες ολο να τα κοιτας...
Στον ηχο τωρα....Ειναι σαφως πολυ καλυτερη υλοποιηση απο αυτα που ειχα, βεβαια φανταζομαι οτι θελουν καποιες ωρες στρωσιμο για να παιξουν σωστα...

Λοιπον μετα απο λιγες ωρες ακροαση, ειναι πολυ καλυτερα απο τα tangent evo4 αλλα και απο τα magnat 202 που ειχα στο παρελθον.Για ροκ μουσικη ειναι οτι πρεπει.