PIONEER A/V Receivers -2012-

Re: PIONEER A/V Receivers-2012-

με 549 ξεκινα ο 922 τι έχει περισσότερο από τον 921 που να αξίζει τα 150 επιπλεον? (αν και ο 921 οταν ξεκίνησε ήταν κάπου εκεί)

ειναι καινουργιος!!! αν δεν καιγεσαι περίμενε μετά το καλοκαίρι που θα τον βρεις στην τιμη του 921

Re: PIONEER A/V Receivers-2012-

ειναι καινουργιος!!! αν δεν καιγεσαι περίμενε μετά το καλοκαίρι που θα τον βρεις στην τιμη του 921

ok αλλα μήπως να προσθέσω ότι θέλω να αντικαταστήσω τον 5ετιας μαραντζ 4001 ... για να ακουω λίγο πιο δυνατά και να μπορώ να κάνω χρήση του usb

Απάντηση: PIONEER A/V Receivers-2012-

Pioneer Launches SC-1222 and SC-1522 AV Receivers

LONG BEACH, Calif.–Pioneer Electronics (USA) Inc. integrates Class D3 digital amplification into two of its flagship Pioneer® branded receivers, the SC-1222 (7.2-channel) and SC-1522 (9.2-channel), bringing powerful audio and video performance with increased customization capabilities to a wider audience of home theater enthusiasts for the first time. The receivers are built with custom installation features that offer users and installers multi-room setup options, multiple HDMI® inputs and PC Setup control, as well as the latest technologies including Apple’s AirPlay®, DLNA® 1.5, Windows® 7 compatibility, Internet radio and Advanced MCACC® auto room calibration......

Pioneer-SC-1522.jpg

http://www.hughsnews.ca/pioneer-launches-sc-1222-and-sc-1522-av-receivers-0035020

Ο LX86 από τον LX85 τί διαφορές έχει;
Το USB DAC, που δεν κατάλαβα τί εννοεί,
μια παραπάνω HDMI έξοδο,
MHL που δεν μπορώ να αποφασίσω αν χρειάζεται τόσο πολύ;
To MCAAC άλλαξε;

Λέω να πάρω τον LX85 που τον βρίσκω με 1655 . Θα πέσει και άλλο λέτε;
Όταν πρωτοβγήκε έκανε 2300 ή δεν θυμάμαι καλά;
Ο LX86 θα κάνει 2500 απ'ότι διάβασα;

Last edited:
Ξέρει κανείς αν μπορεί ο νέος LX56 να ελέγξει μέσω hdmi τηλεόραση SONY HX800 σειράς ? (όπως το bravia syhn..)

Ξέρει κανείς αν μπορεί ο νέος LX56 να ελέγξει μέσω hdmi τηλεόραση SONY HX800 σειράς ? (όπως το bravia syhn..)

Καλησπερα.Πιστευω πως ΝΑΙ μεσω Hdmi Control (kuro link) που το λεει η Pioneer.Ολα αυτα ειναι μετονομασιες του Hdmi CEC πρωτοκολου.

Ως κατοχος του 86 (και πρωην του 85 - μη γελατε παρακαλω :p), να πω οτι εξακολουθει να μου κανει εντυπωση πως ''φθηναίνουν'' τα παντα.

Το remote πιο τσιπικο, κατι καλωδιακια και φιφες να λειπουν απο μεσα....και η τιμή αυξημενη κατα 400 Ευρω...

Ξεφτίλες....

Από ήχο υπάρχει καμία ακουστική διαφορά που να δικαιολογεί εν τέλει την αναβάθμιση? Σίγουρα το 4Κ είναι καλή φάση αλλά θα γίνει αξιοποιήσιμο ευρέως μετά από τουλάχιστον μια γενιά ακόμα για τον περισσότερο κόσμο.

Σιγα μην εχει διαφορες στον ηχο...

Μονο τα μπλιμπλίκια παραπανω έχει (usb dac, 4K, +1 HDMI in / out).

Εγω τον εχω μονο σαν pro (εκτός από τα FW καναλια) οποτε τί να σου πω...

Και τα 4Κ επίσης αχρηστα θα ειναι για min 2 χρονια ακόμα.

Εγω τον πηρα μονο και μονο γιατι ηθελα το +1 HDMI στην εισοδο....:p

Ως κατοχος του 86 (και πρωην του 85 - μη γελατε παρακαλω :p), να πω οτι εξακολουθει να μου κανει εντυπωση πως ''φθηναίνουν'' τα παντα.

Το remote πιο τσιπικο, κατι καλωδιακια και φιφες να λειπουν απο μεσα....και η τιμή αυξημενη κατα 400 Ευρω...

Ξεφτίλες....
:p :flipout: :flipout: :flipout:

καλα τι δεν ειχε ο 85 που εχει ο 86; γιατι απο οσο γνωριζω ειναι καθε περυσι και καλυτερα, οχι μονο για την pionner αλλα για τις περισσότερες....τουλαχιστον στα "αληθινα" watt που αποδίδουν..

Πιστευω μια καλη διαφορα ειναι το HDMI Switching σε StandBy.Αυτο ελειπε! Για τα υπολοιπα ο φιλος ξερει.Οσο για το 4Κ οταν αυτο ερθει ενας κατοχος με 75/85 δεν θα εχει επισης διαφορα αρκει το BD του για παραδειγμα να εχει διπλη HDMI Εξοδο που μια θα παει στον ενισχυτη για τον ηχο και μια στην οποιαδηποτε μελλοντικη TV που να υποστηριζει 4Κ. Ετσι πιστευω εγω...τωρα στον φιλο που πηρε τον 86 καλοριζικος και να τον ευχαριστηθει.Αν μπορει μας κανει και μια σχετικη παρουσιαση με φωτο κ.τ.λ

Last edited:
:p :flipout: :flipout: :flipout:

καλα τι δεν ειχε ο 85 που εχει ο 86; γιατι απο οσο γνωριζω ειναι καθε περυσι και καλυτερα, οχι μονο για την pionner αλλα για τις περισσότερες....τουλαχιστον στα "αληθινα" watt που αποδίδουν..
Απαντησα πιο πανω: 1 HDMI παραπανω (:p)

Κατα τα αλλα, όπως επισης ήδη ειπα, συμφωνω.

Αυτό που λένε οτι στην καινούργια σειρά γίνεται ειναι πως και τα Speakers να έχεις στο Off (preamp) mode οι εξοδοι pre amp λειτουργουν όπως το όνομασανε δεν γινόταν και στα 75/85;Ετσι το κανει π.Χ καποιοσ που δουλευει τελικουσ στα front και δεν δουλεύει τα ηχεία κανονικά και έτσι έχει κλειστά τα κυκλώματα των ηχείων.
Ας μας το απαντήσει ο φίλος που είχε και τον 85.

ρε παιδιά μαι ερώτηση σε εσάς που γνωρίζετε περισσότερα:

αγόρασα οριν 20 μέρες πρίπου έναν pioneer VSX-422

όλα καλά, αλλά 4 φορέ μου έκλεισε μόνος του

3 φορές τον ξέχασα ανοιχτό και οταν γύρισα σπίτι μετά από ώρες είχε κλέισει και 1 φορά έκλεισε την ώρα που έβλεπα ταινία.

είναι φυσιολογικό; αν όχι τι ενέργειες πρέπει να κάνω;

Κλείνει σταθερά στις 4 ώρες από την τελευταία φορά που πάτησες κάτι στο τηλεκοντρόλ του; Αν ναι, δες τις "eco" ρυθμίσεις.