Pioneer BDP-150 Custom Firmware για να παίζει SACD-R

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Messenger

AVClub Addicted Member
31 January 2008
2,867
Αθήνα
Φίλος μου χάρισε ένα Pioneer BDP-150. Έχει κάποια θεματάκια με κάποια πλήκτρα στην φάτσα αλλά δουλεύει μια χαρά από το Τ/Χ.

Από αυτό το site έχω κατεβάσει custom firmware για το Pioneer DV-575A και το Pioneer DV-610AV (από την κατηγορία "Confirmed to play after (custom) firmware update") και δούλεψαν μια χαρά. Για το Pioneer BDP-150 για το οποίο λέει "Confirmed to play" (αλλά δεν παίζει τα SACD-R) δεν βρίσκω custom firmware.

Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη. Το θέλω κυρίως για δισκάκια SACD-R (αντίγραφα σε DVD-R) που έχω πολλά, αλλά βγάζει ήχο (από το Coaxial) μόνο από γνήσια SACD, όχι από δισκάκια SACD-R. Ο ενισχυτής μου δεν έχει είσοδο HDMI και το Pioneer BDP-150. δεν έχει έξοδο 5.1, άρα θα ήθελα να παίζει τα SACD από την Coaxial.

Έχεις μπερδευτεί λιγάκι. Δεν στέλνει dsd από coaxial, όπως κανένα. Αυτό που ακούς από coaxial είναι η στρώση CD του δίσκου το οποίο είναι δικάναλο pcm. Εάν βάλεις το player να διαβάσει sacd στρώση, η coaxial δεν θα βγάλει ήχο.

• Like
Reactions: protrudi