Το έχω πέντε μερούλες τώρα και δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό. Με το δίκτυο δουλεύει μια χαρά, streaming χωρίς διακοπές, βλέπει τον Nas μου και όλα τα δεδομένα του καθώς και ότι σκληρό ntfs του έβαλα σε usb (παρότι το manual λέει άλλα). Από εικόνα είμαι πολύ ευχαριστημένος (είδα μόνο κατεβασμένα σε 1080). Από ήχο τώρα με εξέπληξε ευχάριστα σε στερεοφωνική ακρόαση. Το μενού του είναι εύχρηστο αλλά μην φανταστείς ότι είναι και το πιο καλαίσθητο. Για 340 ευρώ θεωρώ ότι αξίζει.
Που και πόσο το βρίσκεις?
Πριν 1-2 εβδομάδες εμφανίστηκαν (μερικά τουλάχιστον)Ετσι και αλλιως δεν υπηρχαν ετοιμοπαραδοτα για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα.
Μη το γελάς καθολου, μου πέρασε κι αυτό απ το μυαλο....αν σκεφτεσαι να παρεις το επομενο μοντελο , μπορει να μην ταιριαζει εμφανισιακα με τον lx85 και να χρειαστει να αλλαξεις ενισχυτη![]()
Το συμαντικότερο όμως είναι ότι τα συγκεκριμένα μηχανάκια θα είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με τα αυτιά και την κουλτούρα των Κινέζων. Γιατί η μουσική είναι κουλτούρα.......
.... και όμως οι Κινέζοι κατά καιρούς έχουν βγάλει απίστευτα και ακριβά μηχανάκια.... άσχετα αν εμείς τους έχουμε στο μυαλό μας σαν ''φτηνιάρηδες''.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.