PIONEER BDP-LX70....Κυκλοφόρησε!!!

18 June 2006
7,544
ΧΘες η Intersys μου έστειλε ένα Δελτίο Τύπου όπου μας ανακοινώνει την επίσημη κυκλοφορία του κορυφαίου blu-ray της Pioneer στην ελληνική αγορά....:grinning-smiley-043

Το Δελτίο Τύπου σας το παραθέτω ως συνημμένο....

Attachments

Μαζί με την ενημέρωση για την επίσημη κυκλοφορία του, ενημέρωσε επισήμως και για το επίσημο κόστος του;

Καλά, όλοι αλμυρούτσικο το κόβουμε....το θέμα είναι αν "το αλμυρόν" του πράγματος θα είναι τόσο ωστε να το θεωρήσουμε ολίγον απαραίτητο μιας και είναι καλοκαίρι, καυσωνας έρχεται και θα χρειάζεται λίγο παραπάνω αλατάκι...ή θα είναι τόσο αλμυρό που καιτοι καλοκαίρι θα το απορρίψουμε γιατί δεν είναι καιρός ούτε για υπερτάσεις ούτε πιεσόμετρα σε καθημαρινή χρήση...

Στην Ισπανία που κυκλοφόρησε ήδη σε μιά ιστοσελίδα το πουλάει 1500 κολλαριστά ευρώ
http://xataka.com/2007/06/10-pioneer-bdp-lx70-por-1500-euros
Συνήθως είμαστε φτηνότεροι ή ακριβότεροι απο αυτούς;

Ειμαστε φθηνότεροι!!! Ενα ολόκληρο ευρώ :flipout: :flipout:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69976023&product=983071

Ειναι ωραίο το ατιμούλι αλλά πολλά τα λεφτά, δεν λέει :BXVZCBXZ6: :

1500 ευρω

αυτο θελω............................

πο πο

παμε για σονυ BD P S300 me 499$

τι κανει παραπανω απο το BD P S1 που κυκλοφορησε κι αυτο στο πλαισιο με 1000 ευρω ?

Μπορεί το πλαίσιο να θέλει 1499....´

όμως δείτε κι εδώ....

http://www.shop21.gr//product/product.hel.asp?pfid=26696&prid=27329

όχι βέβαια οτι αυτή η τιμή είναι συμφέρουσα, αλλά τέλος πάντων ας ξεκινήσει να κινηθεί κατι, να μπούν όλοι οι παίκτες στο γήπεδο να δούμε τι θα γίνει.

Η ταπεινή μου γνώμη (και αυτό που θα κάνω δλδ.) είναι ότι δεν αξίζει να πληρώσει κανεις πάνω απο 600, στην ακραία περίπτωση 700 ευρώ για τό όποιο νεο format. Κι αυτό, σκεφτόμενος ότι πριν 11-12 χρόνια έδωσα τότε 260.000 δραχμές (πρπ 750 ευρώ) για να αγοράσω το πρώτο μου DVD player.Τότε οι παίκτες όμως ήταν 4-5-6, εκ των οποίων επέλεξα τον ένα (sony). Στην σημερινή εποχή, με τον καταιγισμό των μοντέλων , με την τεχνολογία να καλπάζει κάθε μερα που περνάει και με τους μη αριθμήσιμους κατασκευαστές (γιαπωνεζους, κινέζους, κορεατες, ασιάτες, αμερικάνους, πρωτευουσιάνους κοκ), δεν είναι υπερβολή 900-1000-1200 ευρώ για ενα palyer που αυριο (όχι μεθαύριο) μπορεί να είναι παρωχημένο ή τέλος πάντων πίσω σε προδιαγραφές;

Μπορεί να είμαστε ψιλοαρρωστάκια και να ψάχνουμε καθε μέρα...αλλά ήμαρτον...ας κάνουμε κι εμείς κάτι...το ελάχιστο που μπορούμε για να μην τους τα δίνουμε καθε φορά και νωρίς νωρίς σαν τα βόδια...ας έχουμε τουλάχιστον λίγη υπομονή και συνεση.

Τί λετε;

Το ερώτημα ήταν εντελώς φιλολογικό...και το οτι πολλοί θα αμαρτήσουν κατι περισσότερο από βέβαιο.

Να δούμε πόσοι θα αντισταθούν.....:guitarist: και για πόσο;;:nounder:

εχει κανεις κανα review απο το ιντερνετ η και ....... προσωπικο ........

για τα νεα blu ray players

????

οχι διοτι γραφτηκε οτι το μπλου ρει της σασμουνγκ παρ' οτι ιδια τιμη δεν ειχε τελεια εικονα (Hithech) απο οτι ακουσα........ ετσι εγραψε το hitech

για τα νεα players? κριτικες ???

Eχω μια (ανεπιβεβαιωτη ακόμα) υποψία οτι στο επερχόμενο Hitech θα υπάρχει παρουσίαση για το BDP-LX70.. (και ισως ενα BR συγκριτικό)

Πολλά κατά την γνώμη μου για να παίζει ΜΟΝΟ ένα format εκ των δύο High Definition που υπάρχουν.
Εγώ απλά περιμένω....

Και φυσικά -όπως πάντα- οι πρώτοι θα το ακριβοπληρώσουν -bye-