εχω και εγω μια ερωτηση, σε ορισμενες ταινιες οταν μια σειρα υποτιλων ειναι μεγαλη σε μηκος αντι το υπολοιπο που δεν χωραει να κατεβει απο κατω κοβεται (και μετο τελευταιο firmawre του hakan αλλα και με το προηγουμενο).
υπαρχει καποιος τροπος που λυνεται αυτο το προβλημα?
χμους/γιωργος
Γεια σε ολους .
Εχω ενα προβλημα με το 696 , δεν βλεπει καθολου υποτιτλους, και εννοω οτι οχι ελληνικα αλλα ουτε καν κινεζικα , δεν δειχνει να συγχονιζει την ταινια με τα subs.
Το player δεν ειναι δικο μου ειναι ενος φιλου το αγορασε τωρα και εχει περασμενο το τελευταιο firmware ,αν και διαβασα ολο το νημα και εκανα μεχρι και υποβιβασμο firmware ,και αναβαθμιση στο καινουργιο αλλα τιποτα . Εγω το εχω ξανακανει στο δικο μου 490 και ολα ειναι μια χαρα.
Υπαρχει καμια αλλη λυση ,εαν ξερει κανεις please help.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να επιστρέψω, μέσω χειρισμών του DVD, στο προηγούμενο firmware ή κάποια άλλη λύση που να διορθώνει το πρόβλημα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:bang:
Ευχαριστώ φίλε havoc για την γρήγορη ανταπόκρισή σου αλλά το firmware "original YDC6C18A" με το οποίο αντικατέστησα το αρχικό YDC6628A ακριβώς από εκεί το κατέβασα (pioneerfaq.info)
Το firmware που αρχικά ήταν εγκατεστημένο στο δικό μου 696 ήταν το YDC6628A το οποίο δεν μπορώ να το βρώ.
1.Υπαρχει κάποιος τρόπος να γίνει επιστροφή στο προηγούμενο firmware πριν την αναβάθμιση, δηλαδή στο YDC6628A, με κάποιους χειρισμούς πλήκτρων επάνω στο 696 - σαν να γίνεται RESET, ή αυτό αποκλείεται;
2.Άν το προηγούμενο αποκλείεται, και βάλω την Hacan 5.0 λές να δουλέψει κανονικά;
Ευχαριστώ και πάλι.
Μια απορια:
Καποιες φορες, οταν βαζω μια ταινια σε avi στο 696, το logo που εχει το firmware Hakan 5.0, αλλαζει και γραφει απο κατω NTSC αντι PAL, η δε ταινια αναβοσβηνει σαν αν προκειται για ταινια σε ΝTSC.
Τι μπορει να συμβαινει;
χρηστο ΚΑΝΕΝΑ απο τα απλα dvd players δεν θα σου παιξει 1280x720 αρχεια η αλλες κοντινες αναλυσεις.
Μονο κατι kiss(οξαποδω) κατι snazio θα τα παιξουν αυτα.
Αλλιως πας για HTPC.
Για όποιους δεν το είδαν ακόμα:
Hakan V6.0 firmware βασισμένο στο πιο πρόσφατο firmware που έβγαλε η Pioneer (YDC7410A)
Download στο γνωστό μέρος:
http://www.pioneerfaq.info/english/dv696.php?player=DV-696AV&question=Firmwares
και εναλλακτικά:
http://rapidshare.com/files/43706727/YDC7410A_V6_ENG.zip
Για όλες τις κωδικοσελίδες. Υποστηρίζει Ελληνικούς χαρακτήρες μόνο στους υπότιτλους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.